Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: Bot do Farmeramy i Fantasyramy!

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Witam. szukam dzialajacego bota do farmy

możecie pomoc. nie moge nic znalesc. a najlepiej link podac albo cos.

Wystarczy troszkę poczytać forum i wykorzystać to co już inni napisali, link masz niżej.

wiadomosc masz w spamie

sam tez tak mialem wiec wejdz na poczte i przeszukaj spam :)

Jak byś przeczytał mój post wyżej to byś nie wprowadzał w błąd innych :D. Piszę wyraźnie, że obecnie rejestrację akceptuje administrator, a nie poprzez link aktywujący. Tak owszem było, ale nie wiem z jakiego powodu cba zablokowało wysyłanie maili :(.

Opublikowano

Jakieś dowody, czy tak sobie wpadłes aby pooczeniać?

Pewnie jesteś od tego tandetnego Farmera, konkurencja ma lepszego bota i to boli?

Konto na forum farmhelpera mam i konta jakoś nie straciłem.

Opublikowano

Jakieś dowody, czy tak sobie wpadłes aby pooczeniać?

Pewnie jesteś od tego tandetnego Farmera, konkurencja ma lepszego bota i to boli?

Konto na forum farmhelpera mam i konta jakoś nie straciłem.

gdzie można znależć farmhelpera

Opublikowano

Kupić od autora - chyba, że coś się zmieniło

Możesz też używać darmowej wersji bez trybu automatycznego (chyba, że są zmiany)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Kupić od autora - chyba, że coś się zmieniło

Możesz też używać darmowej wersji bez trybu automatycznego (chyba, że są zmiany)

cała radośc z bota to tryb automatyczny:), właczam i idę do pracy:), uuuu kupowac od autora.......

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cała radośc z bota to tryb automatyczny:), właczam i idę do pracy:), uuuu kupowac od autora.......

a gdzie mozna kupic ten klucz?na jakiej stronce?

Opublikowano

a gdzie mozna kupic ten klucz?na jakiej stronce?

Apropo botów do farmerama. Opisywany w wątku chyba przestał być rozwijany. W zamian niego polecam bota ze stronki farm.bot.nu.

Potrafi siać, zbierać plony, karmić zwierzęta i podlewać. Ma niesamowitą zaletę, działa 24 godziny na dobę, nawet gdy wyłączysz komputer.

Pozdrawiam

Opublikowano

Apropo botów do farmerama. Opisywany w wątku chyba przestał być rozwijany. W zamian niego polecam bota ze stronki farm.bot.nu.

Potrafi siać, zbierać plony, karmić zwierzęta i podlewać. Ma niesamowitą zaletę, działa 24 godziny na dobę, nawet gdy wyłączysz komputer.

Pozdrawiam

O, widzę, że kolega reklamuje się kilku wątkach...

Opublikowano

Pozdrawiam

moim zdaniem to super szpiegujący i kradnący konta bot...

jedyny w swoim rodzaju...

wystarczy podać login i hasło oraz maila do farmy....

nie napisali tylko czy pożegnać się z nią od razu czy tylko z towarem na GT :)))))

Opublikowano

moim zdaniem to super szpiegujący i kradnący konta bot...

jedyny w swoim rodzaju...

wystarczy podać login i hasło oraz maila do farmy....

nie napisali tylko czy pożegnać się z nią od razu czy tylko z towarem na GT :)))))

Spróbuj i przekonaj się sam. Może się spodoba.

Pozdrawiam

Opublikowano

Do kosza cały ten temat. To forum to jedno z forum hakujących konta, uwaga na to ludzie!

Potwierdzam, również korzystałam kiedys z Farmhelpera i straciłam przez to dwa konta, zostały mi skradzione !!!

Opublikowano

Potwierdzam, również korzystałam kiedys z Farmhelpera i straciłam przez to dwa konta, zostały mi skradzione !!!

Ewidentnie kłamiesz....

Nie masz pojęcia jak działa program i klepiesz bzdury mając nadzieję na złapanie wolnego słuchacza...

W Farmhelperze nie podajesz nikomu danych dostępowych do farmy, więc nie ma możliwości aby poprzez jego używanie ktoś Ci konta skradł.

Ale postępujesz jak typowy hejter...nie ważne jak byle tylko wzbudzić nie zdrowe emocje.

Żeby rzucać takie oskarżenia należy je jakoś uargumentować

Idąc Twoją drogą rozumowania można dojść do wniosku, że używanie skrzypiec jest bardzo niebezpieczne bo np. Paganini grał na nich i nie żyje....

Daj logiczne argumenty to może ktoś ci uwierzy...

Opublikowano

Lepiej przeskanuj kompa czy nie masz keyloggerów... Ja korzystałem kiedyś z FarmHelpera na automacie na 3-4 kontach i wszystkie do dziś się logują. Teraz nie wiem jak to jest, ale wątpię, że Elek kradnie konta.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakoś mnie żadnego z 50 kont, które robię tym bocikiem nikt nie ukradł i nic z nich nie zginęło.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spróbuj i przekonaj się sam. Może się spodoba.

Pozdrawiam

super botek.....jedyne 3 dyszki abonamentu miesięcznie...

wystarczy wpłacić 30 zeta, podać dane dostępowe do farmy i niech śmiga :):) :)

chyba pozostanę przy farmhelperze....jednorazowo dyszka i pełen support...

bez abonamentu...bez stresu ...

Swoją drogą...wypadało by popracować nad ortografią, bo taka pisownia to anty reklama dla farmbota :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...