Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: Bot do Farmeramy i Fantasyramy!

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś czy w programie automatic mouse and keyboard można zmieniać nazwy kroków? Jak tak to jak?

Nie wiem czy dokłądnie o to ci chodzi ale masz strzłki góra, dół by zmienić pozycję zadania do wykonania. Dołączam obrazek: e9d9f68ec13945b5b15aed2832d2a28b.jpg

Opublikowano

Elek wracaj szybko i działaj, wszyscy w Ciebie wierzą i trzymają mocno kciuki :) Z bota korzystałam co prawda od niedawna, ale szybko sie przyzwyczaiłam.

A co do programu nagrywającego ruchy myszki, czy będzie ktoś tak uprzejmy i poda mi jakąś nazwe takiego programu z którego korzysta i jest sprawdzony?

I ewentualnie służył by pomocą w ustawianiach (jeśli jest po angielsku).

ten program to chyba tasker

Opublikowano

Nie wiem czy dokłądnie o to ci chodzi ale masz strzłki góra, dół by zmienić pozycję zadania do wykonania. Dołączam obrazek: e9d9f68ec13945b5b15aed2832d2a28b.jpg

Jaką masz wersję programu? Ja takiej opcji nie mam.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Mam tą samą wersje. Gdzie trzeba kliknąć, żeby się wyświetliło to okno? Nie mogę tego znaleźć :(

a próbowałeś w oknie głównym programu dwukliku na linijce, którą chcesz edytować? :D

Opublikowano

Mam tą samą wersje. Gdzie trzeba kliknąć, żeby się wyświetliło to okno? Nie mogę tego znaleźć :(

a próbowałeś w oknie głównym programu dwukliku na linijce, którą chcesz edytować? :D

No właśnie dwuklik na danym kroku lub prawy przycisk i Edit Action :)

Opublikowano

(...) Z uwagi na ciągłe zmiany BP - nie można raz napisać skryptów i ich używać - trzeba je często aktualizować ...

często, jak często - wszystko zależy od tego, jak stworzysz skrypt - jeżeli dasz odwołania np. do grafiki, to nie trzeba aktualizować za mocno, bo i BP zbyt często jej nie zmienia

(...) wymagane są zmiany w skryptach ( należy zaktualizować ścieżki pliku - AM&K zapisuje bezwzględne ścieżki do plików - nie można zapisać ścieżki względnej. Nie korzysta też ze zmiennych windows - np katalog użytkownika)

a tego to juz nie rozumiem :D

znaczy, że niby co?

Opublikowano

Jak przeczytałam kilka postów do góry to jedno jedyne co mi się nasuwa i co mi pozostało , to krzyczeć bardo głośno elek ( i tu się jeszcze długo echo niesie ) :D

Opublikowano

witam,

korzystam z programu "automatic mouse and keyboard", mam problem. mam ustawione klikanie myszką i już nagranie poszczególne kroki ale ustawiając opcję żeby wróciło od początku do tych samych kroków po danym czasie, konkretnie po danym czasie nie działa mi to, tzn. zaraz po wykonaniu wszystkich kroków nie czeka określonych 18min (jak na screenie) tylko od razu znowu klika.

w czym błąd?

ba7d8b23d4091.jpg

Opublikowano

u konkurencji "bot" juz działa ..gdzie jest ELEK..???????? :(

Są dwie opcje :D albo niemcy go kupili albo wsadzili do obozu koncentracyjnego i puścili zdymem :)

witam,

korzystam

z programu "automatic mouse and keyboard", mam problem. mam ustawione

klikanie myszką i już nagranie poszczególne kroki ale ustawiając opcję

żeby wróciło od początku do tych samych kroków po danym czasie,

konkretnie po danym czasie nie działa mi to, tzn. zaraz po wykonaniu

wszystkich kroków nie czeka określonych 18min (jak na screenie) tylko od

razu znowu klika.

w czym błąd?

ba7d8b23d4091.jpg

Użyj Scheduled Tasks (jest w narzędziach programu) czyli otwórz go wczytaj swój zapisany projekt i ustaw np. tak:

fc4a747fe4d8a8a95aed12878c4a12a3.jpg

A i w/g mnie dołuż 1 minutę do projektu.

Opublikowano

witam,

korzystam z programu "automatic mouse and keyboard", mam problem. mam ustawione klikanie myszką i już nagranie poszczególne kroki ale ustawiając opcję żeby wróciło od początku do tych samych kroków po danym czasie, konkretnie po danym czasie nie działa mi to, tzn. zaraz po wykonaniu wszystkich kroków nie czeka określonych 18min (jak na screenie) tylko od razu znowu klika.

w czym błąd?

ba7d8b23d4091.jpg

a ta opcja nie oznacza, ze ma wykonywać skrypt przez 18 min? :)

dodaj do skryptu delay z określonym czasem, by odczekiwał

Opublikowano

Są dwie opcje :D albo niemcy go kupili albo wsadzili do obozu koncentracyjnego i puścili zdymem :)

No tak... niektórym byłoby to pewnie na rękę... :D Ale zaprzeczam... nie kupiony, nie spopielony... :D

A bawić się w klawiatury, myszki i obrazki można długo i namiętnie, tez to kiedyś robiłem i sprawdza się raczej kiepskawo.

Tyle co mi wylewało super nawozu na sałatę to cała historia :)

"Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie Twoja godzina sama wejdzie do twojego domu, życia, serca."

Opublikowano

Tyle co mi wylewało super nawozu na sałatę to cała historia :)

Nie tylko tobie :) Przy odtwarzaniu nagranych ruchów myszki wystarczy jeden malutki błąd i myszka robi co chce na polu :D

Opublikowano

Nie tylko tobie :) Przy odtwarzaniu nagranych ruchów myszki wystarczy jeden malutki błąd i myszka robi co chce na polu :D

..wiec niema co kombinowac tylko dawac tu Elka niech coś robi wystarczy tego wypoczynku :angry:

Opublikowano

..wiec niema co kombinowac tylko dawac tu Elka niech coś robi wystarczy tego wypoczynku :angry:

Elek tu zagląda...pisze...

ale kto by go chciał zauważyć...

No to ja mam propozycję.....

napisz nowego i daj do sprawdzenia....

Opublikowano

Elek tu zagląda...pisze...

ale kto by go chciał zauważyć...

Czekam z niecierpliwością na nową wersję...

Wiem, że niełatwe to zadanie, ale wierzę w Ciebie:)

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na nową wersję...

Wiem, że niełatwe to zadanie, ale wierzę w Ciebie:)

żeby nie było...ja to nie Elek....ale blisko ;)

Opublikowano

to co on ma rzecznika?,czy tylko udajesz ze go znasz ,a moze byś wpłyneła zeby sie w koncu wziął za projekt albo mu przeszkadzasz i niema czasu <_< :)

Opublikowano

to co on ma rzecznika?,czy tylko udajesz ze go znasz ,a moze byś wpłyneła zeby sie w koncu wziął za projekt albo mu przeszkadzasz i niema czasu <_< :)

hm...zamiast snuć domysły na forum i wprowadzać zamieszanie po prostu napisz do Elka.....zapytaj... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...