Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hubert szkoda pisac...   wrocilem tu po  okolo 3 letniej przerwie, po  miesiacu dt i kopaniu rud dalem sobie ponownie siana. Server sam w sobie jest fajny ale brak alternatywnych i bardziej przyjemnych sposobow na zarobek.

To wbij wyższy lv, bo samych dungeonów jest bodajże 9.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wbij wyższy lv, bo samych dungeonów jest bodajże 9.

Dlaczego ma wbić? Żeby na wyższym kopać? Przecież żeby ogarniać dungi te na wyższych lvlach potrzebuje dobre eq, a ono samo nie przyjdzie. Tak czy siak będzie musiał przejść przez rudy, a potem dungi typu DT żeby był sens expienia. 

+do expienia wyższych lvli też potrzebne jest dobre eq, pet i buff

Opublikowano

Dlaczego ma wbić? Żeby na wyższym kopać? Przecież żeby ogarniać dungi te na wyższych lvlach potrzebuje dobre eq, a ono samo nie przyjdzie. Tak czy siak będzie musiał przejść przez rudy, a potem dungi typu DT żeby był sens expienia.

+do expienia wyższych lvli też potrzebne jest dobre eq, pet i buff

"Eq samo nie przyjdzie" Dobrze napisane, choć odnoszę wrażenie, że chcielibyście aby przyszło samo. A co do dropu, na mapie metin1 jest większy zarobek niż na rudach więc nie dlaczego uczepiles się tak tego kopania.

Srij9JT.png

Opublikowano

"Eq samo nie przyjdzie" Dobrze napisane, choć odnoszę wrażenie, że chcielibyście aby przyszło samo. A co do dropu, na mapie metin1 jest większy zarobek niż na rudach więc nie dlaczego uczepiles się tak tego kopania.

Uczepiłem się tego, bo każdy kto pyta jak się wybić podajecie zawsze m.in. kopanie rudy, a poza tym na mapie metin 1 ciągle są dropki z naprawdę pro eq, którzy mają metka na kilka sekund i przy nich nie da się dropić lub wołają kumpli z dużym lvlem, którzy uniemożliwiają nam wstanie ;) 

Opublikowano

Teraz jest Łatwo zrobic boskie, ponieważ jest wyższy % oraz rudy aa strasznie tanie. Brylki jest Latwo zarobić na poczatku rip o razador a nie gadajcie tylko ze ripa ciężko dostać bo łatwo oraz eventy. Dam przykład kolega z 100lv wygral w evencie kury pijeja a tylko wziął udział dla zabawy i nie gra w virtuala. Wiec EZ jest brylki zarobić. Dodam ze razadora jest łatwiej przejść oraz w dt od 100do 200b czy 250b a bylo do 100b kiedys a na razadorze tez jest dużo powiększony %. Jest teraz mnóstwo eventow do koloru do wyboru nie to co kiedys.

Uczepiłem się tego, bo każdy kto pyta jak się wybić podajecie zawsze m.in. kopanie rudy, a poza tym na mapie metin 1 ciągle są dropki z naprawdę pro eq, którzy mają metka na kilka sekund i przy nich nie da się dropić lub wołają kumpli z dużym lvlem, którzy uniemożliwiają nam wstanie ;)

Tylko ze w godzinach popołudniowych na różnych kanalach sa wolne kanaly na mapie metin1 i nikt nie bije

Opublikowano

­Po przebyciu długiej drogi przez reworki, miesiączce serwery. Postanowiłem wrócić do virtuala. Widzę że dużo się zmieniło aż zachęca to do gry. Może w końcu zostanę gdzieś na dłużej niż jeden dzień.

­

Opublikowano

Dobra to czas brać kredyt na 1 mln i wykupić full isa tutaj :P może kimś tutaj zostane ;) , nie no zartuje, raczej też chyba wróce ale jaki jest dobry zarobek na małym lvlu? tylko prosze bez kopania rud, dt

Opublikowano

Dobra to czas brać kredyt na 1 mln i wykupić full isa tutaj :P może kimś tutaj zostane ;) , nie no zartuje, raczej też chyba wróce ale jaki jest dobry zarobek na małym lvlu? tylko prosze bez kopania rud, dt

Razador, handel i eventy (np. OX).

