Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś tam z konkurencyjnego serwera na literę d wypowiadał sie,ze liczba graczy spada.Otóz nie, liczba online wciąz utrzymuje sie na wysokim poziomie .Jak na 4 lata działalnosci serwer cieszy sie nadal ogromną popularnośćią.Screeny z dzisiejszego dnia:960111401300300922706.jpeg327191401300300922706.jpeg

@ latek11 - Tutaj masz ss'y z dnia wczorajszego.Prawdopodobnie juz w czerwcu wprowadzona zostanie mozliwosc pozyczania eq na tobole dzieki czemu sklepow bedzie jeszcze wiecej.

Srij9JT.png

Opublikowano

@ latek11 - Tutaj masz ss'y z dnia wczorajszego.Prawdopodobnie juz w czerwcu wprowadzona zostanie mozliwosc pozyczania eq na tobole dzieki czemu sklepow bedzie jeszcze wiecej.

Na jakiej zasadzie będzie działać ta możliwość pożyczania eq na tobole ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Na jakiej zasadzie będzie działać ta możliwość pożyczania eq na tobole ?

Tobołek będzie działał na zasadzie /yang/bryłki/pożycz

Zostanie dodana 3 opcja.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Tobołek będzie działał na zasadzie /yang/bryłki/pożycz

Zostanie dodana 3 opcja.

Czyli np. ja mogę od kogoś pożyczyć zbroje a później w jaki sposób zostanie ona oddana ? Czy nadal jest w sklepie i jak ktoś ją kupi za bryłki to znika nam z eq i leci do osoby która kupiła ?:> Takie trudne jest to do wyobrażenia :D I za to podziwiam Virtuala   :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Kotek pisał że będzie to na takiej zasadzie, że jak chcesz wypożyczyć przedmiot to podajesz godzinę zwrotu i gdy ta godzina minie przedmiot automatycznie wraca do właściciela.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Kotek pisał że będzie to na takiej zasadzie, że jak chcesz wypożyczyć przedmiot to podajesz godzinę zwrotu i gdy ta godzina minie przedmiot automatycznie wraca do właściciela.

fajny pomysł jak komuś nie ufasz i eq chce pożyczyć. :)

CIx1zoG.png

Opublikowano

fajny pomysł jak komuś nie ufasz i eq chce pożyczyć. :)

Duzo osob wchodzilo na tsa i zalilo sie,ze zostali oszukani w ten wlasnie sposob.Teraz Wojtek bedzie mial troszke spokoju.Przy okazji jest to swietna innowacja.Przyjemne z pozytecznym :D

// O serwerze zawsze bede sie wypowiadal w samych superlatywach.Nie sadzilem,ze po tylu latach gry metin bedzie mnie jeszcze zaskakiwal.

Srij9JT.png

Opublikowano

Duzo osob wchodzilo na tsa i zalilo sie,ze zostali oszukani w ten wlasnie sposob.Teraz Wojtek bedzie mial troszke spokoju.Przy okazji jest to swietna innowacja.Przyjemne z pozytecznym :D

// O serwerze zawsze bede sie wypowiadal w samych superlatywach.Nie sadzilem,ze po tylu latach gry metin bedzie mnie jeszcze zaskakiwal.

Nie tylko Ty jedyny będziesz zawsze pozytywnie się wypowiadał  :) Takiego klimatu jak tu nie ma na innym serwerze : ] 

Chętnie bym rozpoczął gre od nowa po dłuuugiej przerwie, lecz ciężko byłoby mi się wybić obecnego eq Top graczy : ] Choć, gdy wejdzie ten system znacznie to ułatwi te początkowe fazy gry a później to już z górki  :)

A co do pożyczania tego eq to jeżeli np. Jakiś Pan X wystawi zbroje ktoś ja pożycz to może ją wystawić np. za bryłki żeby ktoś ją kupił ? Czy taka opcja jest zablokowana ? Na jaki czas można pożyczać eq ?

