Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi dalej nikt nie pomogl. Dlaczego ta strona mi nie dziala na komputerze i telefonie.

Blad: 405 Not Allowed

Spróbuj wejść przez proxy.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi dalej nikt nie pomogl. Dlaczego ta strona mi nie dziala na komputerze i telefonie.

Blad: 405 Not Allowed

Odezwij się do mnie za pomocą pw serwerowego forum, lub na ts po 19:00.

Na pewno coś poradzimy.

Opublikowano

tak ale chore ilosci ulepszaczy na eq wysoki lv zeby runiczny+20 zrobic =2lata w dizen wdzien po 5 razy waro trza robic lub kupic go w isie administracja ma 20k z isa bo nalogowcy kupuja otchalni+1 i itp po 500zl  . serw dla swirow . Nie polecam 0.00000000000000001pkt na 10

ZZZ

Opublikowano

Całkowicie mijasz się z prawdą, już nawet nie będę prosił Cię o nazwę postaci bo i tak jest przekonany że nie grasz dłużej niż kilka tygodni.

Jeśli chodzi o ulepszanie itemów o których piszesz, to zauważ że są to jedne z ostatnich setów broni i zbroi do których nie brakuje ulepek na na runku, a i sam stopień trudności zrobienia map z których dropia ulepszacze są dziecinnie proste - oczywiście jeśli Toje pojęcie o grze w co wątpię mieści się w skali 1/100.

Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań serwera na którym po kilku dniach gry, okrzyknięty będziesz geniuszem i mega koksem.

Opublikowano

­Wojtek, jeżeli większość wypowiedzi w tym temacie to są "hejty" to wiedz, że są one po to aby wytknąć co denerwuje już od dawna.

Dlatego tracisz graczy...

Przykład:

Dostałem bana za reklamowanie na forum chociaż to nie ja...

Poszedłem na Ts'a bez mikro, to UB nie dostane jak nie będę miał mikrofonu.

To samo było by ze straconymi SM'ami lub itemami ?

Itemów nie odzyskasz do puki nie będziesz miał mikrofonu ?

Więc chcecie być profesjonalni to nimi bądźcie, ale nie na swój sposób...

Opublikowano

­Wojtek, jeżeli większość wypowiedzi w tym temacie to są "hejty" to wiedz, że są one po to aby wytknąć co denerwuje już od dawna.

Dlatego tracisz graczy...

Przykład:

Dostałem bana za reklamowanie na forum chociaż to nie ja...

Poszedłem na Ts'a bez mikro, to UB nie dostane jak nie będę miał mikrofonu.

To samo było by ze straconymi SM'ami lub itemami ?

Itemów nie odzyskasz do puki nie będziesz miał mikrofonu ?

Więc chcecie być profesjonalni to nimi bądźcie, ale nie na swój sposób...

Odnośnie blokady, nie mam zamiaru się tu wypowiadać z prostego powodu - na każdy mój argument będziesz miał 100 innych.

Na serwerze masz dostępne wszystko co jest potrzebne do bezpiecznej gry, łącznie z funkcją pożyczania itemów! natomiast podejmując decyzję o "daniu" koledze dostępu do konta, powinieneś wziąć pod uwagę fakt że dajesz mu w tym momencie pełne prawo do rozporządzania swoimi postaciami i itemami, których odzyskanie będzie nie możliwe.

Jeśli nie miałeś mikrofonu, to została Ci udzielona informacja odnośnie załatwienia sprawy i przekazania wszystkich informacji w chwili kiedy takie cudo sobie zakupisz. Wydaje mi się że koszt tego typu nowinki technicznej montowanej od 15 lat standardowo w każdym laptopie, nie przekracza kosztu paczki gum do żucia a już tym bardziej wartości straconych itemów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@vckat

Mam dwa pytania, które mnie nurtują od pewnego czasu:

