Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra wkuurwiają mnie już ludzie "same sklepy offine" ale sklepy kto stawia do chuuja? Ludzie chyba nie? więc darujcie te komentarze bo to już nie jest zabawne :P

Opublikowano

Admin, wypowiesz sie o Niebiosa? bedzie drop poprawiony.. czy mam ci filmik zrobic i wyslac zebys zobaczyl jaki drop mam ?

same puste smoki, lub korony piekielne dropi.. po c***a mi takie cos? ­

Opublikowano

Dobra wkuurwiają mnie już ludzie "same sklepy offine" ale sklepy kto stawia do chuuja? Ludzie chyba nie? więc darujcie te komentarze bo to już nie jest zabawne :P

Kilka stron wcześniej wstawiłem screenshota z komendy /w która nie zlicza sklepów.

Od 5 lat stale utrzymujemy podobną liczbę graczy na serwerze, forum oraz teamspeak'u

Pod koniec grudnia zaczynamy szósty rok działalności,  myślę że nowe funkcje gry które udostępnimy Wam w nadchodzącym roku (a które myślę długo długo nie zostaną zmałpowane przez innych), jeszcze tą liczbę zwiększą.

Admin, wypowiesz sie o Niebiosa? bedzie drop poprawiony.. czy mam ci filmik zrobic i wyslac zebys zobaczyl jaki drop mam ?

same puste smoki, lub korony piekielne dropi.. po c***a mi takie cos? ­

Wydaje mi się że te pytanie powinieneś skierować na nasz support, bo zdaje się że te forum nie ma nic wspólnego z pomocą techniczną. 

Opublikowano

Na serwer nowy gracz nie ma sensu wbijac :P ogarnijcie dt zeby bylo z 5 pięter bez metkow pieczęci i kluczy i bedzie git 

Wrzuć propozycję żeby postawić ripera pod DT wtedy na pewno każdy sobie poradzi i wogle gra będzie miała wielki sens.

Opublikowano

Na serwer nowy gracz nie ma sensu wbijac :P ogarnijcie dt zeby bylo z 5 pięter bez metkow pieczęci i kluczy i bedzie git 

Lepiej niech dadzą 1 pietro od razu z riperem xD

Srij9JT.png

Opublikowano

To jest wkoncu serwer easy/medium a nie hard jakiś początkowy gracz musi zarobić na te boskie eq ;)

a co takiego trudnego jest w zdobyciu boskiego eq? Wystarczy kopać rudę, ktorej przywołania są u npc. Ot cała filozofia.

Srij9JT.png

Opublikowano

a co takiego trudnego jest w zdobyciu boskiego eq? Wystarczy kopać rudę, ktorej przywołania są u npc. Ot cała filozofia.

xDDDDDD kopać 200 rud kilofem +0 to jakieś 5 min około :D a potem wez to sprzedawaj po 2-3 i uzbieraj na item boski ktory jest warty 2,5kb około xDDD powodzenia

Opublikowano

Faktycznie, przecież każdy będzie się dobrze bawił kopiąc rudę przez 100 godzin, żeby mieć 1 item. Ale frajda, chyba zagram u was, na pewno nie będę się nudził!

Już chyba wolę grać na tych serwerach co wychodzą co miesiąc i w te 100 godzin wbić maxa, full eq i się bić w m1/na wojnach, bo jest to bardziej ekscytujące, niż kopanie rudy.

­

tenor.gif

Opublikowano

Faktycznie, przecież każdy będzie się dobrze bawił kopiąc rudę przez 100 godzin, żeby mieć 1 item. Ale frajda, chyba zagram u was, na pewno nie będę się nudził!

Już chyba wolę grać na tych serwerach co wychodzą co miesiąc i w te 100 godzin wbić maxa, full eq i się bić w m1/na wojnach, bo jest to bardziej ekscytujące, niż kopanie rudy.

­

Nikt ci nie każe i nie namawia cie do gry, znajdź sobie serwer który odpowiada twoim umiejętnościom i ambicjom.

Opublikowano

Nikt ci nie każe i nie namawia cie do gry, znajdź sobie serwer który odpowiada twoim umiejętnościom i ambicjom.

