Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: Bot do Farmeramy i Fantasyramy!

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy mogę tu pokazać link ale i tak to wyjdzie , Elek ma konkurencje na allego.pl sprzedają pakieciki i klienci uciekają do konkurencji :(

Opublikowano

chyba o tej konkurencji już wszyscy wiedzą i wiele osób z niej korzysta :) oba z tych botów mają swoje wady i zalety, niemniej jednak ja czekam na wznowienie projektu Elka, po pierwsze jego bot jest dużo szybszy, można otworzyć wiele farm naraz no i jest tryb automatyczny, czego w tamtym brakuje, no moze poza otwieraniem kilku farm za które trzeba zapłacić krocie

Nowicjusz
Opublikowano

chyba o tej konkurencji już wszyscy wiedzą i wiele osób z niej korzysta :) oba z tych botów mają swoje wady i zalety, niemniej jednak ja czekam na wznowienie projektu Elka, po pierwsze jego bot jest dużo szybszy, można otworzyć wiele farm naraz no i jest tryb automatyczny, czego w tamtym brakuje, no moze poza otwieraniem kilku farm za które trzeba zapłacić krocie

Ale oni też mają, lub mieli problemy te same co Elek i jest to na ich forum.

Opublikowano

Nie wiem czy mogę tu pokazać link ale i tak to wyjdzie , Elek ma konkurencje na allego.pl sprzedają pakieciki i klienci uciekają do konkurencji :(

pewnie i możesz ;)

konkurencja na allegro??

jeśli klienci uciekną...trudno...

nikt nie gwarantował wiecznego użytkowania

jest problem, może da się go rozwiązać, może nie...

ale jedno jest pewne...tani to oni nie są ;)

u ''konkurencji'' albo płacisz abonament albo wypad z baru...

na farmhelperze można było za free obrabiać farmy...

wróble ćwierkają, że z działaniem ''tamtego'' bota też różowo nie jest...

Opublikowano

Ja tylko link na allegro znalazłam przypadkiem , z ich forum wyczytać można że nie działa , działał ale już nie działa , a z obrazków na allegro mi się nie podoba , wole naszego :P i cierpliwie czekam jak reszta na naszego bocika , no chyba że elek sobie od puścił to będziemy tak czekać do ...... śmierci :D

Opublikowano

Ja tylko link na allegro znalazłam przypadkiem , z ich forum wyczytać można że nie działa , działał ale już nie działa , a z obrazków na allegro mi się nie podoba , wole naszego :P i cierpliwie czekam jak reszta na naszego bocika , no chyba że elek sobie od puścił to będziemy tak czekać do ...... śmierci :D

Ciekawostka, niektóre z ich aukcji zaczęły być usuwane przez adminów allegro... ciekawe na czyją prośbę :)

"Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie Twoja godzina sama wejdzie do twojego domu, życia, serca."

Opublikowano

..chyba Elek odpuscił sobie naszego "botka" bo jakos milczy i nic sie nie dzieje :(

Wy ludzie młodego pokolenia chcecie wszystko na wczoraj. Jak się nie podoba zbieracie zabawki i pa! Spokojnie, bez nerwów.

Jak mawia moja babcia "pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł" :D:D

Ja wierze Elka i czekam grzeczniutko ;]

Opublikowano

..chyba Elek odpuscił sobie naszego "botka" bo jakos milczy i nic sie nie dzieje :(

a ludzie nie zaglądają na priv...oferowali brzęczyk i co??

Ja wierze Elka i czekam grzeczniutko ;]

i to jest wierny user ;)

Opublikowano

a ludzie nie zaglądają na priv...oferowali brzęczyk i co??

i to jest wierny user ;)

Wierny i zmęczony marudzeniem. Dlatego wziął i się zarejestrował co by wyrazić swoje zdanie :D

Opublikowano

Nawet tak nie myśl.... :unsure: Ja tam wierzę, że Elek sobie poradzi. Do konkurencji po bota się nie wybieram. Nasz bocik był fantastyczny. Ups....JEST fantastyczny ;) A tymczasem gumioki wypastować, widły w garść i w pole jak za dawnych czasów zamiast zrzędzić.... xD

