Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: Bot do Farmeramy i Fantasyramy!

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie spokój z tym narzekaniem i podejrzliwością....Założyli nowe forum, na którym posty nie będą trafiać do śmieci, będzie można porozmawiać o bocie, poradzić się, popytać, skontaktować z autorem....A wy zaraz szukacie dziury w całym. Jak wchodziliście na stronę programu Elka to się nie baliście, że wam pikselowe majątki poginą? :huh:

No i cicho się tu zrobiło, chyba większość walizki popakowała i się wyprowadziła już stąd.... ;)

ostatni gasi światło :P

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie spokój z tym narzekaniem i podejrzliwością....Założyli nowe forum, na którym posty nie będą trafiać do śmieci, będzie można porozmawiać o bocie, poradzić się, popytać, skontaktować z autorem....A wy zaraz szukacie dziury w całym. Jak wchodziliście na stronę programu Elka to się nie baliście, że wam pikselowe majątki poginą? :huh:

No i cicho się tu zrobiło, chyba większość walizki popakowała i się wyprowadziła już stąd.... ;)

ostatni gasi światło :P

pstryk i nastała ciemność :D:ninja:

Opublikowano

czy na oficjalne forum nie można się zarejestrować?

mozna ale co to daje i tak tam nie mozna uzyskac infomacji tak samo jak i tu ,do kitu wszystko a tamto "oficjalne forum "powstało po to zeby wielbić ELKA a on i tak ma wszystkich.... juz nie powiem wiecej.. zastanawiam sie czy on to on?? :(

Opublikowano

no właśnie nie wiem bo żadnego maila nie dostałem, żeby zakończyć rejestrację, a z administratorem bez zalogowania się nie skontaktuję

Opublikowano

no właśnie nie wiem bo żadnego maila nie dostałem, żeby zakończyć rejestrację, a z administratorem bez zalogowania się nie skontaktuję

Podczas logowania jest tam przycisk "wyślij jeszcze raz email aktywacyjny; też tak miałem, za 2 razem doszedł.

Nowicjusz
Opublikowano

1. Czy e-mail podany był prawidłowy? Zdarzają się osoby które celowo podają fikcyjny, a potem dziwią się dla czego nie może się zarejestrować ... a link aktywacyjny ciekawe gdzie poszedł :)

2. Jeśli e-mail nie doszedł ... opcja wyślij ponownie.

3. Zawsze kontakt jest też ze mną tu, jak i z ACTA :D

Opublikowano

mozna ale co to daje i tak tam nie mozna uzyskac infomacji tak samo jak i tu ,do kitu wszystko a tamto "oficjalne forum "powstało po to zeby wielbić ELKA a on i tak ma wszystkich.... juz nie powiem wiecej.. zastanawiam sie czy on to on?? :(

Wiesz co... mam dla Ciebie bardzo prostą propozycję... napisz podobny program (nie skrypty klawiszowo-myszkowe, bo to inna bajka) o zbliżonej funkcjonalności, który będzie w obecnej sytuacji działań BP pracował sprawnie i bez przerw. Wtedy pogadamy i będziesz miał pełne prawo do pomarudzenia na moja pracę. Póki co odpuść sobie personalne ataki na mnie bo nie są one ani uprawnione, ani tym bardziej zgodne z prawdą. A jeśli nie potrafisz napisac takiego programu i jedynie czekasz aż ktoś za Ciebie to zrobi, to czekaj cierpliwie i daj spokojnie pracować przy rozgryzaniu na prawdę trudnych problemów, bez konieczności czytania takich inwektyw jak Twoje. A jeśli Ci taka sytuacja nie odpowiada, masz zawsze wybór - jest konkurencyjna oferta, zawsze możesz z niej skorzystać. I daruj sobie kolejne ataki.

"Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie Twoja godzina sama wejdzie do twojego domu, życia, serca."

Opublikowano

czekamy na bocika, czekamy :)

jeżeli ktoś ogarnia temat "Automatic Mouse and Keyboard" - czytanie obrazka zapisanego itp, niech się odezwie na priv.

Opublikowano
Opublikowano

bot nie działa bo tak zawny "Elek " jak takim "mianem"sie nazwał pisząc ze to on jest autorem załozył sobie nowe forum po to zeby szpanowac ze wszystko wie, bo tu go nie słuchali nie dawali wiary w to pisze, i ze to od niego zalezy czy bot bedzie, sciagnął ludzi ze tego forum na swoje a tam go przez to uwielbiaja widac lubi byc wazny tylko a i tak nic nie robi w tym kierunku, albo został wynajety przez BP do blokawania bota a udaje ze cos robi..no cóż takie i inne domysły są wobec tego ze nadal jest cisza o tym projekcie zadnych prób i wyjasnien, takie wyjasnienia ze sie pracuje na tym to na nic sie zdają a szkoda.... :angry:

Opublikowano

bot nie działa bo tak zawny "Elek " jak takim "mianem"sie nazwał pisząc ze to on jest autorem załozył sobie nowe forum po to zeby szpanowac ze wszystko wie, bo tu go nie słuchali nie dawali wiary w to pisze, i ze to od niego zalezy czy bot bedzie, sciagnął ludzi ze tego forum na swoje a tam go przez to uwielbiaja widac lubi byc wazny tylko a i tak nic nie robi w tym kierunku, albo został wynajety przez BP do blokawania bota a udaje ze cos robi..no cóż takie i inne domysły są wobec tego ze nadal jest cisza o tym projekcie zadnych prób i wyjasnien, takie wyjasnienia ze sie pracuje na tym to na nic sie zdają a szkoda.... :angry:

Napisał Ci Elek....wykaż się sam czymś lepszym....

