Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jaki x0ph z mpcforum z MPC Coders Team chyba 'shackowal' kiedys sg czy tam sql czy ch wie do bazy wbil,i podawal passy do kont na kanale.

Wbilem na woja 72 przelozylem eq 18;35-19 i haslo zmienione.

team sg oczywiscie chce ss bo po ip nie moze sprawdzic lol nawwet iz eq bylo przekladane.

Pozdrawiam pana http://www.mpcforum.pl/user/287549-x0ph/

dziekuje na tyle.

1345630884-U717477.gif
Opublikowano

Mój kumpel przypadkiem sprzedał lwią tarczę +9 u handlarki, napisałem do GM i też oddał :) Akurat team metin2.sg jest najlepszym z jakim się spotkałem. Support GF pewnie by nawet na ticketa nie odpisał:D

Opublikowano

Exp taki sam jak na PL, ale chyba od 75 do 90 jest powiekszony.

No ten serwer ma wiele innych dodatków, niż GameForge.

Przeczytaj najpierw pierwszy post, potem zadawaj pytania...

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Team mi napisal po kradziwzy woja 70 pytali ss itp itd,pozniej napisali ze odkladaja ta sprawe i zostaje tak jak jest.

Eq sie poszlo jebac ;p

i tu sie dopiero dowiedzialem jaka jest administracja ; /. tak wszyscy chwala sobie ich^ ^

1345630884-U717477.gif
Opublikowano

Ogarnij sobie słownik bo tak chaotycznie to napisałeś że masakra...

Nic nie czaje...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

O każdym najlepszym serwerze zagranicznym nie warto gadać "polaczkom" bo go najzwyczajniej zniszczą.

DOWÓD ?

Newlongju.cn - zbanowanie ~60% graczy czyli polaków bo dzieciarnia nie potrafiła angielskiego na czacie używać, po UB znowu dzieciarnia pisała bo ciężko było dotrzeć do nich żeby pisali po ANG.

serwer z prezentacji zapewnie skończy tak samo bo dzieciarnia z polski go zniszczy swoją głupotą i przerażajacym niskim IQ

1359203056-U369922.png

Opublikowano

O każdym najlepszym serwerze zagranicznym nie warto gadać "polaczkom" bo go najzwyczajniej zniszczą.

DOWÓD ?

Newlongju.cn - zbanowanie ~60% graczy czyli polaków bo dzieciarnia nie potrafiła angielskiego na czacie używać, po UB znowu dzieciarnia pisała bo ciężko było dotrzeć do nich żeby pisali po ANG.

serwer z prezentacji zapewnie skończy tak samo bo dzieciarnia z polski go zniszczy swoją głupotą i przerażajacym niskim IQ

Do tych osób należysz ty? Żałosne nie wypowiadaj się na każdym serwerze są osoby nie znające kultury i innego rodzaju gnoje ...

Opublikowano

DOWÓD ?

Te dni już minęły (przynajmniej tak mi się zdaje ;p).

Było tak, że pełno dzieci neo z nickiem PL tylko spamiło żeby ktoś im dał eq+9 itp.

Na szczęście tacy szybko uciekają.

na każdym serwerze są osoby nie znające kultury i innego rodzaju gnoje ...

Racja chociaż na SG byli prawie sami Polacy... ; ]

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Te dni już minęły (przynajmniej tak mi się zdaje ;p).

Było tak, że pełno dzieci neo z nickiem PL tylko spamiło żeby ktoś im dał eq+9 itp.

Na szczęście tacy szybko uciekają.

Racja chociaż na SG byli prawie sami Polacy... ; ]

A jeżeli możesz mi pomóc jak tam z koniem dropić medale / łatwo misje zrobić / szybki drop medali itp ... Z góry THX[/font]

Opublikowano

A jeżeli możesz mi pomóc jak tam z koniem dropić medale / łatwo misje zrobić / szybki drop medali itp ... Z góry THX[/font]

Dokładnie tak jak wiesiekex napisał, z 2x dropem szybko dropniesz medale na bojowca, ja w 1h dropnąłem 21 medali, nie wiem czy mam takie szczęście czy taki drop dobry jest :).

Z misjami problemów żadnych nie miałem , gdyż są takie same jak na reszcie globali.

No a misja na konia = 100 łuczników. ( A było 50 ;[ )

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Dokładnie tak jak wiesiekex napisał, z 2x dropem szybko dropniesz medale na bojowca, ja w 1h dropnąłem 21 medali, nie wiem czy mam takie szczęście czy taki drop dobry jest :).

Z misjami problemów żadnych nie miałem , gdyż są takie same jak na reszcie globali.

No a misja na konia = 100 łuczników. ( A było 50 ;[ )

A na takich medalach zarobię i, czy do klienta jest spolszczenie albo mogę grać przez KMR MOD?

Opublikowano

A na takich medalach zarobię i, czy do klienta jest spolszczenie albo mogę grać przez KMR MOD?

Na medalach raczej dużo nie zarobisz, a na spolszczeniu grać nie można i kamerze bo bana za to łatwo można dostać.

Przeczytaj najlepiej całą prezentacje.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Na medalach raczej dużo nie zarobisz, a na spolszczeniu grać nie można i kamerze bo bana za to łatwo można dostać.

Przeczytaj najlepiej całą prezentacje.

Czytam i czytam widzę, że jesteś obeznany jeżeli bd miał problem to napiszę podziękowania za rozpiskę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...