Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grasz w Shinnso pewno. W Jinno ciągle się coś dzieje, na Ch1 bardzo dużo ludzi.

Chciałem wziąć Chunjo, ale tam jest zawsze najmniej osób dlatego nie wziąłem. Po raz pierwszy wybrałem Shinsoo, jednak tam też mało osób grało hehe, usunę postke i nową zrobię w Jinno :)

Tak czy siak 2h stracone xD

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W Jinno bardzo dużo ludzi. Kurde nikt nie ma eq, napisałem na forum i ;o mam ofertę miecz na 15 lvl +9 kd pentry +3, ciekawe ile będzie chciała kobitka.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Czy mógłby ktoś wytłumaczyć na czym polega event "Fishing extravaganza"? Nie mogę nigdzie znaleźć :/

Ogólnie serwer bardzo fajny. Chyba największym minusem jest zbyt mały popyt na różne itemy, przez co czasem ciężko coś sprzedać. Gdyby było więcej graczy sytuacja na pewno poprawiłaby się.

Opublikowano

@Up mały popyt? Zależy na co. Dziś pół sklepu exp ringów po 900k poszło w niecałe 5 minut ;)

Fishing extravaganza - czyli gm pisze nazwę jakiejś ryby a ty musisz ją wyłowić, gdy tego dokonasz oddajesz mu ją a on daje Ci nagrodę.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

@2UP

Wiesz, nie każdy ma możliwośc dropienia exp ringów :)

Na mniejszych lvlach trzeba zająć się czymś innym. KU schodzą dość powoli nie mówiąc już o kamieniach dusz. Ale nie ma tego złego, zawsze można znaleźć wolny spot, metina albo bossa.

Czy mógłbyś podać przykład tej nagrody?

Opublikowano

Ja dziś kupuję miecz na 15 lv +9 z kd pentry +3 za 600k, to zaczynam grać na razie body i dropię w m1 metki, albo wybiorę się na tym 15 lvl'u do m3.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Info. dam, eq 5b 2k hp itp na solar za eq/yang tu. to nie handel info. jbc pw; p!

Informacja.

//Mr.Yarrkan osobiscie jak gralem bylem tam w m3 i taka lipa leci zeee..

Opublikowano

Wlasnie wczoraj zaczalem grac i zaczyna sie niezle dziac ;) juz 13levelek a kaski juz w miare mam..

Jezeli ktos mialby jakis mieczyk+9 do odsprzedania za mala cenke to chetnie kupie ;)

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Szukam gracza kumpla/kolezanki do wspolnej gry. Dziś zaczynam gram od zera, pieniazki na is sa wiec pojdzie miodzio. Chetnie ts.

Cos o sobie mam 21lat mieszkam w Sremie(okolice poznania).

Za jakies eq na tym serverze moge dac co nie co. (Nawet mieczyk +9, lub yangi)

Ps. zeby nie bylo to nie handel na forum ;p

Prosze pisac PW lub na gg 44032252

Opublikowano

Szukam gracza kumpla/kolezanki do wspolnej gry. Dziś zaczynam gram od zera, pieniazki na is sa wiec pojdzie miodzio. Chetnie ts.

Cos o sobie mam 21lat mieszkam w Sremie(okolice poznania).

Za jakies eq na tym serverze moge dac co nie co. (Nawet mieczyk +9, lub yangi)

Ps. zeby nie bylo to nie handel na forum ;p

Prosze pisac PW lub na gg 44032252

chcesz moze kupic konto? moja sura 90 pewnie cie nie zainteresuje ale patrz na aukcje innych http://forum.metin2.sg/forumdisplay.php?112-Account-trading

lub jesli tylko eq http://forum.metin2.sg/forumdisplay.php?61-Sell(akceptuja w obu przypadkach w wiekszosci tp/€)

Opublikowano

MAM PYTANIE

Czemu all ma eq +9 dosłownie wszyscy. Sam się przekonałem że system ulepszania jest taki sam jak na pl tzn 24 fms na 4/7/8 spaliłem wciągu 2 dni i zbr śmietelne na 7 x4 8 x1

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ostatnio przestalem grac w metina , ale jak bedzie cos fajnego to moze wroce.

Co tak na popyt narzekacie ja jak gralem to 1x sklep w jinno drugi w shisoo i mialem 12kk dziennie z dropu w m2 a dropilem gora 4-5h.

Sorki za brak polskich znakow ale mam angielska klawiature.

Opublikowano

Widzę że Firma jest bardzo dobra że wyłapuje każdego Cheat'era po paru minutach. Firmie GameForge daleko do nich żeby mieć taki zabezpieczenia.

Może w przyszłości zagram. :P

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Trzeba pograć aby się dorobić jednak tak czy tak :)

WŁAŚNIE ZASTANAWIAM SIE NA GRĄ :)

Szukam konta na sg za KR PRO EQ RÓŻNE POSTACIE :) OKAZAJA PARE KONT ZA JEDNO :)

JAK COŚ PISAC NA GG JAK KOGOŚ INTERESUJE :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...