Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up zgłoszony...

Ponawiam pytanie jak sie nazywa maczuga na szamana???

Szaman nie ma maczugi.Na 65 lvl jest sdd ( smoczy dzwon diabla) [jedna z lepszych broni na mniejszy lv]

Dzwon nieba i ziemi --------> hibiskusowy dzwon-----------> sdd

Na forum w dziale poradniki znajdziesz szczegolowy poradnik ulepszania broni na kazda klase.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W związku z dość dużą liczbą zgłoszeń "odnośnie tak zwanej" kradzieży EQ
Chcielibyśmy Wam zaproponować opcje pożyczania EQ

Całość wyglądałaby w podobny sposób jak sprzedaż za bryki z ta różnicą, iż po "najechaniu" itemem na druga osobę mielibyście do wyboru 2 opcje:

1 - Sprzedaj itemy
2 - Pożycz itemy

W momencie pożyczenia na dzień dzisiejszy w grę wchodzi domyślna wartość czasu, powiedzmy 2 godziny, przez ten czas osoba która pożyczyła dany item nie możne go sprzedać, a po upływie tego czasu item automatycznie wraca do właściciela.

Pozdrawiamy Administracja VirtualMT2

Czekamy na Wasze komentarze 
Swietna propozycja,skonczy sie okradanie ;)

Czekamy na jej wprowadzenie :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Warto zaczynać od nowa? Ile ludzi w godzinach 15+?

Pewnie że warto serwer jest dopieszczany pod każdym względem od 4 lat.

Licznik  jest na stronie głównej

M2 z godziny 13:00

80610392474011956654.png

M1

07441978329698329084.png

sygnatura3k.png

Opublikowano

Mam parę pytań;

1. Czy sura wp radzi sobie bez buffa w expie jak i w pvp?

2. Skąd mogę wziąć trutę i stalkę? 

Opublikowano

Mam parę pytań;

1. Czy sura wp radzi sobie bez buffa w expie jak i w pvp?

2. Skąd mogę wziąć trutę i stalkę?

Buff na 105lvlu jest obowiazkowy.W grocie dasz rade bez niego ale juz na zombie sie nie utrzymasz.

Stalki truty etc dropia na mapie metin1 z tzw oponki

Najlepiej podaj nick z gry na pw chetnie pomoge :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Z calego eventu najbardziej podoba mi sie informacja :

Sposób zdobywania pisanekŻeby maksymalnie zabezpieczyć event przed tzw. "botami", w pewiensposób ograniczyliśmy drop przedmiotów. Każde zdobyte jajko należy wcześniej "podpisać", abyodblokować możliwość dalszego dropu. Wystarczy, że klikniemy na dany item.
Boty w tym roku raczej sobie odpuszcza tym bardziej,ze jajkami nie mozna handlowac

Srij9JT.png

Budowniczy
Opublikowano

Serwer jakich mało a szczerze to jedyny w najbliższych dniach będą interesujące aktualizacje wiec warto zajrzeć <3

Opublikowano

@Up no ale zobacz z drugiej strony jest to tez sposob na utrzymanie gracza i nowa rzecz do rywalizacjii.

PS. Nie chcialby ktos sie pobawic w buffa dla mojej postaci od poczatku gry? :D

Opublikowano

@Up no ale zobacz z drugiej strony jest to tez sposob na utrzymanie gracza i nowa rzecz do rywalizacjii.

PS. Nie chcialby ktos sie pobawic w buffa dla mojej postaci od poczatku gry? :D

Moze i masz racje.Gdy dowiedzialem sie o jego bonusach na 255lvlu szczeka mi opadla xD

Z pewnoscia warto je expic.Juz na 1 poziomie umiejetnosci widac znaczna roznice

Srij9JT.png

Opublikowano

Szkoda że prezentacja serwera jest nieaktualizowana od 2011 roku do dnia dzisiejszego serwer przeszedł potężną metamorfozę myślę że warto było by pokazać nowinki techniczne którymi żaden inny serwer nie może się pochwalić.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Po dzisiejszej aktualizacji w której system sprzedaży zintegrowany jest z kontem gracza szczęka opada, zastanawiam się ile jeszcze jesteście w stanie wydusić z tego metina.

Serwer oczywiście polecam.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Postacie można na tobołku kupić czy co ? xD      Aż kusi by tu grać, mimo, że to nie mój typ...xD

Postacie kupujesz u handlarza postaciami z tym,ze brylki ze sprzedazy nie trafiaja na postac a konto bankowe u dozorcy.Wczesniej mozna bylo sprzedawac postacie do bodajze 18kb( 2 sloty brylek w eq),Teraz mie trzeba sie obawiac o jakiekolwiek limity.

Srij9JT.png

Opublikowano

Witajcie, ja mam kilka podstawowych pytań, więc bardzo proszę pomóżcie "nobkowi":)

skąd wziąść peta?

czy jest jakaś księga wbijająca od razu skil na P(jest to napisane na głównej stronie Virtual)??

w jaki sposób wymienić yang na bryłki...?

czy zeby orka można gdzieś kupić??nie dropnął ani 1..:(

to takie pdst pytanka, może cos jeszcze przyjdzie mi do głowy

Pozdrawiam i thx za odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ja mam kilka podstawowych pytań, więc bardzo proszę pomóżcie "nobkowi":)

skąd wziąść peta? krol pajakow/eventy/od graczy/is/te lepsze dropia ze smoka na niebiosach

czy jest jakaś księga wbijająca od razu skil na P(jest to napisane na głównej stronie Virtual)?? eventy/is

w jaki sposób wymienić yang na bryłki...? rozdziel brylki i wcisnij ppm

czy zeby orka można gdzieś kupić??nie dropnął ani 1.. :(Dropi z czarnych orkow,u npc nie ma itemow do biologa

to takie pdst pytanka, może cos jeszcze przyjdzie mi do głowy

Pozdrawiam i thx za odpowiedzi

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...