Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobieram klienta zobaczę co z tego wyniknie ;)

Grałem na początku tego serwera i bardzo mi się podobał ciekawe czy nadal jest taka atmosfera ;)

Opublikowano

Powiem tak. Serwer istne GÓWNO Za przeproszeniem. Zarobku praktycznie nie ma, wszędzie bugi etc :)

Pomyliles prezentacje ;)

Nie robiac offtopu napisze ci kilka zarobkow ;

riper,kopanie rud,dropienie malzy/perel ,dropienie yang na v2/mapie metin1,wykonywanie misji ( z metinami ) itd. Na wyzszych lvlach masz do dyspozycji bardzo duzo oplacalnych dungeonow.

Jezeli piszesz o bugach wypadaloby to uargumentowac.

Pozdrawiam :)

Srij9JT.png

Opublikowano

SirSligo, w 27 Lut 2014 - 13:58, powiedział:

Powiem tak. Serwer istne GÓWNO Za przeproszeniem. Zarobku praktycznie nie ma, wszędzie bugi etc :)

Buga to masz w tej małej główce, a jeżeli twierdzisz że nie ma zarobku to... weź się lepiej za simsy

sygnatura2lg.png

Budowniczy
Opublikowano

Ciekawe jak się wybić na początku. Nawet nie stać nowego gracza nawet na trutę bo kasa z 1 moba to 1 yang? :3

Podejrzane

Opublikowano

Jak myslicie medale portalu zejda troche z ceny? Niedlugo chodzenie na zaginiona kraine bedzie nieoplacalne;/

@ Z okazji dnia kobiet administracja przygotowala duzo eventow :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie wiem jak to zrobicie i czy  jest to wykonalne ale wasza propozycja na forum ze zmianą waluty z yang na bryłki wygląda świetnie.

Jeśli macie takie możliwości to dodajcie 2 tobołki, jeden tradycyjny a drugi tylko za bryłki.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Nie wiem jak to zrobicie i czy  jest to wykonalne ale wasza propozycja na forum ze zmianą waluty z yang na bryłki wygląda świetnie.

Jeśli macie takie możliwości to dodajcie 2 tobołki, jeden tradycyjny a drugi tylko za bryłki.

Jezeli to sie uda a bardzo w to wierze bedziemy mieli pierwszy serwer z brylkami w tobolach xD

Srij9JT.png

Opublikowano

Grałem kiedyś na serwerze x3 razy i powiem tylko serwer zajebisty i POLECAM!

Zagrałbym po raz kolejny, ale nie ma sensu według mnie grać tam od początku.

Ja zaczynalem gre jakies 8miesiecy temu i nie patrzalem,ze serwer stoi juz ponad 3lata.Jak widac cos juz osiagnalem i nie musze sie obawiac o przyszlosc virtuala ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Slaby server :)

Siema,z tej strony cZko.Wiesz,że mam kanał na youtube???????

www.youtube.com/amoniaczekpl

Opublikowano

Jezeli to sie uda a bardzo w to wierze bedziemy mieli pierwszy serwer z brylkami w tobolach xD

Jednak się udało, zdaje się że to jedyny serwer z dwiema w pełni działającymi walutami. Sam dziś po raz pierwszy skorzystałem z tej nowej opcji, po prostu coś pięknego w 20 minut

zarobiłem 900 bryłek.

Kolejne zapowiedziane przez team aktualizacje zapowiadają się równie niewiarygodnie jak to, że kiedykolwiek w metinie będzie można sprzedawać na tobole itemy w 2 walutach... a jednak

15540867261681484006.jpg

sygnatura3k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...