Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się zmienić czcionkę na taką jak na PLu? I co do eventu dzisiaj np jest spawn bossów to jakaś konkretna lokacja jest już czy w czasie eventu GM podaje? I czy opłaca się robić questy?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema, jest tu może jakaś ekipa z polski? lub chociaż jedna-dwie osoby które zechciałyby mnie przygarnąć ;) chciałabym pograć gdzieś od 0 a tak samemu to nie ma co na dłuższą metę.

Jakaś polska gildia? Albo jakiś polski gracz który też dopiero ma zamiar zacząć?

Odezwijcie się na pw lub na gg 48184995, dziękuje z góry :)

who cares?

Opublikowano

Da się zmienić czcionkę na taką jak na PLu? I co do eventu dzisiaj np jest spawn bossów to jakaś konkretna lokacja jest już czy w czasie eventu GM podaje? I czy opłaca się robić questy?

konkretna mapa, jest ogłoszane w grze jak wejść

siema, jest tu może jakaś ekipa z polski? lub chociaż jedna-dwie osoby które zechciałyby mnie przygarnąć ;) chciałabym pograć gdzieś od 0 a tak samemu to nie ma co na dłuższą metę.

Jakaś polska gildia? Albo jakiś polski gracz który też dopiero ma zamiar zacząć?

Odezwijcie się na pw lub na gg 48184995, dziękuje z góry :)

Neverland, Jinno.

Opublikowano

Dzisiaj była aktualizacja, wprowadzono wielojęzyczny klient, ale nie wszystko zostało jeszcze przetłumaczone.

Raczej tylko nazwy jak się najedzie. Na chacie normalnie po angielsku, opisy też. Tak wbiłem sobie sprawdzić, a tu widzę coś takiego:

1z0Pwgv.jpg

Ja podziękuję, wole angielski język xD

tenor.gif

Opublikowano

Sukcesywnie tłumaczenia będą poprawiane. Pozostaje jeszcze trudny do przeskoczenia problem z tym, ze na czacie wyświetlają się polski nazwy, a nie angielskie ;)

Opublikowano

Siedzimy sobie z koleżką i nagle szok :O

233271417878459136490.jpeg

Po tym ss przypomniały mi się czasy metina starego xD

Wracam do gry :D

W jakim królestwie najwięcej osób?

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Po tym ss przypomniały mi się czasy metina starego xD

Wracam do gry :D

W jakim królestwie najwięcej osób?

u niebieskich :D dodatkowo najwieksza i najlepsza polska gildia - Neverland ;)

76561197982068149.png
Opublikowano

Ile osób gra wogóle na tym sg? To jest cos takiego jak stary polski metin? Doświadczenie itp jest takie same jak na pl? Pytam bo nigdy sie tym tak nie interesowałem. Może mi ktoś coś opisać o tym?

Legenda
Opublikowano

@szwinguś

pokaż tą +5 :P

100kk? Mam śr 20 +9, a dałem 8kk tylko. Do kiedy dropia blaski?

PS.

Masz brudne myśli w grze <3

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...