Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciągam clienta i zaczynam tu gre, bo teraz wszystkie serwery easy które wychodzą padają po kilku dniach ;/ a ten widzę że już trochę stoi i administracja się nim zajmuje więc mysle ze warto pograc :)

Mam pytanie, chce zagrać Wojownikiem Body czy musze robić buffa? czy da rade tu expic bez?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sciągam clienta i zaczynam tu gre, bo teraz wszystkie serwery easy które wychodzą padają po kilku dniach ;/ a ten widzę że już trochę stoi i administracja się nim zajmuje więc mysle ze warto pograc :)

Mam pytanie, chce zagrać Wojownikiem Body czy musze robić buffa? czy da rade tu expic bez?

na wyzszych mapach buff jest obowiazkowy

Srij9JT.png

Opublikowano

Kszysztow Chipis "" 17 ""

Masz pomysł aby pokonać

Kszysztow'a w tzw. grze w ciemno?

Więc ta zabawa jest właśnie dla Ciebie !!!

Co zrobić aby wziąć udział w Evencie?

Więcej na naszym Forum w Dziale Dyskusje 

Serdecznie Zapraszamy do zabawy !

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Dlugo juz widze jest serwer dlatego wbije... po opisie na stronie glownej bardzo przypadl mi do gustu

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

powiem swoje zdanie po raz kolejny

nie będę chyba już grał na żadnym privku, gram w mt2 kilka lat, grałem na ponad setce privów, grałem również na virtualu, i powiem wam po tych latach że Virtual jako jeden z niewielu privów ma to do siebie że stoi długo oraz to że co chwile jest cos wprowadzane, jest tutaj wiele rzeczy które udoskonalą grę oraz to że istnieje tutaj wiele rzeczy gdzie nie ma na innym privie.

wiem że krytykowałem ten serwer wiele razy, ale jest dobry, (chociaż ma kilka minusów, dlatego stąd była moja krytyka). 

pozdrowienia serdeczne dla Wojtka, bo jest spoko Adminem z którym można załatwić wiele rzeczy.

ogólnie polecam.

Opublikowano

Nadchodzi Nowy Event VirtualMT2

" Awantura o Mistrza "

Temat z Zasadami, Regulaminem i Zapisami pojawi się na naszym Forum w Dziale Eventy 9 lub 10 Lutego 

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Hahah ten serwer jezus maria, bardzo fajny tylko szkoda że jest tam taki jeden GM którego nie trawię bo jest zwykłym kłamcą pozna pierwszą lepszą dziewczynę w grze w jego wieku i już sie zaczyna faworyzowanie... Przejechałem sie na takich ludziach.... Tylko szkoda że z powodu że się kogoś nie lubi banuje mi się konto a potem usuwa wszystko co na nim było, a potem na TS że włam był haha a ip kto sie ostatnio na konto logował nie chcieli podac o fuck masakra.. Gdyby nie moje 7miesięcy grania dropienia handlowania poszło sie je bac to grałbym dalej... Prawie całe dozo po 200bryłek ...Full eq na 200+ Jakieś kd+9 nie pamiętam to było kilka miechó temu. Nie będę ciągnął tego dalej ale jak mi się tylko ta nazwa przypomina to jestem wkurwiony a zarazem chce mi sie śmiać z takiego admina. :) Powodzenia wszystkim uważajcia na tego gma jak podpadniecie jego "nowej dziewczynie" czy jak on tam to nazywa to raczej po koncie. ;)) Żałosne jest to że dziewczyny tak faworyzują na takich serwerach jak tu siedzą na ts i tyle..... są dziewczynami a taki frajer za nie wszystko zrobi a potem przez takie pindzie bana dostajesz... Królewny :>>