Ale nawet jak masz napisane wprost...nie wiele rozumiesz...

Zbyt płytki jest basen intelektualny w którym się pławisz by stopy w nim maczać...

To nasza ostatnia odpowiedź na Twoje głupawe zarzuty....

Karmienie trolla jest bez sensu...Nie karmiony zdechnie z głodu ;)

Opublikowano

bot nie działa bo tak zawny "Elek " j(...)

wiec jak to określiłeś " tak zwany elek " od zawsze pisal, ze nie jest autorem bota tylko jego kontynuatorem i zawsze zaznaczal, ze to mgierw go stworzył a elek rozwija

Opublikowano

Napisał Ci Elek....wykaż się sam czymś lepszym....

Ale nawet jak masz napisane wprost...nie wiele rozumiesz...

Zbyt płytki jest basen intelektualny w którym się pławisz by stopy w nim maczać...

To nasza ostatnia odpowiedź na Twoje głupawe zarzuty....

Karmienie trolla jest bez sensu...Nie karmiony zdechnie z głodu ;)

..i to jest odpowiedz "progarmisty" a raczej pomocnika, teraz widac jak on działa i teraz juz wiadmo kto kim jest ..wiec na nic oczekiwania na bota bo prawdziwy autor juz dawno wycofał sie z tego w ten tylko udaje ze coś wie albo chciałby wiedzieć tylko to nie na jego umysł ten program.. :D;) ..acha to tylko stwierdzenie faktu jak sie ma wasza obiecanka do bota bo go nigdy nie stworzycie a tylko sie tym chełpicie..narka .. xD

Opublikowano

..i to jest odpowiedz "progarmisty" a raczej pomocnika, teraz widac jak on działa i teraz juz wiadmo kto kim jest ..wiec na nic oczekiwania na bota bo prawdziwy autor juz dawno wycofał sie z tego w ten tylko udaje ze coś wie albo chciałby wiedzieć tylko to nie na jego umysł ten program.. :D;) ..acha to tylko stwierdzenie faktu jak sie ma wasza obiecanka do bota bo go nigdy nie stworzycie a tylko sie tym chełpicie..narka .. xD

Pomyśl zanim coś powiesz......

No chyba żeś "blondi" - ta z reklamy UPC :D:D:D

Opublikowano

konkurencja szaleje w u elka cisza i tak bedzie :)

Tak czytam Cię od kilku dni i zachodzę w głowę...po co Ty mącisz? :huh: No idź człowieku do konkurencji, kup sobie tego bota, będziesz szczęśliwy, spokojny i zrelaksowany....Będziesz szalał z konkurencją... xD

Bo chyba nie czekasz na Elkowego bota, co?...... :OxDxDxD

Opublikowano

@dex2w

Weź chłopie 10 m rozpęd i pierd.... barana w ścianę , to co Ty tu wypisujesz przechodzi ludzkie pojęcie , tego po prostu nie da się czytać , albo jesteś jeb....hejterem albo konkurencja przysłała Cię tu , abyś robił im reklamę ,jak to u nich bot pięknie lata .....

Co prawda , odkąd Michał (autor programu) porzucił project wg mnie nic w bocie nie uległo zmianie , nie zostało poprawione , zmienione , dodane , (może troszeczkę ) , jedyną zmianę jaka widzę to numerki wersji:) , ale nie krytykuję czyjejś roboty , gdyż sam wiele więcej bym nie zrobił , wręcz przeciwnie mam wielki szacunek do gościa, który podjął kontynuację nad praca Michała ..... daj chłopakowi się skupić , niech robi co ma robić , a być może naprawi działanie bota , A Twoje bezsensowne pieprzenie nic tu nie wnosi , wręcz przeciwnie , robisz niepotrzebny zamęt , który wqu.... zarówno Elka jak i nas czytelników tematu .....dziwi mnie tu postawa Moderatorów forum , że za takie sranie w banie nie wywalili Cię jeszcze stąd na zbity ryj .....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@dex2w

Weź chłopie 10 m rozpęd i pierd.... barana w ścianę , to co Ty tu wypisujesz przechodzi ludzkie pojęcie , tego po prostu nie da się czytać , albo jesteś jeb....hejterem albo konkurencja przysłała Cię tu , abyś robił im reklamę ,jak to u nich bot pięknie lata .....

Co prawda , odkąd Michał (autor programu) porzucił project wg mnie nic w bocie nie uległo zmianie , nie zostało poprawione , zmienione , dodane , (może troszeczkę ) , jedyną zmianę jaka widzę to numerki wersji:) , ale nie krytykuję czyjejś roboty , gdyż sam wiele więcej bym nie zrobił , wręcz przeciwnie mam wielki szacunek do gościa, który podjął kontynuację nad praca Michała ..... daj chłopakowi się skupić , niech robi co ma robić , a być może naprawi działanie bota , A Twoje bezsensowne pieprzenie nic tu nie wnosi , wręcz przeciwnie , robisz niepotrzebny zamęt , który wqu.... zarówno Elka jak i nas czytelników tematu .....dziwi mnie tu postawa Moderatorów forum , że za takie sranie w banie nie wywalili Cię jeszcze stąd na zbity ryj .....

hej po co ten nerwy i obelgi spokojnie wez na luz :D;)

Opublikowano

hej po co ten nerwy i obelgi spokojnie wez na luz :D;)

panowie panie BP udupiło program i tyle nie oszukujcie się i tyle nie ma elka...a nawet jak jest to....odpowiedzcie sami ....sobie,....itp....pomusł jest jeden .....jeśli ktoś i dzie w to to w stylu autoid ...maus....itd nowe pomysły ...itd...powiem tak ....daje rade...bardziej niż czekanie na coć co nie .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...