Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten IS jest dziwny. Za pieczęć królewskiego phoenixa trzeba zapłacić 690.000SM, a przelew 100zł daje 319200SM O_o Da się tutaj inaczej i łatwo zdobyć SM?

Jezeli chodzi o pety mozna je dropnac z krola pajakow natomiast krolewski phoenix bedzie do zdobycia za punkty osiagniec.Ceny w is sa celowo zawyzone aby nie wplynelo to na gospodarke serwera.Itemy w grze maja swoja wartosc.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten IS jest dziwny. Za pieczęć królewskiego phoenixa trzeba zapłacić 690.000SM, a przelew 100zł daje 319200SM O_o Da się tutaj inaczej i łatwo zdobyć SM?

Smy dropia w grze.Na pewnych spotach lepiej na innych gorzej.

Srij9JT.png

Opublikowano

W dniu 12.10.2013r około godziny 1:00 (w nocy)

zaplanowaliśmy krótką 10 minutową przerwę techniczną podczas której wprowadzony zostanie początkowy zarys nowego sklepu zintegrowanego z systemem osiągnięć

Sklep z Przedmiotami Systemu Zadań Pobocznych

Dnia 12.10.2013 na serwer zawita kolejny element serwerowego systemu osiągnięć.
Jest to sposób na wymianę zdobytych punktów osiągnięć na rozmaite przedmioty.

43461229129208334420.png

Na sam początek sklep ogranicza się do wymiany PO na perły, Fryzury Afro i inne dodatki(pierścień PD 1Dzień, Moneta 1Dzień, Rękawica Złodzieja 1Dzień, Start-Stop EXP)
Podstawą do wymiany punktów jest Poziom Osiągnięć.

66009490841370472160.jpg

Poziom ten zdobywać można po ponownym zalogowaniu z 1k PO w okienku.
Po przeliczeniu przez system punktów dodany zostanie 1 lvl. Usunie się wtedy 1k PO z naszego konta.

Zakładki z przedmiotami podzielone są/będą na minimalne poziomy, które musimy posiadać, aby wymienić punkty.
Przykładowo w pierwszej zakładce znajdują się przedmioty od 5 poziomu osiągnięć.

34442904373049578423.png

Wraz z upływem czasu dodawać będziemy kolejne zakładki.

85965648566454155212.png

97480606999224037619.png

Zapłata w postaci punktów jest rozłożona zależnie od wartości przedmiotu.
Po zakupieniu przedmiotu ilość PO się zmniejsza zaś Poziom Osiągnięć zostaje taki sam.

43211288681783840708.png

Wszelkie wątpliwości, błędy czy propozycje prosimy zgłaszać wyłącznie do specjalnie przygotowanego tematu w dziale - VirtualMT2 HOWTO.
Administracja jak i SACRIZE nie udziela informacji w jakim terminie zostanie wprowadzona kolejna zakładka w sklepie.
Prosimy nie wykorzystywać błędów do celów zarobkowych.

Opublikowano

Jakie bony se zrobić do expa ??:) bo na mapie z mumiami i od 150lvl nie dam rady zabić tych potworków za nic heh :]

Z tego co wiem na mumie dziala bonus na diably. Bez boskich butkow lub helmu sie nie obejdzie.
Opublikowano

Te butki albo hełm zrobić to jest masakra pali tu jak nie wiem :) tych czer pereł do z 1000 by trzeba było mieć :) Ktoś pisał ze na peta teraz można zarobić w tydzień to mogę wiedzieć jak zdobyć 400b w tydzień ??

Opublikowano

Te butki albo hełm zrobić to jest masakra pali tu jak nie wiem :) tych czer pereł do z 1000 by trzeba było mieć :) Ktoś pisał ze na peta teraz można zarobić w tydzień to mogę wiedzieć jak zdobyć 400b w tydzień ??

Odpalasz 3-4konta najlepiej z g o r n i c t w e m ( mpc cenzuruje ten wyraz)na P.Kupujesz im kilofy,stawiasz rude(przywolania sa u npc).W ciagu 10min dropniesz ok 600-800 rud wiec ok 12-16b.

Budowniczy
Opublikowano

Kup Peta zarób next 200b i zrób sobie eq boskie niby męczarnia ale oplacalne jest robienie samemu niż kupowanie 1 itemu po 2000b +

Opublikowano

To ma być serwer easy???

