Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@harnaś - tracisz czas i marnujesz palce pisząc to. Bachory tego nie zrozumieją (mówię o hejtujących) bo to są osoby chorobliwie zazdrosne o serwer który jest najepszy z najlepszych. Ból tyłka bo nie potrafią sobie poradzić z EQ i zarobkiem na serwerze. Dajcie sobie na luz ile razy można ciągnąć to samo... hejty hejty ile możecie? Powinniście mieć permy bez możliwości unbana za takie szczeniactwo zas...ne. Dużo macie do napisania na forum bo to internet a jeżeli chodzi o rzeczywistość to już tacy wyszczekani nie jesteście.

pozdrawiam.
;)

Był ktoś już na niebiosach i zauważył zmiany :) ?

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie chcę przypominać ale widzę, że muszę. Temat służy do wypowiedzi się na temat serwera, a nie o tym, kto komu robi kanapki do szkoły czy innych bzdetach nie związanych z serwerem. Panowie, takie sprawy załatwiajcie na PW między sobą a nie zasyfiacie prezentacje zbędnymi postami ;)

Pozdrawiam

Kolego prawie w każdym moim poście są pytania odnośnie serwera oraz moje opinie. Niestety nikt nie chce na nie odpowiedzieć tylko leje mi tu wodę i obraża mnie więc wydaje mi się, że to nie jest do mnie skierowane tylko do tych co mi niby odpowiadają. 

Moje posty zaczynają się chyba od 167 lub 168 strony. Nie chce mi się tutaj kopiować wszystkich pytań i spraw dot. serwera, bo chyba część się powtórzyła, a oni i tak nie będą jak zwykle w stanie mi na nie szczegółowo i trafnie odpowiedzieć tylko będą omijać główny sens oraz między zdaniami poniżać mnie. 

Opublikowano

@harnaś - tracisz czas i marnujesz palce pisząc to. Bachory tego nie zrozumieją (mówię o hejtujących) bo to są osoby chorobliwie zazdrosne o serwer który jest najepszy z najlepszych. Ból tyłka bo nie potrafią sobie poradzić z EQ i zarobkiem na serwerze. Dajcie sobie na luz ile razy można ciągnąć to samo... hejty hejty ile możecie? Powinniście mieć permy bez możliwości unbana za takie szczeniactwo zas...ne. Dużo macie do napisania na forum bo to internet a jeżeli chodzi o rzeczywistość to już tacy wyszczekani nie jesteście.

pozdrawiam.

;)

HAHAHAHAHAHAHAHAHA błagam niech ktoś zacytuje wsyztskie posty tego idioty gdzie nie mowi o serwerze tylkoobraza tu ludzi...Hipokryta.

Za odpowiadanie obelgami lub unikania odpowiedzi na niektore pytania oraz odpowiadanie na opak mowiac wlasciwie o cyzms innym tez powinien byc ban :)

Ile czasu bedzie trwal event? moze cos bd sie dalo zarobic :)

Opublikowano

A tutaj nadal bezsensowny spam. 

Ehh, dodajcie nowe kostiumy i bronie na halloween te z nowej bety globala. :)

Moim zdaniem wyglądają lepiej niż te. 

Opublikowano

pozdrawiam.

;)

Najlepszy z najlepszych? Niby dlaczego? Bo Ty na nim grasz? Serwer jest dobry i polecam, ale oczekuję na odpowiedź.
Opublikowano

Macie zamiar zmienić sety broni i zbroi ? :D

Nie nie mamy takiego zamiaru, pracujemy nad czymś znacznie ambitniejszym co mam nadzieję długo długo nie zostanie "zmałpowane" przez innych.

Opublikowano

Admin, Nie lepiej zrobic ze beczki w ktorym znajduja sie dynie beda automatycznie na kazdej mapie randomowo postawione ? Ale resp ich bardziej dluszy " ze 1x beczka nie respi sie co 1min " . Tylko 10 - 30 min? Wtedy kazdy by mial szanse dropnac " Dyniowy Miecz " lub sztylety. + Dodac inne przedmioty ktore moga leciec ze nie tylko bronie. " przyklad = brylki, kilofy, niebianskie eq z duzym +, Wtedy bedzie wiecej zabawy dla graczy :) 

Ale wtedy wiecej dyn bedzie trzeba uzbierac przyklad z 30?50?, nie kazdy bedzie mial czas wbic na event ktore gm bede robil, nie ktore osoby pracuja, i nie ktore osoby nie maja dobrego komputera.

Przyklad:

na Dyniowe bronie - 20% na drop

na kilofa +5/6 - 55%

Na niebianskie eq z duzym + czyli od +3 do +7  40%

Na Brylki od ilosci 200 - 600b 60%

­

Opublikowano

Nad czym pracujecie?

Tajne przez poufne, nie chcę pisać żeby było jak shopami offline, rybami, handlem za brylki itp. 