Elek, trzymam kciuki

Opublikowano

Nawet tak nie myśl.... :unsure: Ja tam wierzę, że Elek sobie poradzi. Do konkurencji po bota się nie wybieram. Nasz bocik był fantastyczny. Ups....JEST fantastyczny ;) A tymczasem gumioki wypastować, widły w garść i w pole jak za dawnych czasów zamiast zrzędzić.... xD

Elek, trzymam kciuki

no dobra tez bede trzymał moze to go jakos zdopinguje :)

Nowicjusz
Opublikowano

Ciekawostka, niektóre z ich aukcji zaczęły być usuwane przez adminów allegro... ciekawe na czyją prośbę :)

Zapewne chodzi o linki do ich sklepu internetowego ... i zgłoszenie pewnie przez wiadomo kogo ... kogoś kto ich nie lubi :D

Opublikowano

a czy ktoś ma kontakt z Elkiem???

chodzi tylko o to żeby dał znać czy to już naprawde koniec, czy jednak kiedyś wróci bota do życia.

Bo w sumie nie wiadomo czy czekamy na próżno czy nie. Ja się naprawdę martwię z tego braku jakiejkolwiek informacji :(

Nowicjusz
Opublikowano

a czy ktoś ma kontakt z Elkiem???

chodzi tylko o to żeby dał znać czy to już naprawde koniec, czy jednak kiedyś wróci bota do życia.

Bo w sumie nie wiadomo czy czekamy na próżno czy nie. Ja się naprawdę martwię z tego braku jakiejkolwiek informacji :(

Przecież pisze na tym forum, że czekać z nadzieją, ale nic nie obiecuje. Ponadto, na stronie pisze zawieszone, a nie zakończone :D ... trochę wiary w innych ludzi ... to nie sprawa by podejść do kranu i sprawdzić czy jest woda, czy jej nie ma.

Po prostu sprawa jest tak poważna, że niestety trzeba sprawdzić całą sieć w mieście ... albo i dalej :D A co do sieci wodociągowej Elek jest informatykiem :P

Opublikowano

Elek wyjechał na jakąś konferencję i wraca za jakieś 10 dni , więc puki co trzeba czekać ....

To na pewno konferencja na temat naszego bocika..... :ninja: Tak czuję.

;)xD

Opublikowano

Elek wracaj szybko i działaj, wszyscy w Ciebie wierzą i trzymają mocno kciuki :) Z bota korzystałam co prawda od niedawna, ale szybko sie przyzwyczaiłam.

A co do programu nagrywającego ruchy myszki, czy będzie ktoś tak uprzejmy i poda mi jakąś nazwe takiego programu z którego korzysta i jest sprawdzony?

I ewentualnie służył by pomocą w ustawianiach (jeśli jest po angielsku).

Opublikowano

Elek wracaj szybko i działaj, wszyscy w Ciebie wierzą i trzymają mocno kciuki :) Z bota korzystałam co prawda od niedawna, ale szybko sie przyzwyczaiłam.

A co do programu nagrywającego ruchy myszki, czy będzie ktoś tak uprzejmy i poda mi jakąś nazwe takiego programu z którego korzysta i jest sprawdzony?

I ewentualnie służył by pomocą w ustawianiach (jeśli jest po angielsku).

Ja kiedyś używałem progamu Tasker do nagrywania ruchów myszki ale to było przedtym jak twafiłem w necie na tego SUPER BOTA :) obecnie testuję program "Automatic Mouse and Keyboard" W obydwu programach by je przystosować do własnych farm trzeba włorzyć troszkę czasu i pracy ale to lepsze niż stale klikać na małe pola :)

Opublikowano

W autoit też można takie coś zrobić .....

Tyle że w "autoit" przeciętny użytkownik kompa nie zrobi nic; takie jest moje zdanie. A "Automatic Mouse And Keyboard" jest dużo prostrzy w obsłudze. Jeśli znasz się dobrze na "autoit" i masz już może jakiś gotowy skrypt i mógł byś się nim podzielić można by stwożyć kolejne do różnych zadań :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...