Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytania na, które oczekuję odpowiedzi:

• Ile gra ludzi? Sporo czy nie? Po proszę najlepiej o screen w m1, ch1. : )
  • Czy jest dużo polaków? Często ich spotkam?
  • Gdzie najwięcej gra polaków? Żebym wiedział gdzie zacząć.
  • Czy zgarnę itemy takie jak przepustki itp. z is'a bez wydawania pln'ów?

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje pytania na, które oczekuję odpowiedzi:

• Ile gra ludzi? Sporo czy nie? Po proszę najlepiej o screen w m1, ch1. : )
  • Czy jest dużo polaków? Często ich spotkam?
  • Gdzie najwięcej gra polaków? Żebym wiedział gdzie zacząć.
  • Czy zgarnę itemy takie jak przepustki itp. z is'a bez wydawania pln'ów?

1. Ludzi gra dosc sporo w jinno dosc sporo sklepow i ludzi, w schinsoo widzialem max 10 i ludzi mniej ss'a nie dam bo nie mam jak

2. i 3. Polacy graja w jinno i schinsoo (brat gra w schinsoo) procentowo nie jestem w stanie powiedziec ale brat mowi ze gdyby mial zaczynac jeszcze raz to wzialby jinno (przewaga sklepow) W schinsoo jesli spotkasz kogos z gildii Dafuq to 100% ze Polak a w jinno nie wiem

4. Ludzie sprzedaja przepustki po 150k

sm mozesz robic aol'em lub easyvpn i nie dostaniesz bana a jak juz pisalem wyzej mozna sie nie zle dorobic np. rada pustelnika kosztuje 5kk za sztuke

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

co ile czasu można wypełnać te same ankiety na sponsor pay?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

1. Ludzi gra dosc sporo w jinno dosc sporo sklepow i ludzi, w schinsoo widzialem max 10 i ludzi mniej ss'a nie dam bo nie mam jak

2. i 3. Polacy graja w jinno i schinsoo (brat gra w schinsoo) procentowo nie jestem w stanie powiedziec ale brat mowi ze gdyby mial zaczynac jeszcze raz to wzialby jinno (przewaga sklepow) W schinsoo jesli spotkasz kogos z gildii Dafuq to 100% ze Polak a w jinno nie wiem

4. Ludzie sprzedaja przepustki po 150k

sm mozesz robic aol'em lub easyvpn i nie dostaniesz bana a jak juz pisalem wyzej mozna sie nie zle dorobic np. rada pustelnika kosztuje 5kk za sztuke

Dziękuję bardzo za odpowiedzi na moje pytania. Ja chyba zacznę w Shinnso albo w Jinno zobaczę jeszcze. Zawsze swoją postacią mogę biegać do Jinno do shop'ków.

tak wygląda jinjo o godzinie 15 ( 13 czasu GTM)

http://imageshack.us...0717114248.jpg/

Bardzo dziękuję za screenshot'a przyda mi się.

a31acc0f.png

Opublikowano

Co jest z biologiem na tym serwie ? ehh czy wszedzie musi być coś zjebane ...

Mam 12 lv i 0 misji od biologa...

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Tu biolog zaczyna sie od 30lv (prawdopodobnie ale na 40 jest na pewno)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Mam pytanie skąd się bierze uniformy ?? Widziałem że chodzą w nich różni gracze w różnych kolorach.

ps dojdę do gildi Polskiej :]

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Tu biolog zaczyna sie od 30lv (prawdopodobnie ale na 40 jest na pewno)

jakoś wcześniej grałem i od 5lv miałem, i za to dostawało się jakieś 3 siły i różne głupoty, to zmienili coś czy niektórym sie buguje ?

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

jakoś wcześniej grałem i od 5lv miałem, i za to dostawało się jakieś 3 siły i różne głupoty, to zmienili coś czy niektórym sie buguje ?

To się zmieniło, już tylko od 30 lvl'a. To nie BUG. :)

a31acc0f.png

Opublikowano

No fajnie, miłe rozpoczęcie gry, już zajarany że nowy serwer i w ogóle, a tu nick Vroy zajęty -.-

Pozdrawiam tego kto skopiował

A czy ktoś musiał kopiować? Ile osób mogło go sobie wymyślić. Tu nie grają sami Polacy. -.-

Ja jeszcze nie zacząłem TEC Points'y zbieram na razie 3115 - już mogę zarobić, ale nie wiem co kupić w IS.

a31acc0f.png

Opublikowano

Jak narazie to gra jest monotonna, eq +3 hehe, przypominają mi się stare dobre czasy... Jednak mało osób gra.

Szkoda, że ilość graczy nie jest taka jak w roku 2007-2009 na PL, to bym grał i grał, bo fajnie by było, a tak to troche nudno, na czacie nikt praktycznie nie pisze.

Opublikowano

Jak narazie to gra jest monotonna, eq +3 hehe, przypominają mi się stare dobre czasy... Jednak mało osób gra.

Szkoda, że ilość graczy nie jest taka jak w roku 2007-2009 na PL, to bym grał i grał, bo fajnie by było, a tak to troche nudno, na czacie nikt praktycznie nie pisze.

Grasz w Shinnso pewno. W Jinno ciągle się coś dzieje, na Ch1 bardzo dużo ludzi.

Również - ja szukam eq na 1-20 lvl obojętna klasa +9. Nie zacznę grać póki eq nie kupie.

a31acc0f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...