Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mi sie podoba ? wchodze na strone klikam pobierz i klient leci z pełna predkoscia anie jakies 120kb/s juz plus na starcie :D

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem zagrać ,bo server wydaje sie spoko ,ale dowiedziałem się ze ludzie którzy graja rok/2 lata nie mają jeszcze full eq..

Więc wydaje mi się ze to lekka przesada :P

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera. . .

Kiepska administracja

Eventy prawie,ze codziennie.Teraz na haloween szykuje sie cos wiekszego.Czeste "apdejty".Wojtek jest praktycznie caly czas w grze.Pomaga kazdej osobie,ktora ma problem(nawet blahy),tak wiec nie pisz bzdur.

Srij9JT.png

Opublikowano

Co mam robić na 160lvl? Nie zrobię eq dalej bo potrzebuje ości nie wiem ile a mumii na 140lvl mapie nie ubije bo musze mieć chociaż 1 boski item czy to nie jest bez sensu ??

Opublikowano

Co mam robić na 160lvl? Nie zrobię eq dalej bo potrzebuje ości nie wiem ile a mumii na 140lvl mapie nie ubije bo musze mieć chociaż 1 boski item czy to nie jest bez sensu ??

Osci zawsze mozna kupic a sposobow na zarobek jest sporo.

Topic@ Event haloweenowy bedzie trwal od 30 do 2 wlacznie?

Srij9JT.png

Opublikowano

Fajny serwer, był konkurs krzyzówka ale troche mysle ze ustawiany, 2 razy odpowiedziałem jako 1 na pytanie i nic nie wygralem ;/

56789168628449790207.jpg

Opublikowano

Topic@ Czy haloweenowe dynie beda dropily lepiej niz kolorowe proszki?(Te,ktore dropily w wakacje)

Mysle,ze tak.Proszki jak by nie patrzec dropily 2 miesiace a event haloweenowy trwa "zaledwie" kilka dni.

Opublikowano

Koles widzisz tylko czat swojego królestwa a GM wszystkich 3 Easy pod względem rat serwera a o eq trudniej Oczywiście polecam :)

Czy tak pod wzgledem rat to nie do konca boexpnie jest taki szybki typowy z medium a obiologu to juz nie wspomne bo tez zabwy w chuj z nim jest

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Opłaca się grać od początku ?

Jezeli nie masz parcia na topke mysle,ze tak.Sam zaczynalem ok 3miesiace temu i gra sie swietnie ;)

Gdy juz cos osiagniesz masz pewnosc,ze tego nie stracisz.Serwer jest stabilny i caly czas "tetni" zyciem.

Topic@ Fryzury premium typu afro sa na stale?

Opublikowano

Mam pytanie jak zmienic te paskudna podłoge z 2008 roku ? na ta nowa z pl, strasznie wyglada te podłoze

Napisz Wojtkowi na pw.Jest teraz na forum.Poda Ci pliki do podmiany.

Aw; Do czego sluzy medal portalu?

Opublikowano

Niestety nie moge mu napisac na pw, bo mi email aktywacyjny nie przychodzi juz ktory raz ;/

Administrator musi potwierdzic twoja rejestracje.Tutaj niestety musisz poczekac.Mysle,ze jutro juz bedziesz mial konto ;)

Aw;Do czego sluzy butelka wina?

Opublikowano

czemu jest takie potwierdzanie ? spodobała mi sie opcja sprzedazy postaci 1 raz sie widze z takim czyms

Aby byl "porzadek" na forum ;)

Chodzi ci o sprzedaz postaci u sury w dolinie? Fakt,przydatna rzecz...

Topic@ Od,ktorej godziny zaczyna sie event haloweenowy?

Opublikowano

Pojawiły się pierwsze przecieki bonów nowej biżuteri która ma byc wprowadzona, jeśli to prawda to będzie meeeeega sieczka. Nie moge się doczekać.

Do kiedy będzie trwał halloweenowy event ?

sygnatura3k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...