Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze sie dest wypowie na mojego posta ? :D czy warto

777 posta muahahahhahaahhahahahahhahhakij wam w dupe ;d

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aż takie super zabezpieczenia? Ja jakoś cheatuje na tym globalu od dłuższego czasu i nic jeszcze nie wyłapałem... Ma to w ogóle jakiegoś hackshielda, coś z logami? Niech ktoś szybko odpisze.

Opublikowano

Aż takie super zabezpieczenia? Ja jakoś cheatuje na tym globalu od dłuższego czasu i nic jeszcze nie wyłapałem... Ma to w ogóle jakiegoś hackshielda, coś z logami? Niech ktoś szybko odpisze.

Chyba pomyliłeś nazwę sg z pl...

Cheaty działają, ale bana wyłapiesz w przeciągu kilku godzin :)

Opublikowano

ga lubi zazartowac czasem, dac wbic 60 lvl, kiedy ty od 30 lvli juz cheatow nie uzywac i wsyzstkie konta zbanowac xD

Opublikowano

Niby skąd ma wiedzieć, że cheatów używam? Pytam się już drugi raz czy to ma jakiegoś hackshielda, czy wysyła logi? Głupi nie jestem, żeby przy GMie na speed hacku latać.

Edit: I niech ktoś odpowie z PRAKTYKI a nie, że od kogoś usłyszał.

Opublikowano

Mam pytanie, mianowicie czy doszły was jakiekolwiek słuchy, że administracja ma w planach otwarcie drugiego serwera? Dzisiaj znajomy podzielił się ze mną tą informacją i jestem ciekaw czy to prawda.

sygnaturac.png
Opublikowano

Co prawda to prawda nie ma takiego przeciążanie na serwie :)

Spoty można dormać na odp expowiskach metkach nie ma takiego tłoku jeszcze :)

PS ten błąd to chyba prawy przycisk myszy na instalke i uruchom jak admin....

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Lukander zrobilem tak, ale to nie to zauwazylem ze jak dalem pobierz client na nowo to wazyl 809mb a moj kilka mb mniej.

edit: mystery box event to szkatki blasku?

Budowniczy
Opublikowano

Gdzie się właściwie wszyscy Polacy podziali?? U niebieskich jak przedtem ich dużo było to teraz prawie że nikogo nie widuje ;/ Chyba że się nikt nie przyznaje :)

Opublikowano

Zagram tutaj. Dlaczego ? Teraz same gówna za przeproszeniem powstają, a nie jakieś pożądne serwery prywatne . PL powoli upada jak dla mnie ... Już ściągam klienta, możecie mnie znaleźć w shinsoo pod nickiem...podam, jak zrobię postać, bo nie chcę, by ktoś mi zajumał nick ;) .

Opublikowano

W czerwonych dużo polaków tylko nie wszyscy robią sobie po nicku "PL" . Wystarczy dobrze poszukać i można poznać wielu fajnych polaków. Polskie gildie jakie ja znam w shinso bo dopiero wczoraj wróciłem do gry to Left4Dead i Dafuq .

Opublikowano

Mam do Was pytanie, już 2 dzień nie dam rady zrobić 9 misji konia (wgl. nie można jej odebrać od stajennego). Jakieś propozycje ? =]

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...