Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: Bot do Farmeramy i Fantasyramy!

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

a to lipa. Jeszcze z pół godziny temu można było pobrać program ze stronki :(

jak rokujecie/? Czy to koniec epoki bota?

Znając Elka, nie podda się, ale ściany głową nie przebije. Wiec, albo wpadnie na coś co bot uratuje , albo klapa ....

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na chwilę obecną elek daje sobie chwile czasu na uporządkowanie spraw prywatnych. nie będę się rozpisywał jakich. trzeba przeczekać, może wznowi projekt, może nie. ale wiadomo - korzystaliśmy sporo, więc nikt nie powinien mieć pretensji, że się skończyły te dobre czasy.

botek to jego konik, więc jest szansa, że coś się podzieje z tym dalej ale jak wspomniałem, trzeba trochę czasu, czy to dłużej czy to krócej - trzeba czekać.

Opublikowano

Na pewno nie od BP , na allegro mogę kupić 300 fl za 17 zł i już mam kombajn , siewnik i stajennego na miesiąc , tyle że tam mogę zrobić raz w oczekiwaniu na bota , potem z gry rezygnuję , pewnie jak większość , bo jak by nie patrzeć bot napędzał grę pod wieloma względami , ja tam może nie mam 100 czy nawet 20 kont , a tylko 4 , ale szkoda inwestować w taką grę co widać po ostatnim evencie , zresztą bez małych pół i ciasteczek to nikt nie jest w stanie nic zrobić a już na pewno klikać na małych polach bez pomocników . No niech tylko bocik ma miesiąc postoju to BP zobaczy ile się im graczy urwało :)

W każdym razie ja wierze , że bot powróci i znów będziemy się nim cieszyć :)

Opublikowano

ech, szkoda.

wszystko wskazuje na to, ze autor sie poddał na amen :( to wnioskuje z meila ktorego dostałęm przed chwilka o 18:35

A najlepiej jezeli elek napisze swoja wersje farmeramy i niech helper na niej dziala :) i obejdziemy sie bez BP

pewnie i ceny wszytskiego beda lepsze w sensie nizsze i bardziej funkcjonujace to bedzie wszytsko :D :P

lub zatrudni sie w BP i porobi swoje dziury :D:D:D:D

a wystarczylo zostawic platnosci jak byly a pomocnikow od pewnego poziomu zrobic calkowicie darmowych

Opublikowano

Naprawdę nie rozumiem takiego toku rozumie wania bo przecież ta gra nie była stworzona do prześcigania się w liczbie włączonych botów. Przy rejestracji wiedzieliście ze gra polega na klikaniu czekaniu klikaniu czekaniu itd. dla osób które chcą więcej akcji polecam MMORPG ja nie jestem jakimś zasłużonym graczem w farmy ale granie bo komputer wszystko robi to co to za gra?? Moja mama siedzi na farmie od 3 lat ma 3konta ponad 80 lvl (nigdy nie dotykane botem ani florenami za realna kasę) i miała przerwy bo się wypalała ale wracała z uciecha jak jej praca wygląda. Bota chciałem jej ściągnąć bo ostatnimi czasy często wyjeżdża i prosiła mnie bym przypilnował jej pol mnie osobiście się nie chce ale na pewno jest dużo lepsza niż wszystkie osoby które od 1 lvl botuja a później na forum plączą jakie to lvl maja i doświadczenie lub gdy bot zniknie oni też znikają . BOTY maja pomagać lecz nie zastępować gracza
Propsy dla Elka bo siedzi w temacie robi coś ale szlak mnie trafia jak lenie plączą ze nie działa czemu co się stało zrobisz coś z tym??... Napisz program obejdź BP i niech Twój bot działa przynajmniej chwile a później wypowiadaj graczu klikający Tryb automatyczny

Opublikowano

ech, szkoda. Pospieszylem sie za bardzo :( przedwczoraj kupilem ponad 100 kluczy do bota zeby miec w koncu automat ;(

Ale mam andzieje, ze uda sie cokolwiek wymyslec tylko, ze z nowym botem bedzie trzeba wejsc do podziemi a nie wstawiac go w kazde forum, wszedzie gdzie sie da w download bo znow go szybko zablokuja :( niepotrzebnie tyle o nim pisze na tak duzej ilosci forum :(

A najlepiej jak autor napisze swoja wersje farmeramy i niech helper na niej dziala :) i obejdziemy sie bez BP

pewnie i ceny wsyztskiego beda lepsze :D :P

lub zatrudni sie w BP i porobi swoje dziury :D:D:D:D

Powiem ci tak :) tez sie pospieszylem i sie z tego smieje :) bo ja kupilem 9 kluczy :) jestes lepszy

Ja sam mam jedno legalne konto gdzie kombajn i siewnik jest wykupiony gdzies od roku :) a BOT byl tylko dla moich pomocnikow

Nowicjusz
Opublikowano

a gdzie moznaa go dostac?

Pisząc do BP o chęci zakupu bota :D, tylko trzeba mieć dobrze wypchaną kopertę, bo inaczej będą gadać, że nie wiedzą o co chodzi :P

Opublikowano

http://botsarea.com/

Problemem jest/tylko opłata kartą poprzez paypal.pl

Nie ma opcji paypal-bank

Testowałam przed farmhelper.

