Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam server co trochę jakiś ciekawy event na eq da się szybko zarobić, potiony na szybkość r są u handlarki za niską cenne : ) więc nie ma czołgania się . Denerwuje mnie tylko nastawienie polaków , Poprosiłem o trochę potionów to żaden nie dał poprosiłem Hiszpana mówiąc mu że zaczynam grę i nie mam kasy na potiony to dał mi całą palete potionów + rękawice złodzieja i tarcze : ) Czasem lepiej jest dać coś od siebie jeżeli to ma spowodować większą ilość graczy , Pozdrawiam

xxx

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Polecam server co trochę jakiś ciekawy event na eq da się szybko zarobić, potiony na szybkość r są u handlarki za niską cenne : ) więc nie ma czołgania się . Denerwuje mnie tylko nastawienie polaków , Poprosiłem o trochę potionów to żaden nie dał poprosiłem Hiszpana mówiąc mu że zaczynam grę i nie mam kasy na potiony to dał mi całą palete potionów + rękawice złodzieja i tarcze : ) Czasem lepiej jest dać coś od siebie jeżeli to ma spowodować większą ilość graczy , Pozdrawiam

nie wiem czy to mnie dotyczy, ale jak bys "dal cos na start" tylu osobom co ja, i po 3dniach 99% skonczylaby gre, to tez bys nie dawal:)

Opublikowano

Można spokojnie dorobić się eq, nie musząc robić dropera?? wp/body- metki

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Niewiem co się na tym sg dzieje, ale jak wbijałem pół roku temu, było pełno osób w shinsoo, a teraz pare osób tylko siedzi, po południu też mało było, uciekają?

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Niewiem co się na tym sg dzieje, ale jak wbijałem pół roku temu, było pełno osób w shinsoo, a teraz pare osób tylko siedzi, po południu też mało było, uciekają?

Polaków gra sporo :) A jeśli to dla Ciebie za mało to zapraszaj znajomków:D

Opublikowano

Wszystko zależy ale serwer trzeba rozreklamować bo za mało osób gra Przenieście temat może w inny dział bo ludzie mało wchodzą na dyskusje może zareklamować go jako hard priv i dopisać global.

xxx

Opublikowano

Cześc, zacząłem właśnie grac, ma ktoś jakiś mieczyk na sure, zbroje czy coś fajnego do 20-30lv? Jakby coś wam się nie przydało to piszcie w grze, nick Ichi.

Krółestwo Jinno

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...