Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam ekipy do zagrania na SG jak ktoś chętny to PW albo skype dawidzio6661 ;)

ravia4.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś ma może jakieś info czy S2 będzie kiedykolwiek na SG? Serwer świetny, ale jakby się przyjrzeć bliżej to Ci co mają low lvl to mająostro pod górkę. Chodzi się, dropi, męczy. 20 RIB'ów eq z mieczami 15 itd. itp.,a na sklepach to nie chce schodzić w ogóle... Bez sensu troszkę to jest, a szkoda bo serwer świetny, tylko nie ma chętnych do kupowania

hersygna.png
Opublikowano

Jak chcesz zarobić to idź do pracy. Nie polecam sprzedaży yang, zanim osiągniesz jakąś fajną sumkę to minie sporo czasu, a o bana bardzo łatwo.

Opublikowano

Podpinam się pod up, chciałbym się zorientować jak tu grać, czy mógłbym liczyć na pomoc Polaków, jak ze wszystkim i ile tutaj jest osób ?

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Gralem z rok temu, mila atmosfera aure z m1 do p idzie wbic nawet i w tydzien bez uzywania isu.. Nie wiem jak teraz. :)

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam, ogólnie w tych czasach ludzie wolą grać na Easy z tego co zauważyłem, i z tego co stwierdziliśmy z całą gildią (30os.)

minecraft.jpg
Opublikowano

Nie polecam, ogólnie w tych czasach ludzie wolą grać na Easy z tego co zauważyłem, i z tego co stwierdziliśmy z całą gildią (30os.)

I piszesz to wszedzie, gdzie sie da.

Nie polecasz, bo co? Uzasadnisz?

To nawet nie jest server PRYWATNY tylko global.. Gra tu sporo ludzi.

Na WoM2 - czyli najtruniejszym hardzie na rynku gra po 1,5-2k online ciagle.

Na vesteris gra po 1,5k ludzi, na Santerii podobnie - a to hard/mediumy.

Na easy gra z reguly po 800-1k (wyjatek Terios, dzieki ogromenj reklamie).

Wiec daruj sobie mistrzu te swoje "z dupy wnioski" i idz grac ze swoja masówkowa gildia na jakims easy, tyle spokoju bedzie ;)

Podpinam się pod up, chciałbym się zorientować jak tu grać, czy mógłbym liczyć na pomoc Polaków, jak ze wszystkim i ile tutaj jest osób ?

Osob z tego co widzialem jest sporo, ale niekoniecznie w "polskich godzinach szczytu". Polakow juz wielu nie zostalo, ae polskie gildie nadal istnieja. Grac raczej warto, wg mnie :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

I piszesz to wszedzie, gdzie sie da.

Nie polecasz, bo co? Uzasadnisz?

To nawet nie jest server PRYWATNY tylko global.. Gra tu sporo ludzi.

Na WoM2 - czyli najtruniejszym hardzie na rynku gra po 1,5-2k online ciagle.

Na vesteris gra po 1,5k ludzi, na Santerii podobnie - a to hard/mediumy.

Na easy gra z reguly po 800-1k (wyjatek Terios, dzieki ogromenj reklamie).

Wiec daruj sobie mistrzu te swoje "z dupy wnioski" i idz grac ze swoja masówkowa gildia na jakims easy, tyle spokoju bedzie ;)

Osob z tego co widzialem jest sporo, ale niekoniecznie w "polskich godzinach szczytu". Polakow juz wielu nie zostalo, ae polskie gildie nadal istnieja. Grac raczej warto, wg mnie :)

@MoHa15

Ślepy chyba jesteś, gdzie taką samą treść napisałem ?

Wypowiedziałem się tylko w 2/3 tematach, że ludzie wolą easy, lecz post nie był ctrl+c & ctrl+v a napisałem np.

"Nie polecam, ogólnie w tych czasach ludzie wolą grać na Easy z tego co zauważyłem, i z tego co stwierdziliśmy z całą gildią (30os.)"

Na serwerach Easy gra dużo osób, tylko ty po prostu ich nie znasz, na medium ile  w tych czasach osób gra 500-600 na serwer.

To jest global, dlatego wyraziłem swoją opinię trochę innaczej niż  w innych postach, radzę najpierw sprawdzić (np. w moim profilu)  apotem wypowiadać się.

minecraft.jpg
Opublikowano

@MoHa15

Wypowiedziałem się tylko w 2/3 tematach, że ludzie wolą easy, lecz post nie był ctrl+c & ctrl+v a napisałem np.

"Nie polecam, ogólnie w tych czasach ludzie wolą grać na Easy z tego co zauważyłem, i z tego co stwierdziliśmy z całą gildią (30os.)"

Na serwerach Easy gra dużo osób, tylko ty po prostu ich nie znasz, na medium ile  w tych czasach osób gra 500-600 na serwer.

To jest global, dlatego wyraziłem swoją opinię trochę innaczej niż  w innych postach, radzę najpierw sprawdzić (np. w moim profilu)  apotem wypowiadać się.

Owszem, kilka postow ubranych w inne slowa a o tym samym znaczeniu, faktycznie robi to MEEEEGA roznice, gratuluje toku myslenia <3 

No wlasnie - to jest global. Jak mozesz TY!!! nie polecac ze wzgledu na to, ze "LUDZIE WOLA EASY"? TY nie wiesz co kto woli wiec taka argumentacja to jest zwykle nabijanie sobie w dosc zenujacy sposob postow.

Pozdrawiam.

A server jak najbardziej polecam, z dostepnych serverow globalnych ten jest najlepszy - bo nie od GF :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@MoHa15

I co z tego, że na serwerach easy gra dużo osób? Serwery easy są nudne, bo praktycznie wszystko masz wyłożone na tacy.

SG jest najlepszym serwerem globalnym jeżeli chodzi o metina, a na pewno dużo lepszy od europejskiej wersji która jest spod ręki GF ;)

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

szukam chętnych do gry, sam zaczynam od 0 z niewielkim is. jakby co odezwijcie się na pw

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...