Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a zagram:) ciekawe czy są jakieś fajne, aktywne gildie z tsem bo bez tego gra nie ma tego uroku:)

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Opublikowano

Serwer godny uwagi ale zbyt monotonny :) I po pewnym czasie nudzi się :D

Nie jest monotonny.Wlasnie virtual jako nieliczny serwer oferuje nam wiele form rozrywki.Na kazdym lvlu jest co robic aczkolwiek wg mnie za duzo tego wszystkiego.Nie idzie sie polapac.Np 5 przerobek broni nie wiadomo z ktorej robic.Wiem sa poradniki na forum...

Myslalem,ze jak zaczne od 0 to szybko sie wybije.Czekalem na ten event ale prezenty wg nie leca.

Opublikowano

Wiecie czy może tam odrazu dostaje się skile na P, po wbiciu 5 lvl , czy są jakieś kamyki duchowe? Czy może w tradycyjny sposób trzeba się meczyć z KU?

2dhww8h.png

Opublikowano

Wiecie czy może tam odrazu dostaje się skile na P, po wbiciu 5 lvl , czy są jakieś kamyki duchowe? Czy może w tradycyjny sposób trzeba się meczyć z KU?

Tradycyjnie,musisz sie pomeczyc

Srij9JT.png

Opublikowano

Jest przepis dla profesjonalisty. Z IS lub kupić od graczy bo dropi z eventowych szkatułek np dynia...

beka z typa

Opublikowano

Tradycyjnie,musisz sie pomeczyc

Lub wbić od razu na "P", za pomocą przepisu dla profesjonalisty.
Opublikowano

gdyby bony 1-5 wchodzily max to bym gral i tak samo nie bylo tych jeb/-\nych bonow na klasy ;)

tak to zwykly shit

bo tak bym przymrozyl oczy na ten is tak to nie ;]

Opublikowano

gdyby bony 1-5 wchodzily max to bym gral i tak samo nie bylo tych jeb/-\nych bonow na klasy ;)

tak to zwykly shit

Przy tych wartościach jakie ma eq to bys bez tych 6/7 skila nie wytrzymał ...

Opublikowano

Serwer Epicki

Długi Up-time Wiele Graczy i Wojtek Ogarnięty :)

Zapraszam do gry

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Serwer Epicki

Długi Up-time Wiele Graczy i Wojtek Ogarnięty :)

Zapraszam do gry

Po Co Każde Słowo Piszesz Z Dużej Litery?

tak to zwykly shit

Nie patrz się na IS bo jak sam grałem to wbiłem 170lv bez, a miałem EQ z kd+8 więc po prostu trzeba poświęcić trochę czasu.

Opublikowano

W tygodniu na virtualu udostępnimy Wam item jakiego jeszcze nie było w świecie metina.

Bedzię to specjalna szkataułka którą będziecie mogli zabezpieczyć wybranym przez was kodem PIN a następnie deponować w niej bryłki złota w nieograniczonej ilośći.

Oczywiście to nie wszystkie właściwości tego itemu, bo najważniejsza z nich to bezpieczeństwo umieszczonego w niej depozytu, ponieważ zawartość szkatułki nawet po omyłkowym wyrzuceniu jej na ziemię, lub po prostu kradzieży zawsze wróci do Waszego depozytu.

Jak zawsze mamy coś jeszcze w zanadrzu, a to że potrafimy z metinem zrobić wszstytko już wiecie :)

Opublikowano

Yo mam takie pytanie do tych co pogrywają na tym serverze.Ogólnie to jestem starym graczem tego servera,grałem tam od samego startu ale potem zrobiłem sobie przerwę.Ogólnie chciał bym, się od was dowiedzieć czy dalej gra tam dużo osób czy jednak nie bo nie wiem czy jest do kogo i do czego wracać xD jak ktoś może to niech napisze tak mniej wiecej ile tak gra tam osób. Pozdrawiam

Przeciez masz licznik online na stronie glownej.

Srij9JT.png

Opublikowano

Napisze ktoś o serwerze coś ? ^^ jestem ciekaw jak się gra itd ;)

serwer dopracowany w 100% jak na 4fun

najstabilniejszy 4fun z dostępną administracją na ts3

exp drop i yang doskonale dobrane co do lvl

polecam jak lubisz się pobawić sam tu grałem ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tym razem przygotowaliśmy dla Was możliwość umieszczenia przetopów w niebiańskiej i boskiej biżuterii, co za tym idzie będziecie mogli podnieść o 4% wbudowane bony.

Zapraszamy wszystkich do sobotniej aktualizacji klienta gry :)

Opublikowano

zagrałbym ponownie po 2 /3 kradzieżach ,ale nie wiem czy mam siłe znowu dropić 60 bryłek na jakieś "eq ".

hehemessi.png
Opublikowano

60 bryłek? ty za 1 Event w którym robisz plakat o Serwerze możesz wygrać 200, wystarczy przeglądać nasze Forum :)

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny dla tych co lubią serwery 4fun. Pograłem tu trochę. bardzo przyjemnie, jednakże odrzuciła mnie pewna rzecz....:

Chciałem pograć szamanem smokiem - ok. Zrobiłem eq itp. to usłyszałem, że z ripera ulepszonego leci do 100bryłek no ok. więc myślę, że pewnie trudny do ubicia, więc zrobiłem eq 250 wartość 20 potwory, ale żeby nie tracić czasu - zadałem pytanie na forum czy to wystarczy - KAŻDY napisał:

"Bez peta fenixa to Ty nie masz co tam lecieć" - spytałem czemu, a oni "Za mocny jest itp. zdejmie cię raz dwa", no to spytałem - "Ile wart taki fenix ? W is za ogromną cenę jest, a w grze ? " Odpowiedź - "2.5k bryłek" - i tu się skończyła moja gra...Jeśli ktoś jest osobą, która lubi dropić bryłki - polecam. Jeśli nie - to nie i to zdecydowanie.

Może po prostu nie umiem już na 4fun'ach grać...kto wie. Tak czy owak polecam...

io7e.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo fajny dla tych co lubią serwery 4fun. Pograłem tu trochę. bardzo przyjemnie, jednakże odrzuciła mnie pewna rzecz....:

Chciałem pograć szamanem smokiem - ok. Zrobiłem eq itp. to usłyszałem, że z ripera ulepszonego leci do 100bryłek no ok. więc myślę, że pewnie trudny do ubicia, więc zrobiłem eq 250 wartość 20 potwory, ale żeby nie tracić czasu - zadałem pytanie na forum czy to wystarczy - KAŻDY napisał:

"Bez peta fenixa to Ty nie masz co tam lecieć" - spytałem czemu, a oni "Za mocny jest itp. zdejmie cię raz dwa", no to spytałem - "Ile wart taki fenix ? W is za ogromną cenę jest, a w grze ? " Odpowiedź - "2.5k bryłek" - i tu się skończyła moja gra...Jeśli ktoś jest osobą, która lubi dropić bryłki - polecam. Jeśli nie - to nie i to zdecydowanie.

Może po prostu nie umiem już na 4fun'ach grać...kto wie. Tak czy owak polecam...

4 Fun powiadasz ? Serwer jest taki stary , a jeszcze tam nikt maksymalnej broni nie zrobił ;) na początku może się wydawać , że jest łatwo ale później t totalny hardcor ;d

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...