Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: Bot do Farmeramy i Fantasyramy!

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

To cytat z innego forum:

zapraszam jedyny dzialajacy bot <-cenzura linka -> i tez za darmo zapraszam

Ustawa o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji
16 kwietnia 1993 r.
Dziennik Ustaw z dnia 8 c
Dz.U. z 1993r. Nr 47 poz. 211

Art. 3. [ Czyn nieuczciwej konkurencji ]
1.
Czynem nieuczciwej konkurencji jest działanie sprzeczne z prawem lub
dobrymi obyczajami, jeżeli zagraża lub narusza interes innego
przedsiębiorcy lub klienta.
2. Czynami nieuczciwej konkurencji są w
szczególności: wprowadzające w błąd oznaczenie przedsiębiorstwa,
fałszywe lub oszukańcze oznaczenie pochodzenia geograficznego towarów
albo usług, wprowadzające w błąd oznaczenie towarów lub usług,
naruszenie tajemnicy przedsiębiorstwa, nakłanianie do rozwiązania lub
niewykonania umowy, naśladownictwo produktów, pomawianie lub nieuczciwe
zachwalanie, utrudnianie dostępu do rynku, przekupstwo osoby pełniącej
funkcję publiczną, a także nieuczciwa lub zakazana reklama.

Użytkownik pomylił słowo darmowy z promocją miesięczną lub ograniczeniem funkcjonowania programu.

Wszystko powyżej jest kopią. Oczywiście chodzi o bot proponowany przez h3aso42

Kolejna sprawa, to taki ten gość nie jest wielki ... bo BP na razie zawiesiło zmiany w kodowaniu połączeń ... wiec jest po staremu. Jak BP powróci ze zmianami kodowania ... i ten bot się posypie ponownie.

Opublikowano

Bzdura ... hahahah :):):):)

Ten bot moze byc darmowy !

Wystarczy co 24 godziny przedluzac wersje Trial .... proste prawdsa ?

Nowicjusz
Opublikowano

Sam właśnie piszesz wersja triall :) proste jak drut że głupoty piszesz (i też darmowy)

Opublikowano

Sam właśnie piszesz wersja triall :) proste jak drut że głupoty piszesz i zaliczasz się do ustawy jutro kolegom z zwalczania nieuczciwej konkurencji zgłaszam ten fakt.

Czytasz czasem to co piszesz czy tylko wklejasz bezmyslne teksty wyciete z innych stron ?

....

Podalem wam na tacy program ktory nie dosc ze jest jedynym dzialajacym na dzien dzisiejszy to do tego zawsze byl najlepszym i najbezpieczniejszym ... co z nim zrobicie to juz Wasza sprawa.

Zawsze jznajdzie sie ktos na NIE i pewnie tyle samo osob na TAK ....

Pozdrawiam wszystkich Farmeromaniakow :)

Nowicjusz
Opublikowano

A czasem sprawdzasz moje działania ... na forum zostawiłem twój link. Nie uważam że ludzie nie powinni mieć szansy wyboru ... ale jeśli łamiesz prawo i regulaminy i naruszasz inną prywatność ... to chyba coś z Tobą nie tak.

20 razy wklejałeś na chacie ten sam post. Dublujesz konta. No a resztę wyczyta sobie publiczność. Z naszego forum nie zostałeś wywalony jako w sensie nazwijmy to konkurencją, ale po prostu łamiesz prawo i regulamin forum. Na tym robisz podobnie, ale to już zostawiam właścicielowi tego forum.

Opublikowano

A czasem sprawdzasz moje działania ... na forum zostawiłem twój link. Nie uważam że ludzie nie powinni mieć szansy wyboru ... ale jeśli łamiesz prawo i regulaminy i naruszasz inną prywatność ... to chyba coś z Tobą nie tak.

20 razy wklejałeś na chacie ten sam post. Dublujesz konta. No a resztę wyczyta sobie publiczność. Z naszego forum nie zostałeś wywalony jako w sensie nazwijmy to konkurencją, ale po prostu łamiesz prawo i regulamin forum. Na tym robisz podobnie, ale to już zostawiam właścicielowi tego forum.

Podsumuje to tak : "Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię na swój poziom i pokona doświadczeniem" ...
Opublikowano

ja tu jedynego i...ę którego widzę i który się mota w swoich zeznaniach jest h3aso42 - człowieku ludzi za debili masz??? na h...j mi program który muszę codziennie przeinstalowywać??? mądry jesteś?? a kasy zdzierasz więcej od bp!! za co pytam się??

Opublikowano

toco99 puknij ty sie w pusty LEB czlowieku z "jednym postem "

no Ty ze swoimi 18 też, i ŁEB się pisze a nie LEB bo nie wiem co to znaczy, nie kalecz polskiej mowy, podobno jakieś wykształcenie masz, może za prosiaka nie wiem, nie interesuje mnie to, ale puste obietnice to walisz Ty, "za darmo program" żenua po prostu

Opublikowano

h3aso42 napisał:

Podsumuje to tak : "Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię na swój poziom i pokona doświadczeniem" ...

wiec tqd posłuchaj jego rady i nie dyskutuj z nim bo naprawde moze Cie sprowadzic na swój poziom a potem powalić swoim doswiadczeniem a z tymi jak sam to nazwał idiotami zaawansowanymi nie masz szans wygrać, mają swój swiat i w nim żyją wierzac w to, ze to oni są najmadrzejsi i pokłony im tylko za to walic lub jka ktoś woli allacha im robić

Opublikowano

ludzie przeciez tu chodzi o usprawnienie pracy na farmie jak na razie jeden "bocik" chodzi drugi jest w sferze "marzeń" i niema co sie obrazać, tylko powinna zacząć sie rywalizacja jak usprawnic zeby był lepszy nie do wykrycia, a nie obrazanie sie nawzajem i to takimi słowami .. :P

Nowicjusz
Opublikowano

tqd.....co z naszym forum się dzieje? :(

Update ... wieczorkiem powtórka.

Cześć,nie ma forum, nie ma bota ale nas urządzili, he he :D

Chyba już działa...

To był plan A który nie wypalił ;D

Nowicjusz
Opublikowano

tylko zeby były dobre te plany :ninja:

No kurka ... no napisu nie mają Made in China :D

Nowicjusz
Opublikowano

ciekawe dlaczego Elek i jego swita znikneła? czyzby ich to wszystko przerosło?? szkoda :mellow:

Tzn? Nie rozumiem zniknęła? Przecież my jesteśmy ... choćby ja?

Opublikowano

tdq, ja jako baczny obserwator śmiało stwierdzę: jesteś jak ninja ;D - pozytywnie rzecz jasna ;)

poza tym do tematu: jak ktoś chce mieć kontakt z tą "świtą" to go mieć będzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...