Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W jakis itemach jest 4% na ulepszenie? Bo cos takieog czytalem tu kiedys

Jest 8% na ulepszenie KD na +8 u sury, ale chyba zaniżona liczba.

Opublikowano

Strona mi nie dziala na komorce i komputerze wiecie dlaczego?

Blad: 405 Not Allowed

Coś złego się ostatnio dzieje... Chyba tracą kontrolę nad stabilnością, zbyt często dyski padają i serwer crashuje ...

Shopy OFFLINE się zamykają itp itd...

Pytanie :

Od kogo kupiliście wygład nowego biologa ( ta śmieszna ramka ??) , albo z jakiego serwera zdarte bo widziałem już coś identycznego na kilku innych....;p

54169037467327365173.png

Opublikowano

Coś złego się ostatnio dzieje... Chyba tracą kontrolę nad stabilnością, zbyt często dyski padają i serwer crashuje ...

Pytanie :

Od kogo kupiliście wygład nowego biologa ( ta śmieszna ramka ??) , albo z jakiego serwera zdarte bo widziałem już coś identycznego na kilku innych....;p

Wszystko chodzi jak w szwajcarskim zegarku, przestac zmyslac, bo na dluzsza mete to nie jest smieszne.

Srij9JT.png

Opublikowano

Pytanie :

virtual_1428097602__untitled.png

Jako, że właśnie wtargnąłeś buciorami na moją działkę i zmusiłeś mnie do szybszego przyjazdu do domu pragnę oznajmić ci iż jedynym właścicielem kodu na to okno jestem ja.

Choć wyglądem przypomina gui z pewnej prezentacji na tym forum, sam spędziłem cały dzień ręcznie komponując elementy w uiscripcie.

Nawet nie próbuj krytykować moich projektów bo nie mam zamiaru dyskutować z osobą, która o technicznej stronie metina nie wie nic.

Jako autor kodu w pythonie oraz lua mam prawną możliwość umieszczenia tych zdjęć.

virtual_1428511504__untitle1d.png

virtual_1428511493__untitled.png

Opublikowano

I bardzo dobrze, wkońcu nie trzeba się męczyć żeby coś kupić.

Powiesz jak z tym KD? Jest serio 8% czy to zaniżona liczba? Skoro mu 3 KD z 4 weszły ;>

Opublikowano

I bardzo dobrze, wkońcu nie trzeba się męczyć żeby coś kupić.

Powiesz jak z tym KD? Jest serio 8% czy to zaniżona liczba? Skoro mu 3 KD z 4 weszły ;>

Na ulepszanie KD +8 było 10% , nie wiem jak teraz, a Mi paliło czasem 6KD +8 pod rząd niestety, raz Ci wejdą 2 pod rząd czy tam 3, a raz Ci spali 20+ tak jak mi uchyłki, albo wejdzie albo nie wejdzie,proste.

Opublikowano

Orbit gral pod nickiem Depression #potwierdzoneinfo .

Nie wiem skąd wytrzasnąłeś takie bajeczne info ;p Ale dobra zabawa :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Orbit gral pod nickiem Depression #potwierdzoneinfo .

A na forum FireInTheHole i pomyśleć że ta .... niedawno przychodziła z płaczem na TS pod nickiem Synthetic i prosiła o pomoc. Ciężko zrozumieć takich ludzi no ale najwidoczniej myślał że jest anonimowy i to dodawało mu odwagi w pisaniu postów.

Opublikowano

A na forum FireInTheHole i pomyśleć że ta .... niedawno przychodziła z płaczem na TS pod nickiem Synthetic i prosiła o pomoc. Ciężko zrozumieć takich ludzi no ale najwidoczniej myślał że jest anonimowy i to dodawało mu odwagi w pisaniu postów.

Wiesz skoro jesteś taki cwany i pewny siebie to ci powiem iż z tego co mi wiadomo ów agent o którym piszesz to była przylepka GM Candis bo pół serwera o nim huczało ;p CO do anonimowości - myślisz że tylko ty jesteś cwany i mądry ?? :) Tak jak banowałeś za allegro nie tych co trzeba, tak teraz piszesz bzdury tylko i wyłącznie przez wzgląd na IP które pewnie wyciągnąłeś od kogoś z MPC ( co mnie zaczyna martwić i powinno innych na tym forum skoro byle kozakowi są takie dane udostępniane to się boję co z innymi, i z bezpieczeństwem kont na serwerach).