Podejrzewam, że też nie będzie działał, jeżeli logowanie do gry odbywa się poprzez bota.

Opublikowano

działają , tylko trzeba wykupić licencje bez zapłaty nie ma bota i wersji testowych

1,99 euro kosztuje na miesiąc na jedno konto

3,99 euro kosztuje na 3 konta na 1 miesiąc

9,99 euro na 10 kont na 1 miesiąc ,

po miesiącu ponowna opłata , bynajmniej ja to tak rozumie

Tyle że ja wierze w naszego bota i myślę że elek za niedługo go uruchomi dajcie mu chwilkę niech poukłada swoje prywatne sprawy :)

p.s.

po dokładniejszym przeczytaniu ich forum wychodzi , że u nich też nie działa jak na razie bot i czekają tak samo jak my

Nowicjusz
Opublikowano

http://botsarea.com/

Problemem jest/tylko opłata kartą poprzez paypal.pl

Nie ma opcji paypal-bank

Testowałam przed farmhelper.

Przeczytaj ich forum ... też boty padły. Z tego samego powodu co Elka.

Warto śledzić ich forum, czy znaleźli rozwiązanie ... jak oni to i Elek, ale od 2 dni sami mają problem.

Na wszelki wypadek wyjaśnię o co chodzi.

Błąd który nam się wyświetlał to "Login failed. Error while retrieving configuration. [44212162, 316c23006b574dab34e5e3e1af221fd4]"

Pierwsze cyfry "44212162" to nasz numer gracza (ID), drugi "316c23006b574dab34e5e3e1af221fd4" zaś port komunikacyjny zapisywany na stałe w programie (w tym przypadku konieczny do porozumienia się w celu zalogowania). Portów jest ogólnie około 50, do różnych rzeczy ... dla targu, stodoły itp.

BP postanowiło co jakiś czas zmieniać ten numer, stąd jeden dzień nam działało, a nazajutrz już nie. BP w dodatku ostatnio jeszcze coś poprzewracało co spowodowało duży problem jak widać nie tylko dla Elka.

Opublikowano

Warto śledzić ich forum, czy znaleźli rozwiązanie ... jak oni to i Elek, ale od 2 dni sami mają problem.

Byłam tam trzy dni temu-Dałam sobie spokój bo nie mam kart kredytowych.Kolega miał i zakupił-wsio chodziło.Osobiście wolę farmhelper i poczekam , być moze da się uruchomić .Nie da się zostane przy dwóch kontach :) pozostałe 6 skasuję :P

Opublikowano

Na wszelki wypadek wyjaśnię o co chodzi.

Błąd który nam się wyświetlał to "Login failed. Error while retrieving configuration. [44212162, 316c23006b574dab34e5e3e1af221fd4]"

Pierwsze cyfry "44212162" to nasz numer gracza (ID), drugi "316c23006b574dab34e5e3e1af221fd4" zaś port komunikacyjny zapisywany na stałe w programie (w tym przypadku konieczny do porozumienia się w celu zalogowania). Portów jest ogólnie około 50, do różnych rzeczy ... dla targu, stodoły itp.

BP postanowiło co jakiś czas zmieniać ten numer, stąd jeden dzień nam działało, a nazajutrz już nie. BP w dodatku ostatnio jeszcze coś poprzewracało co spowodowało duży problem jak widać nie tylko dla Elka.

....czyli dobrze podejrzewałem, że też nie będzie działał tamten, skoro logowanie odbywa się poprzez bota.

Opublikowano

Ale może na razie zrobić taki najprostszy bot samo sianie i zbieranie , bo to jest najbardziej uciążliwe , na targ można tak wejść do stodoły też nie musimy zaglądać i tak dalej , byle będzie siał i zbierał , resztę się do klika i powoli pracować nad resztą bota ...

wiem wiem mi się fajnie mówi bo klikam na 4 kontach ci co maja 100 to już nie ciekawie , ale przynajmniej by się plony zbierały ...

Opublikowano

Ale może na razie zrobić taki najprostszy bot samo sianie i zbieranie , bo to jest najbardziej uciążliwe , na targ można tak wejść do stodoły też nie musimy zaglądać i tak dalej , byle będzie siał i zbierał , resztę się do klika i powoli pracować nad resztą bota ...

wiem wiem mi się fajnie mówi bo klikam na 4 kontach ci co maja 100 to już nie ciekawie , ale przynajmniej by się plony zbierały ...

Takie proste to chyba działają, bo są to takie ala boty, gdzie nie loguje się przez nie tylko normalnie przez przeglądarkę i uczy się bota co ma robić, czyli takie nagranie ruchów myszki, ale chyba tylko obsługuje to jedno konto i wiadomo, nie jest takie wypasione w funkcje jak typowy bot.

Opublikowano

Myślałam już nad tym , na wszystkich kontach poukładać tak samo pola i siać to samo to może był by jakiś efekt , można spróbować

Opublikowano

Myślałam już nad tym , na wszystkich kontach poukładać tak samo pola i siać to samo to może był by jakiś efekt , można spróbować

Spróbować zawsze można, póki co każdy sposób dobry, tylko nie jestem pewny czy to się uda, bo tam chyba okno gry musi być otwarte podczas pracy tego ala bota, czyli okno jednego konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...