Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już wszystko działa jakieś błędy chyba mieli skoro żadne ch nie działało bynajmniej mi

Serwer jest praktycznie bezawaryjny.Jezeli jednak padnie,ktorys z kanalow-co jest rzadkoscia quest automatycznie ''podnosi'' dany channel.

Po za tym 24/7 czuwa nad nim technik.Wczoraj gdy pisales tego posta bylem na grze,wylogowalem sie i zadnych problemow z ponownym wejsciem na serwer nie mialem.Ludzie na shoutboxie rowniez sie nie skarzyli tak wiec moze twoj dostawca internetu zawiodl?

Srij9JT.png

Opublikowano

Zawsze miałem chęć zagrać na tym serwerze, jest w ogóle sens od zera ? do tego ten is, wszystkie bronie, zbroje w nim są. I jaki zarobek polecacie na start ? 

xD 

Opublikowano

Zawsze mnie chęć zagrać na tym serwerze, jest w ogóle sens od zera ? do tego ten is, wszystkie bronie, zbroje w nim są. I jaki zarobek polecacie na start ?

Temat is przerabiany byl juz wiele razy.Ceny sa na tyle wysokie,ze malo kto z niego korzysta.Jaki jest sens wydawac na zbroje 200zl,ktora mozesz rownie dobrze zrobic w grze? Ponadto raz w tyg.odbywa sie losowanie lotto.Za 3 trafnie wytypowane liczby otrzymujesz az 500k sm.

Na poczatku zacznij od kopania rud,dropienia malzy,perel.Pozniej dt,drop osci,ww,zaginiona,niebiosa etc.

Srij9JT.png

Opublikowano

Mam pytanie wbilem 130lvl i podobno mozna expic na mapie metin 2 od 130lvl wbilem tam ubilem kilka metkow i ani dropu a expa po 3 metinach mialem 2% 

moze ktos powiedziec czemu nie mam dropu ? i czy juz "usuneli"sposob na expa tam ?

Opublikowano

Mam pytanie wbilem 130lvl i podobno mozna expic na mapie metin 2 od 130lvl wbilem tam ubilem kilka metkow i ani dropu a expa po 3 metinach mialem 2% 

moze ktos powiedziec czemu nie mam dropu ? i czy juz "usuneli"sposob na expa tam ?

Tam expisz od 170 lvla w pt 2 osobowym.Pamietaj zeby nie miec nic w eq na bonus dosw.

Drop jst tak dostosowany abys po godzinie expa nie zapchal sobie eq kd'kami.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak chce ktos pograc to pisac priv :P mam woja 83 LVL xD albo jak ktos chce oddac itsy to tez mozecie napisac :D

Opublikowano

Czy osoba na nowo tutaj zaczynająca ma jakiekolwiek szanse na aktualnym rynku walutowym?

Jasne,ze tak.Ceny fakt nie sa niskie aczkolwiek adekwatne do zarobkow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec jak zarobic na 130lvl bez eq  niby mam eq wartosc/moby ale stalka z kd vit +7 i eq z lez kasy tez zbytnio nie mam prosze help 

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec jak zarobic na 130lvl bez eq  niby mam eq wartosc/moby ale stalka z kd vit +7 i eq z lez kasy tez zbytnio nie mam prosze help

Mozesz dropic malze/perelki/itemy do biologa.

Srij9JT.png

Opublikowano

Czy osoba na nowo tutaj zaczynająca ma jakiekolwiek szanse na aktualnym rynku walutowym?

Z mysla o nowych graczach Admin nieco zmodyfikowal drop z metinow do 100lv.

Z nich beda wypadaly takie przedmioty jak ;

KD Statusowe +0

KD +7

Perły

PD/Rekawice

Małże + Perły

Kamień Wodny

Szkaty Biologa

Szkaty Ulepszaczy

Szkaty Bossów

Bryła Złota

Aktualizacja z nowym dropem wejdzie w ''zycie" juz 15 maja.

Srij9JT.png

Opublikowano

Z mysla o nowych graczach Admin nieco zmodyfikowal drop z metinow do 100lv.

Z nich beda wypadaly takie przedmioty jak ;

KD Statusowe +0

KD +7

Perły

PD/Rekawice

Małże + Perły

Kamień Wodny

Szkaty Biologa

Szkaty Ulepszaczy

Szkaty Bossów

Bryła Złota

Aktualizacja z nowym dropem wejdzie w ''zycie" juz 15 maja.

niby spoko, ale bedzie teraz 1000 ludu i dupa z dropienia ;(

ciekawe jak zmieni sie rynek :D

Opublikowano

niby spoko, ale bedzie teraz 1000 ludu i dupa z dropienia ;(

ciekawe jak zmieni sie rynek :D

Wiesz co? Mnie zastanawia tylko jedna rzecz.Czy w/w przedmioty beda dropily na mapie metin.

Edit; Dropia .

Srij9JT.png

Opublikowano

Ta ostatnia akrutalizacja jest na + bo widac ze admini sie interesuja 

ale na - jest to ze dropi duzo syfu i po paru "rundach" na mapie metin nie widac nowego dropu bo pelno tego syfu

Opublikowano

Ta ostatnia akrutalizacja jest na + bo widac ze admini sie interesuja 

ale na - jest to ze dropi duzo syfu i po paru "rundach" na mapie metin nie widac nowego dropu bo pelno tego syfu

Drop tych ''smieci'' bedzie ograniczony.To tylko kwestia czasu :)

Srij9JT.png

Opublikowano

niby spoko, ze dali ten drop dla nowych, ale przychodzą +160lv i zabijają gdy np dropnie kd, wiec lipa.

ps. ma ktos na sell hwang ninja na 100lvl z kd wita +7? :D

Jaki masz nick ? Jestes teraz na grze? Wygoni sie intruzow xD

Aw@ Aktualnie trwa event''szukanie gm'a ".

Srij9JT.png

Opublikowano

Ten drop jest calkiem ok, fajnie mozna pozarabiac jak sie jest nowym, ale kurcze... Albo sa pozajmowane (to akurat mniejszy problem, zawsze mozna poksuc czy sie poklepac) ale jak wbije taki 150+ z kd8, petem itd to masakra...

Mam jeszcze takie pytanie: ile bryl dropi z metina? Pytam bo mi jeszcze ani razu nie dropla.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Ten drop jest calkiem ok, fajnie mozna pozarabiac jak sie jest nowym, ale kurcze... Albo sa pozajmowane (to akurat mniejszy problem, zawsze mozna poksuc czy sie poklepac) ale jak wbije taki 150+ z kd8, petem itd to masakra...

Mam jeszcze takie pytanie: ile bryl dropi z metina? Pytam bo mi jeszcze ani razu nie dropla.

Symbolicznie-jedna :D

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...