Wyciągnąłeś IP pod które jestem podpięty i nie tylko ja  ;) Nie ograniczam się tylko do VPNa ;) Więc skoro takie praktyki są stosowane to nie dziwię się że na innych konkurencyjnych serwerach dochodzi do dziwnych kradzieży :) :) Ciekawe czy tak jak w przypadku innych zgłosisz sprawę na policję , a może to właśnie Ci inni powinni to zrobić ;)

Pozdr i łudź się dalej :D

54169037467327365173.png

Opublikowano

Wiesz skoro jesteś taki cwany i pewny siebie to ci powiem iż z tego co mi wiadomo ów agent o którym piszesz to była przylepka GM Candis bo pół serwera o nim huczało ;p CO do anonimowości - myślisz że tylko ty jesteś cwany i mądry ?? :) Tak jak banowałeś za allegro nie tych co trzeba, tak teraz piszesz bzdury tylko i wyłącznie przez wzgląd na IP które pewnie wyciągnąłeś od kogoś z MPC ( co mnie zaczyna martwić i powinno innych na tym forum skoro byle kozakowi są takie dane udostępniane to się boję co z innymi, i z bezpieczeństwem kont na serwerach).

Wyciągnąłeś IP pod które jestem podpięty i nie tylko ja  ;) Nie ograniczam się tylko do VPNa ;) Więc skoro takie praktyki są stosowane to nie dziwię się że na innych konkurencyjnych serwerach dochodzi do dziwnych kradzieży :) :) Ciekawe czy tak jak w przypadku innych zgłosisz sprawę na policję , a może to właśnie Ci inni powinni to zrobić ;)

Pozdr i łudź się dalej :D

Tyle tylko, ze sam sie zdradziles. Nikt nikomu ip nie udostepnial :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Tyle tylko, ze sam sie zdradziles. Nikt nikomu ip nie udostepnial :)

06056214635272969160.jpg

Polecam lekturę :

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=&sid=47e4f10c488dc3fbe7672b551554be23&search_app_filters[members][searchInKey]=members&search_app_filters[members][members][sortKey]=date&search_term=orbit&search_app=members

Bo już swoją głupotą i oczernianiem nie tych co trzeba , co macie w nawykach, przebijacie wszystko i wszystkich chyba na tym forum :) Znowu przypisaliście komuś innemu coś czego nie zrobił - można się przyzwyczaić grając na waszym serwerze :) Skoro powiązaliście mnie z kimś , czymś innym i się tak tym chwalicie - powodzenia ;D Ja się tym przejmować nie mam zamiaru ;) Pewnie znowu dostała bana nie ta osoba co trzeba ;p Pozdrówcie tego całego Fire jakoś tam - co złego to nie ja :)

P.S -

kwiatmix

dzięki za usunięcie sygny - i tak to miałem zrobić bo co nieco do mnie doszło więc nie było sensu paradowania z nią ;) Z drugiej strony mogłeś napisać pw czy coś żeby usunąć ;) Możesz mnie znowu zwarnować za to - ale musiałem ukrócić te ułudy i pewność siebie tych "obiektów" bo robi się to już nudne , tym bardziej kiedy przypisują komuś coś czego nie zrobił tak jak tutaj - że niby ja to jakiś bóg wie kto ;)

54169037467327365173.png

Opublikowano

System PVP mamy już przebudowany i znajduje się w fazie testów, w związku z tym mam do Was pytanie czy są jakieś rzeczy nawet te awykonalne i totalnie abstrakcyjne które chcielibyście zobaczyć na VirtualMT2 ??

Opublikowano

Pytanie :

DYSKI PADAJĄ, SERWER CRASHUJE? XDDDDDDDD w jakim świecie Ty żyjesz? haha :3

Ile osób tu jeszcze gra w godzinach szczytu? 1k będzie?

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...