Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograj sobie w tetrisa , jak nie potrafisz sobie poradzić.

Dzieciak od razu chciałby na łatwiznę, tu żeby coś osiągnąć i mieć satysfakcję, to trzeba troszkę pracy włożyć i dlatego granie na virtualu to "poezja".

Polecam.

poezje ty masz w głowie spieprzyli tego serwera a nie poezja

Opublikowano

poezje ty masz w głowie spieprzyli tego serwera a nie poezja

Tu nie ma co dyskutować, tego serwera bronią zapyziałe 30 latki, ktorzy wpakowali kupe hajsu w IS oraz maja syndrom "dorosłego" i hejtują w stylu "ty dzieciak, ja dorosły, ja mieć racje, ty won".

Opublikowano

Nikt tu niczego nie broni a tm bardziej nie prowadzi w tobą polemiki, ponieważ rozmawiając z kimś kto ma w avku smerfa trzeba założyć że ma się do czynienia z gejem, lub nieźle opóźnioną kolbą.

@Do czego służy kawałek kryształu?

sygnatura3k.png

Opublikowano

Nikt tu niczego nie broni a tm bardziej nie prowadzi w tobą polemiki, ponieważ rozmawiając z kimś kto ma w avku smerfa trzeba założyć że ma się do czynienia z gejem, lub nieźle opóźnioną kolbą.

Tak jak mowilem Twoje jedyne argumenty to "ja dorosły, ty dzicko/niedorozwój, ja miec racje, ty won"

Nie zabronisz mi pisac dopoki nie mam perma.

Do czego sluza perly oprocz ulepszania?

Opublikowano

Tu nie ma co dyskutować, tego serwera bronią zapyziałe 30 latki, ktorzy wpakowali kupe hajsu w IS oraz maja syndrom "dorosłego" i hejtują w stylu "ty dzieciak, ja dorosły, ja mieć racje, ty won".

do dzieciaka to ty się zaliczasz nie ja a udajesz strasznie dziecko bo widać jak piszesz a zresztą i tak jestem bdb starszy od ciebie i mam więcej rozumu niż ty na te grze i mam napewno lepiej ułożone życie i sytuacje niż bo ty nie wiem czy doczekasz emerytury i kasy to co ja mam już mi tego nikt nie odbierze bo jż swoje odpieprzyłem a ty bedziesz robił do 75 i nie wiem czy co dostaniesz tak jak ja

Opublikowano

Kawalek krysztalu sluzy do wyjmowania poszczegolnego kamienia duszy z itemu.
Opublikowano

Rany Ludzie to jest Typowy kolejny server pod IS gdzią tylko Żałusnie ludzie wydają kasę żeby potem szpanować co to nie oni. Rozumiem że zaraz będzie gadanie że is tylko jest po to żeby utrzymać server.to kolena bajka. Takie ceny i to wiesz. Gdzie są te czasy serverów Mc2qd,Pro itp gdzie nie było tyle tych gratów z painta!! A teraz porysują sobie w piancie i dają na server bo NEOKIDY to kupia. Na gladorze też jest iS ale także w grze jest większa szansa na zdobycie wszystkiego bez IS a tu zanim coś zdobedziesz to pograsz rok jak nie dwa,to lepiej wrócić na PL bo ten server tak czy siak padnie gdy kase nabije i potem znowu będzie że ataki i e pada i trzeba wszystko od początku i neo kolejne się znjada i bedą wierzyć w te niby ataki na server.

Więc pozdro NIBY Dorośli bo Wy raczej jesteście NEOKIDAMI ciągnacymi kasę od matki na IS!!! A doświadczeni gracze którzy nagrali na PLu czy na innych mają rozum żeby nie pakować kasy w IS!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sluchaj slawku :

Wszystko co w is jest dostepne w grze. Ja po 2 miesiacach gry dorobilem sie calkiem niezlego eq.Nie gram 24/7 mimo to wybilem sie nie przeznaczajac ani zlotowki na is.Tak wiec wystarczy odrobina checi.

Serwer z pozoru moze wydawac sie trudny jednak gdy wbijesz wiekszy lvl jest juz z gorki.

Nie porownuj gladora do virtuala bo to niebo a ziemia.Powiedzialbym do czego ty mozesz "pasc" ale nie zaryzykuje warnem.

Topic@ Serdecznie zapraszam,serwer nie nudzi sie.Administracja jest bardzo pomocna,wprowadza duzo "apdejtow" dzieki ktorym gra sie jeszcze lepiej.

Srij9JT.png

Opublikowano

Masz mało bryłek na Serwerze VirtualMT2?