Opublikowano

A co dropi z razadora, jest gdzies rozpisany drop?

I czy procz skrzyni dropi cos z niego?

Ile zajmuje robienie tego dunga?

Ebmy5Hc.png

Specjalista
Opublikowano

dziekuję bez pozdrowień 1.7k obrony 30k hp a w atla v1/v2 moby bija mnie po 1-3k (hit jednego moba)

giphy.gif

Opublikowano

dziekuję bez pozdrowień 1.7k obrony 30k hp a w atla v1/v2 moby bija mnie po 1-3k (hit jednego moba)

Ze szczerą chęcią chciałbym napisać coś bardziej twórczego, ale po przeczytaniu tego typu postów mogę jedynie polecić tylko instruktaż w formie  filmu dostępnego w spoilerze. Jestem szczerze przeświadczony iż zaczynając grę w metina, koniecznie musisz się zapoznać  z tą krótką instrukcją obsługi gry.

[media]

https://youtu.be/1blV2hD4_V8

//media]

Specjalista
Opublikowano

Chłopak ja gram w metina 4-5 lat i nigdy przy takiej ilosci hp i defa nie dostawałem takich obrażeń, więc odpuść sobie takie teksty :)

giphy.gif

Opublikowano

Ze szczerą chęcią chciałbym napisać coś bardziej twórczego, ale po przeczytaniu tego typu postów mogę jedynie polecić tylko instruktaż w formie  filmu dostępnego w spoilerze. Jestem szczerze przeświadczony iż zaczynając grę w metina, koniecznie musisz się zapoznać  z tą krótką instrukcją obsługi gry.

[media][/size]

https://youtu.be/1blV2hD4_V8[/size]

//media][/size]

[/size]

Jak na admina to jesteś bardzo wyrozumiały i pomocny jeśli chodzi o nowych graczy... Czy ty coś poza cwaniakowaniem potrafisz? Fakt, że to co on napisał to świadczy, że niezbyt ogarnia (bo akurat atla wszystkie poziomy nie są na tym serwerze trudne) ale bądź co bądź ty powinieneś być najbardziej cierpliwy, wyrozumiały i miły, bo to tobie najbardziej powinno zależeć na nowych graczach... Póki co (na podstawie tego forum oceniam, bo nie znam cię z gry, forum serwerowego ani z życia) jesteś największym chamem w tym wątku, który jak do tej pory nie napisał żadnej konkretnej wypowiedzi. 

+przepraszam za wyzywanie ale to słowo wydało mi się najlepsze

Chłopak ja gram w metina 4-5 lat i nigdy przy takiej ilosci hp i defa nie dostawałem takich obrażeń, więc odpuść sobie takie teksty :)

Masz bardzo mało hp. Wbij bony 6/7 i jakiegoś buffa (chociaż on do atla nie potrzebny na tym poziomie ale przyda ci się później). A tak odbiegając troszkę od twojej sprawy to polecam zmienić serwer, bo póki co jesteś na tym przyjemnym etapie tego serwera. Największe rozczarowanie, głupota serwera, nuda i rutyna są przed tobą więc z czystym sumieniem polecam ci każdy inny serwer, nieważne czy to Global, czy priv stojący max miesiąc czy jednak coś bardziej wyszukanego. Wszystko będzie bardziej odpowiednie niż to coś ;)

pozdrawiam

+będę upierdliwy ale dlaczego w tytule jest "Easy", w prezentacji "medium", a każdy mówi, że ten serwer ma cechy harda, medium i Easy? Średnia ilość graczy w prezentacji jest 2200-2300. Tyle to wy na fuksie, w godzinach szczyt w wyjątkowych dniach wyciągacie. Średnia graczy to nie jest wasz rekord w ostatnim czasie (podkreślam "w ostatnim czasie", bo kiedyś było naprawdę dużo graczy ale to dawno temu) lecz wartość średnia czyli w tym wypadku wyraźnie poniżej 2000. Wydaje mi się, że te dwie rzeczy wypadałoby poprawić.