Na wbicie skilla z M1 na G1 - 55 ku ? :D Na pomyślne przeczytanie kamoli jest chyba 10%.

Może zabawa i zaczyna się od 180 lvl ale po pierwszych 2 godzinach gry przypomniał mi się PL :)

Opublikowano

To ma być serwer easy???

Na wbicie skilla z M1 na G1 - 55 ku ? :D Na pomyślne przeczytanie kamoli jest chyba 10%.

Może zabawa i zaczyna się od 180 lvl ale po pierwszych 2 godzinach gry przypomniał mi się PL :)

Dla,kazdego serwer easy ma inne znaczenie.Jezeli myslales,ze zdobedziesz wszystko w jeden dzien to musze cie rozczarowac.Wszystko masz u npc wiec w czym problem?

NIE POLECAM!! EXP TANDETA A MOBY MOCNE NAWET W V1 ZE NA 70 Z EQ EXP NIE IDZIE SOBIE PORADZIC

Tego to juz wogole nie skomentuje.

Top@ Jak dostac sie na zaginiona kraine v2?

Opublikowano

NIE POLECAM!! EXP TANDETA A MOBY MOCNE NAWET W V1 ZE NA 70 Z EQ EXP NIE IDZIE SOBIE PORADZIC

Pograj sobie w tetrisa , jak nie potrafisz sobie poradzić.

Dzieciak od razu chciałby na łatwiznę, tu żeby coś osiągnąć i mieć satysfakcję, to trzeba troszkę pracy włożyć i dlatego granie na virtualu to "poezja".

Polecam.

Opublikowano

Dla,kazdego serwer easy ma inne znaczenie.Jezeli myslales,ze zdobedziesz wszystko w jeden dzien to musze cie rozczarowac.Wszystko masz u npc wiec w czym problem?

Nie napisałam ze wszystko chce zdobyć w jeden dzień ale chyba lekka przesada na serwerze easy z tymi ku :) Dla mnie i wielu innych graczy na serwerze easy powinno być 1m=1ku i na pomyślne przeczytanie musi być 90% a nie 10 :) Lub 1 kamolem wbijają się od m1 od razu na P. Na easy przychodzę się bawić a po 3 godzinach "zabawy" ze skillami już ma się dość tej "zabawy" :D

Budowniczy
Opublikowano

Nie napisałam ze wszystko chce zdobyć w jeden dzień ale chyba lekka przesada na serwerze easy z tymi ku :) Dla mnie i wielu innych graczy na serwerze easy powinno być 1m=1ku i na pomyślne przeczytanie musi być 90% a nie 10 :) Lub 1 kamolem wbijają się od m1 od razu na P. Na easy przychodzę się bawić a po 3 godzinach "zabawy" ze skillami już ma się dość tej "zabawy" :D

Jeśli szukasz serwera na tydzień góra miesiąc gry to pomyliłeś adresy

Wbijanie ku i kd to 20 min roboty nie wiem w czym masz problem w tym momencie albo bardziej prawdopodobne jest to że

serwery Ci sie pomyliły :)

Opublikowano

Dokładnie, zeby zrobic full eq tutaj to jest trudniej niz na hardzie. Juz na PL latwiej osiagnac 100% niz tu.

To jest VERY HARD jak nie VETERAN MT2 a nie jakis easy.

Ze niby easy bo szybko zdobywasz 90? Stalke? Czy co?..

Serwer sie trzyma tylko i wylacznie, ze starszym graczom szkoda kasy ydanej na IS i czasu i siedza i lupia.

Opublikowano

Gdzie te czasy jak KD były max. +5? itd.

Dużo by opowiadać jak to kiedyś było.

Nie dziwię się, że server nadal się trzyma, bo IS naprawdę kusi ..

Pozdrawiam, Inte.

Opublikowano

Smerf wszystkie te serwery w których prezentacjach spamujesz startują 5~10 raz. Oceniając virtuala nie masz nawet pojęcia że jest to jedyny tak zaawansowany technicznie serwer na tym forum, na którym nie znajdziesz bezmyślnie zerżniętych pomysłów, czy też gotowych questów, wybacz ale więcej nie będę ci tłumaczył ponieważ ewidentnie masz problem z zaburzeniem osobowości lub określeniem własnej płci skoro ustawiasz sobie w avku smerfa:D

Kiedy możemy spodziewać się nowej biżuterii?

sygnatura3k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...