Ale jaką umiejętnością jest kopanie rudy? Jak dla mnie klikanie myszką w żyłę 3h dziennie przez miesiąc, żeby zdobyć 1 item jest trochę nudne. Ale i tak najbardziej rozbawiliście mnie tym, co przeczytałem na poprzedniej stronie "z isa dużo ludzi kupuje rzeczy np teraz te nowe pety po 500zl". Naprawdę?­ To już na sravi jest taniej. I nie wciskaj mi kitu, że taka cena, bo serwer stabilny. Już GF mniej leci na hajs.

tenor.gif

Opublikowano

Ale jaką umiejętnością jest kopanie rudy? Jak dla mnie klikanie myszką w żyłę 3h dziennie przez miesiąc, żeby zdobyć 1 item jest trochę nudne. Ale i tak najbardziej rozbawiliście mnie tym, co przeczytałem na poprzedniej stronie "z isa dużo ludzi kupuje rzeczy np teraz te nowe pety po 500zl". Naprawdę?­ To już na sravi jest taniej. I nie wciskaj mi kitu, że taka cena, bo serwer stabilny. Już GF mniej leci na hajs.

Z takim podejściem wątpię czy zrozumiesz naszą politykę, ale postaram się wytłumaczyć. Generalnie chodzi o to że żeby zrobić lub dropnąć tego petsa trzeba poświęcic nie lada czasu, a ustawienie ceny na poziomie paczki czipsów spowodowałoby że ktoś taki jak ty mógłby nie daj boże sobie kupić tego petsa.

Ot i cała filozofia.

Opublikowano

xDDDDDD kopać 200 rud kilofem +0 to jakieś 5 min około :D a potem wez to sprzedawaj po 2-3 i uzbieraj na item boski ktory jest warty 2,5kb około xDDD powodzenia

Kto mowi o sprzedawaniu? Rudy są potrzebne do ulepszania, sam zrobiłem cały kpl. boskiego w kilka dni więc dla chcącego nic trudnego.

Myślenie godne gimnazjalisty. Chwila, przecież ty masz 15 lat. 

Nie grasz na serwerze, nie wiesz ze takiego peta mozna dropnać na dungeonie lub ulepszyc z innego. Slowem, jesli ktoś chce go zdobyc nie musi wydawać 500zł.

Srij9JT.png

Opublikowano

Z takim podejściem wątpię czy zrozumiesz naszą politykę, ale postaram się wytłumaczyć. Generalnie chodzi o to że żeby zrobić lub dropnąć tego petsa trzeba poświęcic nie lada czasu, a ustawienie ceny na poziomie paczki czipsów spowodowałoby że ktoś taki jak ty mógłby nie daj boże sobie kupić tego petsa.

Ot i cała filozofia.

Za co w ten sposb o nim piszesz? bo ci server skrytykowal?co do tych petow to wprowadzone specjalnie zeby najbogatszych oj3bac na hajs o biedniejszych pisac w stylu ''taki jak ty''.........''

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Za co w ten sposb o nim piszesz? bo ci server skrytykowal?co do tych petow to wprowadzone specjalnie zeby najbogatszych oj3bac na hajs o biedniejszych pisac w stylu ''taki jak ty''.........''

Przecież tu nie chodzi o stan zamoznosci, tylko jego zachowanie ktore odbiega od idealu. Item shop jest dobrowolny, nawet WhyNot ma swoj rozum, takze nikt tutaj do niczego nie zmusza, czy tez nie namawia.

920641447249578922706.png

no no :)

Srij9JT.png

Opublikowano

@GallAnonim1429 raz na ruski rok styknie wam 2000+ online ale i tak każdemu w innych postach będziecie wciskać, że na Virtualu stale jest ponad 2000 graczy. Ale nie chcę ciągnąc tematu graczy online, bo od dłuższego czasu widać pewną bardzo wolną tendencję. 