Już w tym tygodniu w godzinach popołudniowych pojawi się Specjalne Szukanie GM'a !!

Nagrody o wartości 500 bryłek czekają na Ciebie !!

Administracja VirtualMT2

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Sluchaj slawku :

Wszystko co w is jest dostepne w grze. Ja po 2 miesiacach gry dorobilem sie calkiem niezlego eq.Nie gram 24/7 mimo to wybilem sie nie przeznaczajac ani zlotowki na is.Tak wiec wystarczy odrobina checi.

Serwer z pozoru moze wydawac sie trudny jednak gdy wbijesz wiekszy lvl jest juz z gorki.

Nie porownuj gladora do virtuala bo to niebo a ziemia.Powiedzialbym do czego ty mozesz "pasc" ale nie zaryzykuje warnem.

Topic@ Serdecznie zapraszam,serwer nie nudzi sie.Administracja jest bardzo pomocna,wprowadza duzo "apdejtow" dzieki ktorym gra sie jeszcze lepiej.

kolego to się mylisz serwer jest spieprzony i pod is teraz pod chodzii nie gadaj ze 2 miesiąńce ci wystarczy trzeba więcej czasu teraz

Opublikowano

informacja z forum serwera.

Halloween VirtualMT2 Event 2013

Zbliża się Jack Pumpkin!

Halloween już za pasem, zbliża się Jack Pumpkin!
Bądźcie czujni i oczekujcie dalszych informacji o zbliżającym się niesamowitym evencie,
który rozpocznie się już 30 października 2013!

94900500249590248860.png

Budowniczy
Opublikowano

kolego to się mylisz serwer jest spieprzony i pod is teraz pod chodzii nie gadaj ze 2 miesiąńce ci wystarczy trzeba więcej czasu teraz

Leeń jesteś typek dobrze Ci napisał wszystko co jest w is idzie zdobyć w grze tylko potrzeba czasu kto nie ma czasu ten kupuje przecież

tu nikt nikogo nie ma zamiaru karcić za to że korzysta z is.

Opublikowano

Wolek;

Codziennie jest kilka losowan w wielkiej loteriadzie,przy odrobinie szczescia mozna wygrac bardzo duuuuzo sm;)

Dodatkowo smy dropia w grze;)

Oczywiscie czekamy na event haloween ;)

Polecam i zapraszam.

Opublikowano

Wolek;

Codziennie jest kilka losowan w wielkiej loteriadzie,przy odrobinie szczescia mozna wygrac bardzo duuuuzo sm;)

Dodatkowo smy dropia w grze;)

Oczywiscie czekamy na event haloween ;)

Polecam i zapraszam.

ja to wiesz co mam w dupce ten serwer swuj otwieramy i napewno lepszy od tego bo już mamy bronie takich jeszcze nie ma na żadnym serwerzei napewno na kase ten serwer nie bedzie pod is i harda nie robimy

Opublikowano

ja to wiesz co mam w dupce ten serwer swuj otwieramy i napewno lepszy od tego bo już mamy bronie takich jeszcze nie ma na żadnym serwerzei napewno na kase ten serwer nie bedzie pod is i harda nie robimy

Zakładając Serwer zacznij od nauki języka Polskiego. :)

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Chwalisz sie czy zalisz? Z mozgiem wielkosci orzecha laskowego zabierasz sie za tworzenie serwerow?

Topic@Do czego sluzy notatka medrca?

Gwarantuje 100% ulepszenie przedmiotu na +6

Notatka kowala na +5

Srij9JT.png

Opublikowano

do dzieciaka to ty się zaliczasz nie ja a udajesz strasznie dziecko bo widać jak piszesz a zresztą i tak jestem bdb starszy od ciebie i mam więcej rozumu niż ty na te grze i mam napewno lepiej ułożone życie i sytuacje niż bo ty nie wiem czy doczekasz emerytury i kasy to co ja mam już mi tego nikt nie odbierze bo jż swoje odpieprzyłem a ty bedziesz robił do 75 i nie wiem czy co dostaniesz tak jak ja

Prawie nic nie zrozumiałem ,, bo iż '' 2 przyimki kolo siebie i jeszcze o takim samym kontekscie brawo . a pozatym chuya obchodzi co ty masz i bedziesz miał ..

Pozdro poćwicz :*

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Szamanem ubicie mumi na mapie 140 jest w ogole mozliwe?? Mam eq 250/20 i petka a dalej nie daje rady ;/

Raczej nie.Musisz miec 150+ i conajmniej 1 boski item.Pamietaj ze mumie bije sie z piesci i dziala na nie bonus na diably.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...