Opublikowano

Potwory w Atlantydzie mają  duzą szanse na przeszywający atak a to wiążę się z tym  ze im więcej obrony tym więcej Ciebie biją. Proponuje zdjąć trochę z obrony bądź zaopatrzyć się w buffa 

...

Twoje wypociny zostawię bez komentarza bo są nic nie warte jak twoja osoba. Dodam tylko ze nie jednokrotnie było Ci pisane ze jeżeli nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie pisz nic.

Jak robicie 6/7 jezeli chodzi na klasy?? Robicie 4 sety czy 5 czy jak bony wkladacie ?? Bo nie wiem :D

Jak klasowe to odp 10 // silny 15 -- 1 komplet na każdą klasę

jak wojenne to odp 10 // odp 10

Opublikowano

Potwory w Atlantydzie mają  duzą szanse na przeszywający atak a to wiążę się z tym  ze im więcej obrony tym więcej Ciebie biją. Proponuje zdjąć trochę z obrony bądź zaopatrzyć się w buffa 

Twoje wypociny zostawię bez komentarza bo są nic nie warte jak twoja osoba. Dodam tylko ze nie jednokrotnie było Ci pisane ze jeżeli nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie pisz nic.

Jak klasowe to odp 10 // silny 15 -- 1 komplet na każdą klasę

jak wojenne to odp 10 // odp 10

W większości postów piszę na temat (nie tak, jak posty "zaprzysiężonych obrońców Virtuala"). Piszę same sensowne rzeczy w przeciwieństwie do waszego obrażania i pisania, że nikt poza wami nie potrafi grać, a w szczególności ja-głupi, bez umiejętności dzieciak, który nic nie wie o waszym serwerze (domyślam się, że to teraz napisałem o sobie jest jedyną rzeczą do której będziecie potrafili się odnieść) ;) Nie wiem co masz do mojej osoby ale wydaje mi się, że najprostszym wytłumaczeniem byłby fakt, że razi was w oczy to, że piszę coś negatywnego o waszym serwerze (w którym chyba się zakochaliście, bo widzę, że nie tylko vckat nie potrafi przełknąć troszkę złych faktów), a to wy SENSOWNIE nie potraficie się obronić przed prawdą. Jeśli twierdzisz inaczej niż ja w poprzednim poście to napisz, w którym miejscu napisałem coś nieprawdziwego, napisz "prawdziwą wersje" i poprzyj ją czymś. Oczywiście bez nawijania o tym jaki jestem bezsensowny, bo już od kilku tygodni tylko to potraficie mi napisać zamiast przytoczyć dobre argumenty.

+też nie pisz ZNOWU o waszej stabilności, bo ona nie ma nic do rzeczy i przyznaje wam, że jest ona imponująca

Nie lepiej jak kolega, który miał problem zostawił deffa w spokoju, bo ciężko będzie mu się go pozbyć (i tak przez zbroje i tarcze mu się tego deffa uzbiera) tylko wziął się za hp i zwiększył dmg. Na lajcie można zrobić tak, że moby w atla będą padać na hita. Im szybciej je ubije tym oni mniej będą go bić. Buffa i tak musi zacząć robić ale skoro aktualnie ma takie problemy to niech się weźmie za główną postać.

Opublikowano

Chyba zwiększyli drop bryłek ze szkat ripa coś tak słyszałem, że dropi od 200-300 podobno czy to prawda? jeśli tak to w ile zrobie dt bodziakiem/wp z full eq 250/20 eq smocze takie podstawowe eq brak peta,

Opublikowano

Od 80/100 do 200b

No to zalezy jak szybko zrobisz i czy metka bedziesz mial.

Masz w pt 300k pz lub 2k ataku mlzesz wybrac jak nie dasz rady ubić peta a jak bez pt to peta kołuj. Standardowo kd +7|+8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...