@>WhyNot< nie zaczynaj wcale dyskusji. Zaraz i tak będą ci pisać, że grać nie umiesz, jesteś ograniczony i nie jesteś ambitny. Wszystko oczywiście jest uzasadnione tym, że nie chce ci się kopać rudy ani robić 1000 razy tego samego dunga tylko wolisz po prostu rozerwać się przy Metinie. Ich nie przegadasz mimo, że nie piszą niczego sensownego, 0 argumentów i nawet gdy wyciskają z siebie największe głupoty to i tak nie dadzą sobie wbić do głowy, że nie mają racji. Na końcu i tak napiszą, że ty ich nie rozumiesz, jesteś za głupi na rozmowę z nimi i nie chcą już z tobą gadać. Ewentualnie przylecą następni "dzielni zbawiciele serwera", którzy zaczną przepisywać w innej formie to co było wspominane 100 razy. 

@Cysiu96 zauważ, że wszystko jest w tym IS'ie. Oczywiście są duże ceny więc nie ma tak, że każdy wydaje kasę na IS. Lecz jak już ktoś zaczyna wydawać to idą grube sumy. Z tego co pamiętam to bryłki i medale portalu były tanie w IS o czym oczywiście się nie wspomina pomimo, że pewnie sporo osób na starcie wydaje na to kasę.

@michalxiix serwer jest tak rozbudowany, że masz aż 3 opcje na zarobek tego eq:

1)kopanie rud całymi dniami

2)zrób 1000 razy DT

3)czekaj na eventy-są bardzo często ale przez to, że graczy jest 1500+ to powodzenia z wygraną

Jeśli takie opcje zarobku ci się podobają to według "ekhem" (nie będę wymieniać nicków) jesteś ambitny, mądry, umiesz grać itd. ale jeśli nie podoba ci się NUDNA, POWTARZAJĄCA SIĘ I NIE DAJĄCA WIĘKSZYCH KORZYŚCI RUTYNA to jesteś debilem, nie potrafisz grać i musisz szukać serwera łatwiejszego, Easy. (pomimo, że według samego tytułu to już jest Easy :O)

to było prowo

Opublikowano

@hubert231231231 na szczęście to nie ty decydujesz o scenariuszu i kierunku rozwoju virtuala, zapewniam cię że gdybyśmy słuchali tego typu bredni i fachowców od gry  jak ty, to nasi gracze nie mogliby się pochwalić sześcioletnim stażem gry na naszym skromnym serwerze.

Co do licznika to nie wiem czy ktoś ci kiedykolwiek pokazał screenshota z komendy /w (chyba raczej na 100% nie) ale  kilka postów wcześniej niejednokrotnie przedstawiałem screenshoty, więc miło by było gdybyś przestał świecić w tym temacie elementarnym brakiem umiejętności gry w metina i włączyłbyś tryb myślenia wtedy chociaż w jakimś minimalnym stopniu byłbym w stanie przekazać ci po raz enty info, iż licznik nie zlicza sklepów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@hubert231231231 na szczęście to nie ty decydujesz o scenariuszu i kierunku rozwoju virtuala, zapewniam cię że gdybyśmy słuchali tego typu bredni i fachowców od gry  jak ty, to nasi gracze nie mogliby się pochwalić sześcioletnim stażem gry na naszym skromnym serwerze.

Co do licznika to nie wiem czy ktoś ci kiedykolwiek pokazał screenshota z komendy /w (chyba raczej na 100% nie) ale  kilka postów wcześniej niejednokrotnie przedstawiałem screenshoty, więc miło by było gdybyś przestał świecić w tym temacie elementarnym brakiem umiejętności gry w metina i włączyłbyś tryb myślenia wtedy chociaż w jakimś minimalnym stopniu byłbym w stanie przekazać ci po raz enty info, iż licznik nie zlicza sklepów.

Pozdrawiam.

1.Po czym wnioskujesz, że nie potrafię grać?

2.Gdzie wspomniałem, że licznik zlicza sklepy offline? ;o Nigdy o tym nie pisałem więc jak ty mi to tłumaczysz po raz enty skoro piszesz to pierwszy raz i nawet nie wiem po co? ;o hahahaha proszę cię znowu się zaczyna... Kolejny raz zaczynają się bajeczki, będzie co czytać. 

3.Korzystam z licznika zamieszczonego na stronie. 

Opublikowano

1.Po czym wnioskujesz, że nie potrafię grać?

