Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję gildii w shinso do oddawanai expa ;>

Mam 35 lvl

Nick Xerkses

Piszcie w grze ;p

Ma ktoś gildie? Bo chciałbym oddawać expa

Shinso, Xerkses 35 lvl

Piszcie w grze ;p

Ja posiadam gildię z droperkami :P Jak coś topisz w grze do PoLaKoS:)

A co do itemków z Is to zależy ile masz TP :) Przykładowo możesz kupić:

Hermita - 1,5kk

Dodanie bonu -5,5kk

Zmiana bonu - 4,5kk

Perły - z 5kk chyba

Przepustki -100k szt

Jeśli masz dużo TP możesz się z kimś indywidualnie umówić tj.on coś chce Ty mu to sellasz za golda :P

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Jeżeli zarobić to oczywiście Hermity.

Jeden hermit ok 1.2kk ,a w paczkach sa po 3 wiec na poczatek 3.6kk-4kk jest

@^^

Istvan wyprzedził :D

hersygna.png
Opublikowano

Chciałem znów trochę pograć, no ale widać noobki już ganiają.

Ten typ jest niemcem, wątpie abym mu podpadł 1 raz z nim kiedyś handlowałem.

Nie expił ani nic, tylko relogał po ch i bił.

Po 30 minutach relogania i uciekania od niego, odechciało mi się grać.

ozdh.jpg

1356721310-U739101.png

Budowniczy
Opublikowano

Cześć. Co tam słychać teraz na SG? Coś ciekawego teraz? Jakieś eventy fajne? :) Dalej jest tak mało ludzi?

Chciałbym znowu wrócić na SG lecz mam dylemat pomiędzy postaciami: WP czy Smok? Poszukuje postaci uniwersalner: DT, szybki exp w v2 później, metki i w miare dobra w pvp i wojny.

Proszę o pomoc.

P.S. Dalej ludzie tak niechętnie kupują itemy? Bo kiedyś miałem ten właśnie problem że na cały dzień wystawiłem sklep a tu nic prawie nie zeszło i to był jedyny powód dlaczego zakończyłem swą przygodę.

Opublikowano

Na ludzi nie narzekam, coraz więcej. W wakacje teraz eventy są dodziennie, a nawet po 2/3, wystarczy zajrzeć do kalendarza.

WP jest odpowiedzą na wszystkie twoje pytania, exp dobry, dt znakomite. Jedynie w Pvp dobry po 70lv+ na tych niższych jest troszkę gorszy od innych postaci.

Co do sklepików, dziś mi w 2h ponad połowa ze sklepu zeszła :D (Ku, kd, przepustki, ulepszacze)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Cześć Wam !

Jest ktoś w stanie dać trochę yangów na start ew. eq na 1 poziom dla wojownika ? :)

Z góry dziękuje ;>

footer_logo.png

Opublikowano

Cześć Wam !

Jest ktoś w stanie dać trochę yangów na start ew. eq na 1 poziom dla wojownika ? :)

Z góry dziękuje ;>

Prosze Cię, czy aż tak ciężko jest ubić pare piesków, dropnąć medal czy ubić metka? Wiesz ile osób codziennie zaczyna grę i po 2-3 dniach daje sobie siana? A nasze itemki czy kasa wtedy przepada. Uszanuj tych, którzy zarabiają na swoje wydatki, przysiądź chwilę i zarób sam. Tymbardziej, że na start masz dropa z IS (na PL byś tego nie miał, więc już jesteś w lepszej sytuacji).

Opublikowano

Prosze Cię, czy aż tak ciężko jest ubić pare piesków, dropnąć medal czy ubić metka? Wiesz ile osób codziennie zaczyna grę i po 2-3 dniach daje sobie siana? A nasze itemki czy kasa wtedy przepada. Uszanuj tych, którzy zarabiają na swoje wydatki, przysiądź chwilę i zarób sam. Tymbardziej, że na start masz dropa z IS (na PL byś tego nie miał, więc już jesteś w lepszej sytuacji).

