Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurczę, zachęciłem się do gry :D

uderzam w shinsoo ! :D

@edit

Bardzo pozytywne zaskoczenie

06268613043893754157.jpg

@edit2

Kolejne pozytywne zaskoczenie, poprosiłem pierwszego lepszego gracza o parę potek na start iii ? poleciał do handlarki i kupił mi :)

90653429738481741573.jpg

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tego nie rozumiem , czy gra mało osób? Nie! poprostu grają ludzie z różnych stref czasowych i grają o różnych porach. Czy warto grać? Tak! Co może przekonać? Eventy niemal że codziennie: http://forum.metin2.sg/calendar.php (tu mozecie sprawdzić jaki i kiedy ). Nie musisz się męczyć z gromadą dzieci ksującą ci metka, gdyż jest to zabronione i gm zbanuje takie zgłoszenie w chwile. Tak więc decydujcie sami czy lepiej grać tu czy dalej bez celu latać po priwach które koszą waszą kase i kładą na was...... to już sami wiecie co na was kładą :D (btw jak już sie zdecydujecie na gre i kiedyś wam zabraknie czasu to konto / itemy / gold łatwo sprzedać za euro :) = dla polaków dość sporo kasy bo przelicznik x4 )

Co do królestwa to polecam czerwone, jak trzeba coś doradzić wycenić śmiało możecie pisać do kogoś z gildii Dafuq. Do gildii moge przyjąć od 30 lvla.

Opublikowano

Nie Draenor - ten serwer jest inny ^^

Z tego co grałem na .SG to bardzo go polecam. Nie wiem jak aktualnie, ale kiedyś nie było tam chamstwa i 'polaczkowania'. Ceny też odpowiednie.

Opublikowano

@UP ciężko sprawdzić ?

Myślę że jeszcze jest.

Chyba sprawdzałem i... "Sorry, we're out of keys."

- . -

Opublikowano

Bardzo mnie przekonałeś. Już zasysam klienta. Miej świadomość, że to wszystko przez Ciebie. Dziękuję!

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Opublikowano

czyli skonczylo sie 40 tyisecy kodow :)

4k kodów było :) Przed eventem wszyscy nabrali, bo jeszcze tydzień temu było ponad 1k do rozdania, a przecież to już trwało z miesiąc jaknie lepiej :)

Jeśli ktoś zamierza zacząć na serwie to jest dobry moment :) Do niedzieli drop szkat blasku, można się dorobić :) (ostatnio sprzedawałęm po 2ook szt, także dropniecie sobie 100 i już 20kk na start jest) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...