2.Gdzie wspomniałem, że licznik zlicza sklepy offline? ;o Nigdy o tym nie pisałem więc jak ty mi to tłumaczysz po raz enty skoro piszesz to pierwszy raz i nawet nie wiem po co? ;o hahahaha proszę cię znowu się zaczyna... Kolejny raz zaczynają się bajeczki, będzie co czytać. 

3.Korzystam z licznika zamieszczonego na stronie. 

Po twoich wypowiedziach, wystarczy przeczytać, dwa czy trzy twoje posty żeby dojść do wniosku że ma się do czynienia z kompletnym laikiem w temacie metina, który za wszelką cenę chce narzucić wszystkim styl gry bez użycia głowy. Na drugie pytanie mimo że nie przełączyłeś myślenia w tryb HIGH powiem ci że twoja absurdalna teoria o jakiejś tam tendencji pasuje tu jak drzwi do lasu, tak że przykro mi najmocniej że muszę tu tłumaczyć ci oczywistą oczywistość jaka wynika z faktu wprowadzenia (zresztą jako pierwsi w Polsce) sklepów offline.

Gdybyś miał jakiś kłopot,  daj znać na pw w jakim jesteś wieku, to postaram się upnąć ci tego posta w pdf na na meila w mniej rozbudowanej wersji.

Opublikowano

Hubert szkoda pisac...   wrocilem tu po  okolo 3 letniej przerwie, po  miesiacu dt i kopaniu rud dalem sobie ponownie siana. Server sam w sobie jest fajny ale brak alternatywnych i bardziej przyjemnych sposobow na zarobek. 

Opublikowano

Po twoich wypowiedziach, wystarczy przeczytać, dwa czy trzy twoje posty żeby dojść do wniosku że ma się do czynienia z kompletnym laikiem w temacie metina, który za wszelką cenę chce narzucić wszystkim styl gry bez użycia głowy. Na drugie pytanie mimo że nie przełączyłeś myślenia w tryb HIGH powiem ci że twoja absurdalna teoria o jakiejś tam tendencji pasuje tu jak drzwi do lasu, tak że przykro mi najmocniej że muszę tu tłumaczyć ci oczywistą oczywistość jaka wynika z faktu wprowadzenia (zresztą jako pierwsi w Polsce) sklepów offline.

Gdybyś miał jakiś kłopot,  daj znać na pw w jakim jesteś wieku, to postaram się upnąć ci tego posta w pdf na na meila w mniej rozbudowanej wersji.

1.Gość, który wciska każdemu serwer polegający początkowo na kopaniu rudy mówi mi, że nie znam tej gry :] Kocham cię za to.

2.Nie napisałem jaka tendencja i nie miałem na myśli nic związanego ze sklepami offline. A swoją drogą to te sklepy fajna rzecz. Ty już wielkie halo, obrażanie itd. Tak wygląda postawa administratora? Sklepy wprowadzono jakiś czas temu, a ja mam na myśli tendencje, która była jeszcze przed nimi i trwa do teraz. Shopy nie mają z tym wiele wspólnego i są uwzględnione w niej.

3.Skorzystam z tej opcji dotyczącej rozbudowanej wersji ale troszkę później, bo bajki zawsze czytam na noc, a im dłuższe są twoje wypowiedzi tym mniej sensu, więcej abstrakcji i lania wody ;)

Przeczytaj post wyżej. Tak wygląda większość twoich wieloletnich graczy: "powracam po x latach i lipa"-opowieść o twoich "kolosach" ;) 

Opublikowano

Albo zemną jest coś nie tak, albo tobie coś brakuje. Pokaż mi wypowiedź gdzie namawiam cię na siłę na grę na serwerze, pomyśl człowieku przy twoich umiejętnościach musiałbym prowadzać cię za rączkę po M1

Opublikowano

Albo zemną jest coś nie tak, albo tobie coś brakuje. Pokaż mi wypowiedź gdzie namawiam cię na siłę na grę na serwerze, pomyśl człowieku przy twoich umiejętnościach musiałbym prowadzać cię za rączkę po M1

Z tobą ;) Pokaż mi wypowiedź gdzie proszę cię o pomoc w grze lub że stwierdziłem o twoim namawianiu mnie do gry. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...