Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc, ze wszystkiego dropią "Puzzle Box" gdy się otworzy tą skrzynie to dostajesz 3 lub 5 pytań, zależy od lvl. Gdy odpowiesz dobrze to dostajesz prezent, mam ich parę, ale jeszcze nie otwierałem :)

Jak grasz w jinno to zapraszam do OwnWay.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Z PuzzleBox'ów jak narazie miałem:

-chu**we petardy

-petardyna omdlenie

-quest potiony

-zwój zmiany nicku

-przywoływanie metinów

Z tego co wiem to jeszcze dropi:

-curse ring (można tym zamienić innego gracza w potwora, coś jak poli)

Opublikowano

Sprzedawał ktoś kiedyś konto na SG? Jak to jest tam robione, że nikt nikogo nie oszuka i jak wysyłają pieniądze?

Ja nie sprzedawałem, ale coś tam o tym czytałem kiedyśi chyba polega to na tym, że zgłaszasz się do GM razem z kupcem i poprastu GM nadzoruje cały ten hande, ale dokładnie to nie wiem:)

Wreszcie mi się poszczęściło z fms :D Teraz będę się chwalił ^^

rhrk.jpg

Opublikowano

A jest jakaś ekipa na TS ? :D Bo jak ostatnio grałem to była gildia, ale na TS'a chyba tylko jedna osoba zaglądała ...

Opublikowano

Akcja Tec-Interactive przeciwko privom, (dźiś zamkneli 2 najwieksze niemieckie privy)

takiego meila dostał ich założyciel:

Dear sirs,

I am writing to you from the company TEC Interactive which is a partner of YMIR Entertainment, developer of the online game Metin2. We have been informed about server software for Metin2 running in the following IP addresses belonging to your company:

Calypso-2:

Website: calypso-2. N.E.T

SERVER1:

IP: 109.236.XXX.XXX

SERVER2:

IP: 109.236.XXX.XXX

Harmonia3:

website: harmonia3.C.O.M

SERVER1: 109.236.XXX.XXX

SERVER2: 109.236.XXX.XXX

Our software (known as "game" and associated files running under FreeBSD operating system) is being used without any license from the developer, and for a commercial purpose (selling of virtual goods for this game). The game client software is also being distributed in a slightly modified form which is prohibited by the T&C of this software. Here you can find the list of approved licensees:

Hereby I declare that TEC Interactive is an authorized delegate of YMIR Entertainment and I kindly ask you to remove this software from your system and / or block this customer for infringement of Copyright.

Kind regards,

--

Juan Calderón

Chief Technical Officer

TEC Interactive Pte.

Please respond ASAP (as soon as possible) by replying on this e-mail to avoid a block of this IP!

Kind regards,

The WorldStream Abuse system

[This message has been sent automatically]

w skrócie musi zamknąć priv, bo inaczej zablokuja ip serva

Opublikowano

Dest uważaj ,bo Cię zbanują za demoralizację działu :D

Jebać privy .a w szczególności te polskie gówna ;)

hersygna.png
Opublikowano

Wszystkiego i tak nie zamkną :P Przecież te serwery powstają co chwila jak grzyby po deszczu:P

No tak .. Ale gdyby zamknęli te serwery ( główne ) na których gra po 500+ osób online ( a takich nie jest dużo ) to od razu globale by rozkwitły. :)

Opublikowano

Wiecie może dlaczego nie działa server ? Jakaś konserwacja czy coś ?? :D

Serwer został zaatakowany za pewną informację o zamykaniu privów..

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...