Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muwcie co chcecie ale mojim zdaniem to najleprzy serwer retro z duzom iloscoom nowosci.

"MUWIE" Kup se słownik :D , grałem i polecam .

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Ten serwer jest jak stare zoo w poznaniu-trzyma się uparcie, rozebrać nie można, bo za dużo szczurów wyleci ale razi po oczach marnością, bezsensem i zapomnieniem.

co ty ćpałeś? Ten serwer jest najleprzy
Opublikowano

Nie czaje troche tego metka mam 2.5k defa  a na mapce metin 1  już potworki z różowych metków nieźle leją nie mówiąc o reszcie -.-

Jeśli chodzi o defa to sprawdza się powiedzenie: "co za dużo to nie zdrowo". Buff+absy+skille+hp+eq i do przodu ale polecam zmienić serwer, bo jeśli chodzi o eq to będziesz robić je 3 lata kopiąc rudę lub czekając na eventy. Ten serwer mimo swojego ogromu nie prezentuje lepszych sposobów na wybicie się więc albo dalej będziesz się nudzić i męczyć albo skończysz z tym ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o defa to sprawdza się powiedzenie: "co za dużo to nie zdrowo". Buff+absy+skille+hp+eq i do przodu ale polecam zmienić serwer, bo jeśli chodzi o eq to będziesz robić je 3 lata kopiąc rudę lub czekając na eventy. Ten serwer mimo swojego ogromu nie prezentuje lepszych sposobów na wybicie się więc albo dalej będziesz się nudzić i męczyć albo skończysz z tym ;)

Nie trzeba kopać można sprzedawać wszystko co się wydropi i kupować gotowe eq za bryłki wychodzi taniej i wygodniej. :)

Opublikowano

Nie trzeba kopać można sprzedawać wszystko co się wydropi i kupować gotowe eq za bryłki wychodzi taniej i wygodniej. :)

Konkretnie co? Ja oczywiście mówię o niskich lvlach dlatego nie wiem co tu można dropić

1.Małże/perły? Red perły są coś tam warte ale lecą z tych małży jak krew z nosa (na 200 wypadną 3 redki?), niebieskie i białe nie są nic warte. Dodatkowo warto wspomnieć, że małże nie wpadają prosto do eq mimo iż było 100000 propozycji żeby to zmienić (czekam na hejty, że nawet nie chce mi się podnosić ręcznie i z takim podejściem dlatego nie dojdę ale każdy wie jakie są realia privów metina, że to łatwo zrobić i znacznie umili dropienie). Oczywiście admini odrzucili, bo oni robią tylko duże projekty, którymi mogą się chwalić i wypominać w każdym poście na tym forum. 

2.Przedmioty do biologa? Też dropią kiepsko (przynajmniej niektóre), my sami musimy ich oddać kosmiczne ilości, a kasa za nie też dupy nie urywa. Wydaje mi się, że serwer bardzo rozbudowany, z dużą ilością map i dungów stawia na coś innego niż np. tygodniowe siedzenie w atla żeby dropić ogony konia. Mylę się? 

Dawno tu nie grałem więc nie mam pojęcia co ty tam chciałeś jeszcze dropić ale z tego co pamiętam to do tego 150 lvl (albo nawet wyżej) dropią garście yangów/bryłek na dungach (wliczam to w dt i mapę metin) i ten syf co podałem wyżej. Warto dodać, że wszędzie dropków mają koxiki po 255 lvl więc podczas tego dorabiania wciąż będziesz demotywowany przez innych, bo będą cię bić. Zanim napiszesz, że wbicie wysokiego lvla nie trwa bardzo długo i później można chodzić na konkretne dungi to cię wyprzedzę żebym nie musiał pisać kolejnej odpowiedzi: WBICIE LVLA TO LUZ ALE ZROBIENIE EQ ŻEBY WBIĆ TEN LVL, ZROBIENIE EQ ŻEBY DAWAĆ RADĘ NA TYCH DUNGACH GDZIE KASA LECI, ZROBIENIE BUFFA CZYLI DRUGIEJ POSTACI Z DUŻYM LVL TO WIELKI KOSZT I STRATA CZASU. :) 

Opublikowano

A ja nie polecam przez to co napisał hubert Tak małe lvl nie mają co tu szukać wow 2lata ludzie walczyli żeby była mapka metin 1 od 90-135. Biolog to jest śmiech na sali lvl leci a biologa nawet nie zdazysz zrobić kiedyś faktycznie biologa się fajnie robiło perły były w sklepach a teraz to śmiech na sali wszystko zeszło na psy.

Opublikowano

Na razadorze nie ma już szyfrów więc dungeon polega tylko na zabijaniu moobów, jedna wyprawa to ok 100-200b. Kto chce może fajnie zacząc grę, dlatego ze boss jest banalnie prosty.

Opublikowano

@Razoth

Tak XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tylko najpierw musisz miec eq zeby tam cokolwiek zrobic xD i wbic level xD i buffa xD i eq na te postacie xD

takze to nie taki hopsiup

Opublikowano

Update ma być? Pewnie jakieś znowu nowe eq którego już nigdy nie zrobicie bo ulep będzie od groma, teraz by mogli coś dla nowych graczy dodać, żeby mogli sobie coś zarobic.. na boskie eq itd ..

Opublikowano

Update ma być? Pewnie jakieś znowu nowe eq którego już nigdy nie zrobicie bo ulep będzie od groma, teraz by mogli coś dla nowych graczy dodać, żeby mogli sobie coś zarobic.. na boskie eq itd ..

DT i razador został podkręcony drop a dodatkowo ułatwiony więc teraz dla chcącego zarobienie na boskie eq nie powinno być aż tak wielkim problemem ...

Tylko trzeba mieć czas i chęci bo jak każdy wie serwer ma już dobre kilka lat i nie jest możliwe dogonienie graczy z takim stażem na serwerze w kilka tygodni ...

Opublikowano

DT i razador został podkręcony drop a dodatkowo ułatwiony więc teraz dla chcącego zarobienie na boskie eq nie powinno być aż tak wielkim problemem ...

Tylko trzeba mieć czas i chęci bo jak każdy wie serwer ma już dobre kilka lat i nie jest możliwe dogonienie graczy z takim stażem na serwerze w kilka tygodni ...

Co z tego, że ma kilka lat? o,O serwer to serwer easy/medium to easy medium a nie hard ten serwer zalicza sie easy do 70 poziomu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...