Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja na US robiłem 15 razy misje na konia. Mam pewien sposób i zawsze zalicza mi za pierwszym razem. Jak po misji pojedziesz do niego kliknij w stajennego ,zamknij to okienko co on tam gada , ctrl+g około 10 razy i dopiero kliknij w zwój misji . Mi to działa.

Opublikowano

Ja na US robiłem 15 razy misje na konia. Mam pewien sposób i zawsze zalicza mi za pierwszym razem. Jak po misji pojedziesz do niego kliknij w stajennego ,zamknij to okienko co on tam gada , ctrl+g około 10 razy i dopiero kliknij w zwój misji . Mi to działa.

Nie chodzi mi o zaliczanie, bo to pikuś. Chodziło mi o to, że czekałem już 2 pełen dzień (48h) i nie mogłem odebrać misji żeby wbić z 8 na 9 poziom konia ;[ Napisałem do dusta to pomógł zobaczymy co będzie jutro =]

W każdym razie dzięki, że ktoś się starał pomóc. Lajkuję =]

footer_logo.png

Opublikowano

Kurde . Racja źle przeczytałem . Mam nadzieje , że gm ci coś pomoże.

Dzisiaj znowu to samo =[ Napisałem topic'a na forum metin2.sg, czekam na odpowiedź ^^.

footer_logo.png

Opublikowano

Napisz maila lepiej do supportu:P

Ponowiam prośbę o głosy:P

Podeślesz adres email na pw ? ^^..

Chciałbym zagłosować ale nie mam 150 postów ;(

footer_logo.png

Opublikowano

Witam mam pytanko do was czy opłaca się zacząć od nowa z pl'a na sg?.I czy ktoś by się wymnienił eq na Phobosie za eq na Sg jak coś ..gg 28990147

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Witam mam pytanko do was czy opłaca się zacząć od nowa z pl'a na sg?.I czy ktoś by się wymnienił eq na Phobosie za eq na Sg jak coś ..gg 28990147

Oczywiście, że się opłaca :) Szczerze mówiąc o niebo łatwiej niż na polskim metinie ;p

footer_logo.png

Opublikowano

Opłaca się :P Serwer bez botów, na bieżąco z update'ami od wydawcy gry, do tego posiada wiele autorskich rozwiązań i questów :) Jedyną wadą jest mała liczba graczy (zwłaszcza w wakacje, sam teraz za dużo nie gram) dlatego zapraszajcie kogo się da :P

Opublikowano

Są chętni do powrotu na pl ? Bo ja chętnie zagram tam :)

dam konto na s12 za konto tam ;PP mam tam mentala 65 skille m6/m8/m9 moge dać nawet z eq :)

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

jak myślicie, co dostałbym na SG za itemy z pla - fmsa+9 z kd woja+3 sr-1% um4% tygrę+9 z kd speeda+3 śmierte+7 i 82kk?

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...