Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca sie teraz wbijać? jak najlepiej na początku zarobić? ;)

Pewnie ze tak ;)

Na niskich lvlach pozostaje ci drop malzy/kopanie rud/drop yang na v2/mapie metin1.Jak zrobisz w miare ogarniete eq mozesz chodzic na ripera,z ktorego dropi od 10 do 100b

Srij9JT.png

Opublikowano

Widze,ze troche osob z topki dostalo perma za uzywanie cheatow :D

Nie spodziewali sie tego iz administracja moze teleportowac sie na prywatne dungeony a logi z wh wysylane sa na gg teamu.

Szkoda,szkoda ;C

Srij9JT.png

Opublikowano

Gracze z maxymalnym jak i niższym lvl wkrótce będą miały 

możliwość expienia swojego PET'sa !!

PET's będzie miał również skille które pojawią się w najbliższej aktualizacji

na naszym Forum, poniżej video prezentacyjne

Te lepsze pety typu kenai/krolewski phoenix po wymaxowaniu beda dawaly takie same bonusy co np. azrael,piesek etc?

Chodzi mi o szanse na omdlenie i sila ataku wroga.

Srij9JT.png

Opublikowano

NIE POLECAM.

Duże lvl stoją w mieście i nawet nie pomogą z informacjami nowym.

Wejdz na serwerowe forum a tam napewno znajdziesz odpowiedz na zadane pytania.Mozesz tez smialo pisac do mnie pw,chetnie pomoge ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Na naszym Forum masz taki magiczny dział jak Poradniki. Tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytania :)

Lub wejdź na TS.

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Dziś wieczorem oddajemy do Waszej dyspozycji 11 petsów wyposażonych w 2 skille, oraz możliwością expienia swojego pupilka do 255 poziomu, wszystko w całości znajdziecie u nas na Forum. Poniżej 3 SS'y przedstawiające najbliższą aktualizację.

57981548546776182292.jpg

74537121854654652090.png

32823201499144577144.png

"Event's" Hattrick [GM]Kotka ! "New"

18-lezacy-kotek.jpg

Grałeś na Serwerze w roku 2011/2012/2013 ?

Specjalny Temat do dyskusji dla wszystkich użytkowników naszego Forum.

Do tego 6 zapowiedzianych i opisanych Eventów które odbędą się 1 dnia !

Wejdź i zobacz ! Forum / Dyskusje !!!

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Warto zaczynać od nowa? Ile ludzi w godzinach 15+?

Jeśli nie lubisz półśrodków i nudzi cię klepanie od lat tego samego co już widziałeś na setkach innych serwerów z tego forum, to grę na virtualu możesz porównać do przesiadki z malucha do mercedesa.

Serwer na dzień dzisiejszy o całą epokę przeskoczył wszystko co do tej pory było dostępne w metinie, a czytając ich forum to tylko niewielka część tego co są w stanie zrobić z tą grą.

Oczywiście polecam.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Kiedyś nie umiałem grać w metina, nawet nie wiedziałem o co chodzi, zacząłem tutaj grę. I skończyłem na 54 poziomie. Nie wiedziałem co to Bonusy, Co to potki skille, Nawet nie wiedziałem że ribek i żal mają wbudowane sr i można je miksować.. Nic nie wiedziałem, Grałem aż do poziomu 54. I gra nie wiadomo czemu mi się znudziła. Gdy chcę powrócić.. gra mi  się nudzi znowu. Serwer dość stary, Ale jak dla mnie ciekawie się na nim grało. Możliwe kiedyś się powróci jak będzie coś ciekawego na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...