Opublikowano

Hahah ten serwer jezus maria, bardzo fajny tylko szkoda że jest tam taki jeden GM którego nie trawię bo jest zwykłym kłamcą pozna pierwszą lepszą dziewczynę w grze w jego wieku i już sie zaczyna faworyzowanie... Przejechałem sie na takich ludziach.... Tylko szkoda że z powodu że się kogoś nie lubi banuje mi się konto a potem usuwa wszystko co na nim było, a potem na TS że włam był haha a ip kto sie ostatnio na konto logował nie chcieli podac o fuck masakra.. Gdyby nie moje 7miesięcy grania dropienia handlowania poszło sie je bac to grałbym dalej... Prawie całe dozo po 200bryłek ...Full eq na 200+ Jakieś kd+9 nie pamiętam to było kilka miechó temu. Nie będę ciągnął tego dalej ale jak mi się tylko ta nazwa przypomina to jestem wkurwiony a zarazem chce mi sie śmiać z takiego admina. :) Powodzenia wszystkim uważajcia na tego gma jak podpadniecie jego "nowej dziewczynie" czy jak on tam to nazywa to raczej po koncie. ;)) Żałosne jest to że dziewczyny tak faworyzują na takich serwerach jak tu siedzą na ts i tyle..... są dziewczynami a taki frajer za nie wszystko zrobi a potem przez takie pindzie bana dostajesz... Królewny :>>

Faworyzowanie? Nie tutaj... Jesli uwazasz inaczej wrzucaj dowody ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Gralem na serwerze gdy mial z 9 msc, wtedy byla max krew itp, serwer BYL najlepszy jaki mogl wyjsc jako easy... wszystko dociagniete , dopasowane... system ulepszen boski , bonusy swietnie dopasowane do broni / zbroi oraz bylo tego pelno setow za co wielki +.. gralem tam az poltora roku i nigdy nie bylo nudow, zawsze bylo co robic i z kim i gralbym zapewne dluzej gdyby nie to ze zostalem okradziony . Co do Admina(Wojtka) mysle ze zna sie na tym co robi, wiem jedynie ze ma zayebisty mozg do pomyslow z serwerem poniewaz zaden mu niedorowna, brak slow. Serwer wgl nie jest pod is, nie ma i nie bylo tam nigdy zadnego ulepszacza itp w IS . Gdybym tylko wiedzial ze bedzie on puszczal taki sam serwer lub inny ale on bedzie adminem itp bez zadnych ALE wbil bym na serwer jak i inni gracze poniewaz jego projektu sprawiaja wiele niezapomnianych radosci/znajomosci oraz gry nawet do 3 lat. Od nowa nie ma co grac dlatego iz na serwerze juz wszystko jest maksymalnie dociagniete. Ale jak ktos chce to smialo wbijac polecam.

Opublikowano

Kolego UP #3 chyba wam się coś pomyliło, w przeciwnym wypadku prosimy o Dowody, jakiekolwiek.

@ Nie masz? To nie rób z buzi 4 litery, bo z takich młodych pelikanów tylko się śmiejemy. 

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Jak dla mnie server jest nadal godny uwagi polecam go serdecznie ;p

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

Od jutra zaczyna aie walentynkowy event.Do wygrania sa m.in takie nagrody jak;

Medale portalu, Magiczne mapy, Kompasy Wikingów, Nowe kostiumy, Togi, Olejek nazwy, Bryłki Złota, Wagony Złota, Perły, Przepis dla profesjonalisty, Kamienie Dusz +8, Kawałek kryształu, pakiety smoczych monet (od 50 do 200) i wiele innych wartościowych przedmiotów.

Wiecej info na forum ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Ewent walentynkowy pierwsza liga, duża krata browaru dla całego teamu.

Serwer oczywiście polecam.

No mi tez sie podobal ;p Drop byl ladnie dopasowany.W sumie zebralem cos kolo 80prezentow ;)

Widze,ze nowe kostiumy stanialy o conajmniej 70% ale to dobrze,bo jaki sens ma wydawanie 900b na stroj ktory jest tylko do lansu :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Such-Arek II ruszył na VirtualMT2 !! nie czekaj na ox tylko wejdź na nasze forum i zapisz się. Czekają was wspaniałe nagrody 

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Warto zagrac?

Administracja interesuje sie serwerem?

Ile gra osob?

Pewnie że warto.

Jak widać, interesuje, z tego co widzę dość często są przeróżne eventy ;p

Licznik masz na stronie, 1,5 - 2,7k graczy raczej jest :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mega Event Zuo Ferie 2014

Team VirtualMT2 zaprasza was do zabawy, ilość wszystkich 

mobów planowanych na Evencie przekracza liczbę 5-cyfrową !!!

więcej na Forum w dziale Eventy

sygnatura2lg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...