Niestety na start dostaje się tylko Pierścień doświadczenia, Szczęśliwą monetę oraz 3 rękę, natomiast rękawica złodzieja nie wchodzi w skład startowego pakietu, ale za to można ją nabyć za niewielką cenę 200-300k na okres 2h :)

@EDIT

Mój błąd jest rękawica złodzieja zamiast expa ... moje życie legło w gruzach :(

sygna21.png

Opublikowano

Mógłby mi ktoś napisać jak jest z tymi godzinami? Jak u nas 12:00 to na serwie jaka godzina? Wiem, że na początku w temacie jest to napisane ale z jakiegoś niewiadomego o.O powodu tego nie rozumiem xD. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Co tam u was ? Cos sie dzieje na sg? Tutaj Rec, postanowilem skonczyc z metkiem ;)

Moze wroce jak cos sie bedzie dzialo.

Sorry za brak polskich znakow , angielska klawiatura.

Opublikowano

Fajny serwerk, dziś wbiłem ponownie, mam 23 lv dostałem od kolesia Broń na 10, 20lv +9 Bojową +9 i hełm na 1lv +9 tygre+6 i troszke potków, jak widać ludzie są spoko, innych takich nie widziałem na serwach... polecam w 100% łatwo się idzie dogadać:) ludzie pomocni

Opublikowano

Opłaca się grać? Jak tak to dlaczego? :)

Oplaca sie, brat gra i jest bardzo zadowolony W ciagu dnia (ok. 3-4h) mozna od rozpoczecia gry mozna lajtowo zarobic 1kk

Dodatki z is znacznie umilaja gre, wbijasz 10-12lv i idziesz do ihma expisz tam 20-22 i masz okolo 10-15 broni na 30lv + pieciokatne i eq z hp potem idziesz na malpy i dropisz sobie medale (warte od 100 do nawet 200k) i masz juz na boja Dalej wbijasz 35 robisz boja i dropisz na metkach w m2, kilka dni i mozesz zarobic na w miare dobre eq

Do tego mili ludzie, ktorzy chetnie pomagaja, czeste eventy i w miare rozsadne ceny, aura dochodzi do 1,1kk, silne po 100-150k, kamyk 1kk wiec nie jest drogo a co najlepsze kazdy item z is jest zdatny do handlu wiec o zarobek nie jest trudno

Najwiecej sklepow jest w jinno tam tez gra chyba najwiecej ludzi, ale Polacy graja rowniez w schinsoo

Mysle ze to wystarczy aby zachecic Cie do gry

Opłaca się grać? Jak tak to dlaczego? :)

Oplaca sie, brat gra i jest bardzo zadowolony W ciagu dnia (ok. 3-4h) mozna od rozpoczecia gry mozna lajtowo zarobic 1kk

Dodatki z is znacznie umilaja gre, wbijasz 10-12lv i idziesz do ihma expisz tam 20-22 i masz okolo 10-15 broni na 30lv + pieciokatne i eq z hp potem idziesz na malpy i dropisz sobie medale (warte od 100 do nawet 200k) i masz juz na boja Dalej wbijasz 35 robisz boja i dropisz na metkach w m2, kilka dni i mozesz zarobic na w miare dobre eq

Do tego mili ludzie, ktorzy chetnie pomagaja, czeste eventy i w miare rozsadne ceny, aura dochodzi do 1,1kk, silne po 100-150k, kamyk 1kk wiec nie jest drogo a co najlepsze kazdy item z is jest zdatny do handlu wiec o zarobek nie jest trudno

Najwiecej sklepow jest w jinno tam tez gra chyba najwiecej ludzi, ale Polacy graja rowniez w schinsoo

Mysle ze to wystarczy aby zachecic Cie do gry

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

@UP 2

Przeczytaj pierwsza strone to cie zacheci ;D

Mi sie podobala gra tutaj dropilem na tym 35 bodym ale gralo sie przyjemnie .

Mysle nad powrotem bo ma byc drop szkat to mozna zarobic.

Sorrki ze brak polskich znakow ale mam angielska klawiature.

@UP cos ci sie podwoil post ;d

Opublikowano

Up, mnie bardzo zachęcił. Nie wydając kasy na is zdobędę jakieś przedmioty z tego itemshopu żeby sprzedać ludziom w grze? I czy na pewno od 10-12 lvl do 20-22 lvl'a bez rękawicy dropnie mi w imha około 10-15 przedmiotów na 30 lv, te twoje eq z hp i pięciokątne?

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

@up

na start dostajesz na tydzien 2x drop, trzecia reke i 2x drop kasy wiec spokojnie wydropisz w ihma itemki

2x@up

pisze z komorki i net mi zmula wiec moze dlatego sie podwoilo

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...