1. Da się za darmo sprzedać postać?

2. Da się za darmo pożyczyć komuś item?

1. Minimalna wartość handlu postacią wynosi 100 bryłek o ile dobrze pamiętam.

2. Item pożyczasz na tobole za określoną sumę bryłek na 10 godzin, a osoba od której to wypożyczasz musi posiadać item o nazwie "kamień lichwiarza"

virtual_1424310515__zrzut_ekranu_2015-02

virtual_1424310455__zrzut_ekranu_2015-02

Opublikowano

Jesli chodzi o kamien lichwiarza, malo kto go posiada. Delikatnie zasugeruje aby dorzucic go do dropu, jest to chodliwy towar i suma sumarum fajna aktualizacja jest niewykorzystywana.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak już płacicie Tenmie za wszystko to zapłaćcie więcej i niech się postara, bo kiepsko te wszystkie rzeczy wyglądają. Rozumiem, że game drogie itd ale o jakieś gui itd też moglibyście się u niego postarać.

Opublikowano

Słuchaj smarkaczu masz jakieś kiepskie informacje, poza tym jeśli uda ci sie utrzymać twój któryś z kolei serwer przez 5 lat to możesz wtedy zemna podyskutowac. Bo za razie widzę ze strasznie cie coś boli i na sile szukasz problemów.

Tak ze spłyn na ten swój nowy nabytek i pilnuj go.

Opublikowano

Boli?

Prawda w oczy kole więc boli ;P Łatwo podpisać się pod czyjąś pracą, czy przypisać coś komuś innemu ;p Są tak pewni siebie, ze nadali mi nawet nowe imię :D:D 

Za chwile Gall będzie się odgryzał i spamował w prezkach innych serwów żeby mu ciśnienie spadło - jest w tym mistrzem :D 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Ty za to mistrzu up prezentujesz nadzwyczajny przejaw sku...twa, przychodzisz ze łzami w oczach załatwiać sprawę na ts a w drugiej chwili obrabiasz d*** na forum. Wstręt i obrzydzenie mam do słusznie minionej epoki przez co czytanie twoich postów powoduje u mnie odruch wymiotny. Pozdrawiam panie anonimowy.....

Opublikowano

Ty za to mistrzu up prezentujesz nadzwyczajny przejaw sku...twa, przychodzisz ze łzami w oczach załatwiać sprawę na ts a w drugiej chwili obrabiasz d*** na forum. Wstręt i obrzydzenie mam do słusznie minionej epoki przez co czytanie twoich postów powoduje u mnie odruch wymiotny. Pozdrawiam panie anonimowy.....

Ten znowu swoje :D Ty dalej uświadamiasz się w tym iż jesteś taki sprytny i super wszechwiedzący a prawda jest taka że jesteś wielkim błędzie, gdyż nie pamiętam przez całą moja karierę na tym PRO virtualu bym kiedykolwiek to kogoś takiego jak ty z czymkolwiek przychodził ;P Nie zamieniłem z tobą nawet słowa :)  a ty święcie przekonany o swojej nieomylności i przebiegłości dalej twierdzisz że jestem bóg wie kim, bo jak mi to Gall napisał, ponoć "zdradziłem się jakimś ssem " :P Śmiech na sali, już większej bujdy i głupoty wymyślić nie mogłeś - myślałem że stać was na coś więcej ;p;p   ;) Co do mojej anonimowości, jestem sprytniejszy niż ci się może wydawać Panie Wojciechu, specjalisto ;p Chyba że faktycznie za wszystko płacisz i ktoś ci udostępnia dane, szkoda tylko że nic ci to nie da ;p Tylko nie puszczajcie ddosów , bo szkoda czasu :P Co kupicie znowu za gotowce na wasz serwer ?? :P

54169037467327365173.png

Opublikowano

@vckat Gall d*** też Ci podcierać musi? :D We 2 staracie się mydlić wszystkim oczy, co najmniej żałosne ;p

Zdaje sie, ze juz niebawem musisz stawic czola testom gimnazjalisty wiec nie marnuj czasu i spozytkuj te kilka dni na nauke, przeciez cale zycie nie bedziesz pod kloszem mamusi.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...