Ja rozumiem i nawet się przyzwyczaiłem do tego iż jesteśmy obiektem hejtów, a jednocześnie kopalnią pomysłów. Lecz nie tym razem :)

Admin, Nie lepiej zrobic ze beczki w ktorym znajduja sie dynie beda automatycznie na kazdej mapie randomowo postawione ? Ale resp ich bardziej dluszy " ze 1x beczka nie respi sie co 1min " . Tylko 10 - 30 min? Wtedy kazdy by mial szanse dropnac " Dyniowy Miecz " lub sztylety. + Dodac inne przedmioty ktore moga leciec ze nie tylko bronie. " przyklad = brylki, kilofy, niebianskie eq z duzym +, Wtedy bedzie wiecej zabawy dla graczy :) 

Ale wtedy wiecej dyn bedzie trzeba uzbierac przyklad z 30?50?, nie kazdy bedzie mial czas wbic na event ktore gm bede robil, nie ktore osoby pracuja, i nie ktore osoby nie maja dobrego komputera.

Przyklad:

na Dyniowe bronie - 20% na drop

na kilofa +5/6 - 55%

Na niebianskie eq z duzym + czyli od +3 do +7  40%

Na Brylki od ilosci 200 - 600b 60%

­

Przyjrzymy się Twojej propozycji :)

Opublikowano

Dziękuję za miłe słowa.

Strasznie szybko leci ten czas, już w ostatnich dniach grudnia zaczniemy 6 rok działalności.

Jeśli uda nam się poskładać do kupy projekt nad którym pracujemy, to myślę że już na początku przyszłego roku będziecie mogli grając na serwerze zarabiać real $ :)

Opublikowano

Gall popieram !

Zapowiada się ciekawie - czo ten pain nic nie pisze no no no a nikt się nawet nie przejął tym - kopa macie wszyscy!

Wojtek a nowy set eq będziecie wprowadzać :D ?

Opublikowano

Nie każdy patrzy po sklepach. Bywa i więcej bo sam widziałem choć tam rzadko chodzę. Idę tam się pobić albo jak coś szukam ^^. A masz problem z czymś? I tak się sprzedawają przedmioty. Te 40 osób pójdzie sobie przyjdą następni.

Opublikowano

Jeden z najlepszych, najbardziej trwałych serwerów to trzeba polecić ;) + wspaniały GM Kotek.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jeden z najlepszych, najbardziej trwałych serwerów to trzeba polecić ;) + wspaniały GM Kotek.

Zadowalające to co piszesz :D dla administracji i starych stałych dobrych gracz :D

A administracja to ogólnie jest zaje tralalaa (V)ista jakie jest moje zdanie

Można mixować więcej itemów niż jeden? Bo to masakra..

Niestety nie ale zawsze możesz odpalić kilka kont i w nich mixować :) zalogować się na ch2 -7 w miastach pusto więc na luzie.

Opublikowano

Jeśli uda nam się poskładać do kupy projekt nad którym pracujemy, to myślę że już na początku przyszłego roku będziecie mogli grając na serwerze zarabiać real $ :)

Daj znać odpowiednio wcześnie, będę musiał wystosować wypowiedzenie umowy :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Daj znać odpowiednio wcześnie, będę musiał wystosować wypowiedzenie umowy :)

Całości nie opiszę z wiadomych względów, ale mniej więcej chodzi o to że dojdzie nowa opcja do tobołka "wirtualny portfel" za pomocą którego będzie można sprzedawać bądź kupować itemki za realną walutę.

Opublikowano

Całości nie opiszę z wiadomych względów, ale mniej więcej chodzi o to że dojdzie nowa opcja do tobołka "wirtualny portfel" za pomocą którego będzie można sprzedawać bądź kupować itemki za realną walutę.

Ludzie, którzy wystawiają itemy na allegro zawsze byli surowo karani, więc skąd u Ciebie zrodził się taki pomysł? Nie masz obaw, że taka opcja wpłynie negatywnie na obroty z is'a? Czy może z takiego handlu bedziesz miał jakieś korzyści?

Srij9JT.png

Opublikowano

To będzie leciało na konto w banku? I to będzie jakiś cennik tego czy sami będziemy ustalać np runik +20 za 200zl czy ileś. Troche beka to jakby juz nie metin i wtedy będziemy mogli sprzedać eq i wydać na inne gry jak skończymy gre na virtualu.

Ciekawie jak to będzie wyglądało jakies przekierowania z metina na konto bankowe.

Jesli mozna takie cos dodac jeszcze ze jeden itemek np olejek nazwy wystawić w tobolku za 2kb i tez wystawić to samo np za 15zl to wtedy ludzie mogliby wybrac co wola zrobic.

Ale jak tak bedzie to nic z ISu nie będą kupować wiec pewnie inaczej to będzie wyglądało żeby serwer jakos sie utrzymal i administracja tez mogla sobie cos zarobić na życie. Bo z isa dużo ludzi kupuje rzeczy np teraz te nowe pety po 500zl to za jedna rzecz to nie w kij dmuchal, za taki itemek tyle dostać a to tylko gra wiec np ty wojtek masz z czego żyć.

Opublikowano

­Ciekawi mnie jak to bedzie wygladac " Wirtualny Portfel ". Czy to bedzie jakis item kupny z item shopu? napewno nie tani i drogi... 

• Mi chodzi po glowie ze to tak bedzie wygladac " Tobolek Portela " jak gracz sprzeda jakies brylki lub eq za " Realna kase " Administracja dostanie jakis % z tej kasy?
  • Lub " tobolek "  bedzie mozna kupic w Item Shopie za jakas tam cene.

I czy gracze co mieszakaja za granica bede mogli to urzywac, Osoby co posiadaja " PayPal " :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...