1699886561.png

Opublikowano

Nie tylko Ty jedyny będziesz zawsze pozytywnie się wypowiadał :) Takiego klimatu jak tu nie ma na innym serwerze : ]

Chętnie bym rozpoczął gre od nowa po dłuuugiej przerwie, lecz ciężko byłoby mi się wybić obecnego eq Top graczy : ] Choć, gdy wejdzie ten system znacznie to ułatwi te początkowe fazy gry a później to już z górki :)

A co do pożyczania tego eq to jeżeli np. Jakiś Pan X wystawi zbroje ktoś ja pożycz to może ją wystawić np. za bryłki żeby ktoś ją kupił ? Czy taka opcja jest zablokowana ? Na jaki czas można pożyczać eq ?

Nie mozesz robic nic z tym itemem(miksowac,wyrzucac,usuwac etc)

Czas prawdopodobnie sam ustalasz.

Srij9JT.png

Opublikowano

A i czy bendom jutro jakies eventy z okazji dnia dziecka.

Event Dzień Dziecka

Tegoroczna zabawa z okazji Dnia Dziecka opierać się będzie na dropie zabawek

ze specjalnie do tego przygotowanych "Pluszaków". Każdy uczestnik przed rozpoczęciem dropu

powinien udać się do NPC organizującego event, aby aktywować cykliczne zadania zbieracza. 

Polegają one na dostarczaniu danej ilości przedmiotów w celu otrzymania nagrody.

Pluszaki zrzucane będą na 3 różnych mapach z podziałem lvlowym.

"Dolina Orków" 1-110

"Góra Sohan" 111-200

"Pustynia Zwykła" 201-255

Akceptacje zasad eventu oraz zbiór zabawek odbywać się będzie u NPC "Hong-Hae" ( Stojący w Małym Kole w M1)

Jeśli osoba posiadająca większy poziom zabije "Pluszaka" na mniejszym przedziale nie otrzyma zabawki.

"Misie Pluszaki" zrzucane będą przez Administrację w dowolnych godzinach gry (ręcznie).

Przykładowe nagrody to :

KD +6/8

Królewski Phoenix

Niebiańskie Itemy +9

Boskie Itemy

Worki na Bryłki

Medale Portalu

Magiczne Mapy

Kompasy Wikingów

Szkaty Posłańca Ciemności

Serdecznie zapraszamy wszystkich graczy a szczególności najmłodszych

86100498658454225011.jpg

Administracja zastrzega sobie prawo do wyłączenia w/w eventu w przypadku niestabilności.

Pozdrawiamy, Administracja VirtualMT2.

Opublikowano

No no,nagrody bardzo ciekawe ;)

Kilka pytan.Czy na drop zabawki z pluszaka mamy 100%? Jedna zabawka = jedna nagroda? Rozumiem,ze event jednodniowy?

Zaczynamy zabawę o 00:00

Chęć udziału w zabawie zgłaszamy u NPC u którego otrzymamy informację  ile trzeba dać zabawek aby otrzymać nagrodę. Liczba zawsze jest losowana przez serwer .

Zapraszamy do udziału w zabawie.

Opublikowano

Nie pogniewałbym się gdyby ktoś mógł  ten plik rar na torrenta wstawić i wysłać linka (bym już dzisiaj pograł, bo zapowiada się ciekawie, a tak to nie wiem kiedy będę miał taki net, żeby się nie rozłączał żeby ściągnąć przez przeglądarkę/

Opublikowano

Zapraszam na serwer 

Ile to już 2-3 lata może 4 a i tak wymiata :D

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Zapraszam na serwer 

Ile to już 2-3 lata może 4 a i tak wymiata :D

Officialnie 4 ale licząc Beta to 1lipca strzeli 5 latek :P

Opublikowano

Jakze trafne sa slowa,iz virtual przezyl wszystkie serwery z tego forum.

Przeżył te co były i te co powstały w tym czasie jak stoi i przeżyje te które mają zamiar powstać :)

Postawić serwer jest łatwo ale utrzymać przez 5 lat na tym samym poziomie to dopiero wyczyn :D   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...