Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer został zaatakowany za pewną informację o zamykaniu privów..

Czyli SG na tym bardziej straci niż zyska bo w tej chwili server pada co 10 min :D

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie;/ Dziwie się, że GF się za to nie weźmie. No ale mają ze 150 tych serwerów, to im jeden ch*j te pare osób w tą czy w tą. Niestety SG teraz na tym cierpi, a jest tomoim zdaniem najlepszy global. Swoją drogą ludzie są jednak bezczelni, wszyscy wiedzą, że privy są nielegalne, zwracają sie do takiego żeby zamknął serwer bez niepotrzebnych nieprzyjemności to ten jeszcze atakuje. Ja bym teraz na miejscu teamu SG posłał prawnika do takiego gnoja i niech zdycha.

Opublikowano

pada czasami nadal

juz jutro event z hexagolnymi trzeba dropic xD

Akurat ten event to szit:D Ale zbliżają sie moonlighty także na to wato czekać:P w 2 dni można naprawde sporo zarobić zwłaszcza na start:P

Opublikowano

Co z tego ,że jakby nawet poznikały privy ,a na PL'a wróciliby gracze to i tak boty będą. TEC utrzymuje to jeszcze sprawnie i to bardzo ,ale GF nie poradzi sobie z takim problemem...

hersygna.png
Opublikowano

Co z tego ,że jakby nawet poznikały privy ,a na PL'a wróciliby gracze to i tak boty będą. TEC utrzymuje to jeszcze sprawnie i to bardzo ,ale GF nie poradzi sobie z takim problemem...

Wszystko super, tylko, że biorąc pod uwagę wszystkie 26 serwerów, to na głupim polskim metku gra 100x więcej ludzi niż na ogólnoświatowym TEC...

Opublikowano

Wszystko super, tylko, że biorąc pod uwagę wszystkie 26 serwerów, to na głupim polskim metku gra 100x więcej ludzi niż na ogólnoświatowym TEC...

To dlaczego się nie zorganizuje ekipy takiej na kazdy serwer jak na jeden serwer TEC he ?? Bo sie kurwa opierdalaja jak debile i tylko kase pajace sciagaja z ludzi...

hersygna.png
Opublikowano

Zwróć uwagę na poziom intelektualny 90% społeczności z polskich serwerów GF :)

Opublikowano

Przez ponad 90 najbliższych godzin jest 50% więcej expa w czerwonym królestwie, więc można dosyć szybko nabić parę, paręnaście lub paredziesiąt poziomów:P

Opublikowano

bo ludzie sa ograniczeni i boja sie gran na anglojezycznym serwerze. Kto sprobuje zaluje ze nie zagoscil to wczesniej

Spróbowałem i szczerze powiem, że szkoda mi jednak zmarnowanego czasu tu.

@Możecie hejtować :)

Opublikowano

1 osoba na x pozalowala + z tego co wiem po sprzedazy konta, znowu chciales grac spowrotem czyz nie?

Zastanawiałem się ale stwierdziłem że szkoda czasu :)

Opublikowano

Jedenym minusem tego serwera jest stosunkowo mała liczba graczy (chociaż dla jednych jest to zaleta), ale sądząc po tym co się wyprawia na sewerach GF to graczy tutaj będzie raczej przybywać :)

Opublikowano

Jedyny z tych globalnych, na którym można w miarę sobie pograć :) Byle nie samemu, tylko ze znajomą ekipą, bądź kumplami

Opublikowano

ostatnio MetalThug mial w jinno 72lv 2dni pozniej mial 92lv lol2!

Dal do pieca ;d

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...