Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: Bot do Farmeramy i Fantasyramy!

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie panie BP udupiło program i tyle nie oszukujcie się i tyle nie ma elka...a nawet jak jest to....odpowiedzcie sami ....sobie,....itp....pomusł jest jeden .....jeśli ktoś i dzie w to to w stylu autoid ...maus....itd nowe pomysły ...itd...powiem tak ....daje rade...bardziej niż czekanie na coć co nie .....

Czytajcie ze zrozumieniem ... Kilka stron wszystko jest napisane.

BP szyfruje nazwy usług - trzeba złamać szyfrowanie ....

Obecnie - nazwy usług zmieniają się min. raz dziennie.

Złam kod BP (to coś takiego, jakbyś wymyślił sobie hasło do bota nie kupując go - i używał pełnej wersji) - i elek szybko zrobi bota !

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam w Elka wierze, że da rade to ogarnąć i zrobić tak bota by działał przynajmniej przez dłuższy czas. Nie sztuką pewnie dla Niego jest zrobienie bota który się na następny dzień rozsypie.

Jeśli ma swoje życie poza botem (co pewnie dla tych niecierpliwych co by chcieli wszystko na wczoraj) jest nie wyobrażalne, to pozostaje nam tylko czekać. I ja czekam i trzymam kciuki. Ale nie ukrywam jest ciężko, czasu mniej jak przed 3 laty jak się grac zaczynało i bocik ułatwił życie biednemu farmerowi którego nie stać na FL.

Opublikowano

Program Farmer dzaiala i nie ma z nim problemow.

Oficjalna strona Bota http://farmer.botsarea.com

Wejdzcie sobie tez na forum, jest tu dzial polski

zgadza sie wszystko działa tak jak nalezy juz od dawna ,a mnie klawisze łaskoczą zeby Elkowi wygarnąć,ale nie znize sie do jego pozomu, on tylko zdolny jest do obelg jak to na tym forum juz pokazał a nie do reinkarnacji botka , ciekawe na jaką strone przeszedł bo zadnej próby nie wykonał z botkiem jak do tej pory ..no cóz ??.. ^_^

Opublikowano

zgadza sie wszystko działa tak jak nalezy juz od dawna ,a mnie klawisze łaskoczą zeby Elkowi wygarnąć,ale nie znize sie do jego pozomu, on tylko zdolny jest do obelg jak to na tym forum juz pokazał a nie do reinkarnacji botka , ciekawe na jaką strone przeszedł bo zadnej próby nie wykonał z botkiem jak do tej pory ..no cóz ??.. ^_^

no tylko że za botka konkurencji trzeba płacić 8-10zł za miesiąc.... to już wole sobie zapłacić za FL i wykupić kombajn jak będzie za połowe ceny. Ja na farmie lubie przybywać i nie musi za mnie automat robić 24 na dobe.

Opublikowano

Ja powiem tak elek juz dawno bota zrobił tak myślę tylko teraz kombinuje jak najwięcej na nim zarobic, bo darmo pewnie nikt korzystać z niego bedzie

Opublikowano

no tylko że za botka konkurencji trzeba płacić 8-10zł za miesiąc.... to już wole sobie zapłacić za FL i wykupić kombajn jak będzie za połowe ceny. Ja na farmie lubie przybywać i nie musi za mnie automat robić 24 na dobe.

Prawdopodobnie jeszcze w ten weekend pojawi sie darmowa wersja programu Farmer.

To prawda ze wersja pelna jest platna i jej koszt to 8 zloty na miesiac co i tak nie zmienia faktu ze gdybys chcial kupic za floreny kombajn, siewnik i stajennego to wyjdzie dwa albo i trzy razy drozej juz nie wspomne o innych niedostepnych dla zwyklych graczy funkcjach programu ....

.....................

Darmowa wersja jest juz dostepna !

http://farmer.botsarea.com/index.php?action=trial

Opublikowano

Prawdopodobnie jeszcze w ten weekend pojawi sie darmowa wersja programu Farmer.

To prawda ze wersja pelna jest platna i jej koszt to 8 zloty na miesiac co i tak nie zmienia faktu ze gdybys chcial kupic za floreny kombajn, siewnik i stajennego to wyjdzie dwa albo i trzy razy drozej juz nie wspomne o innych niedostepnych dla zwyklych graczy funkcjach programu ....

.....................

Darmowa wersja jest juz dostepna !

http://farmer.botsarea.com/index.php?action=trial

A jaka jest wtedy przyjemność z samej gry jeśli program robi wszystko? Jak dla mnie żadna. Chodzi tylko o nabijanie SG, ale w jakim celu? Ja bym z programu w ogóle nie korzystała, gdyby nie fakt, że BP chcąc zarobić na graczach wprowadziło eventy których nie da się inaczej zrobić jak siejąc małe pola z dopalaczem +2 i siedząc całą dobę przy kompie. Program mi służył tylko do zbierania i siania. Targ nie potrzebny. Co do FL to nie wiem czy wychodzi drożej teraz mam siewnik i kombajn na 600 godzin i nie wydałam złotówki na FL. Zarobiłam je w misjach, w Cash for Action (czy jak to tam sie nazywa) i wykupiłam jak był event kombajn za 50%.

Chcąc sprawdzić darmową wersje - to chyba coś nie działa, postąpiłam zgodnie z tym co jest napisane na stronie, miał przyjść email z dalszymi wskazówkami i nie ma - również w skrzynce spam.

Opublikowano

Rejestrujesz sie na stronie ... nastepnie wchodzisz w zakladke TRIAL wpisujesz swoj email i dajesz wyslij ... po kilku sekundach na poczte przychodzi wiadomosc z kluczem ... sciagasz program i bawisz sie dobrze .....

.....

Zaj...sta filozofia ,,,, hahahah :):):):)

Opublikowano

Rejestrujesz sie na stronie ... nastepnie wchodzisz w zakladke TRIAL wpisujesz swoj email i dajesz wyslij ... po kilku sekundach na poczte przychodzi wiadomosc z kluczem ... sciagasz program i bawisz sie dobrze .....

.....

Zaj...sta filozofia ,,,, hahahah :):) :):)

Zaje fajną filozofią jest też czytanie ze zrozumieniem: postąpiłam zgodnie z tym co jest napisane na stronie, miał przyjść email z dalszymi wskazówkami i nie ma - również w skrzynce spam.

Czyli wytłumaczę bo widzę, że nie rozumiesz: jestem zarejestrowana, w zakładce trial wpisany jest mój email, wpisałam nawet kod weryfikacyjny bo wyobraź sobie jest tam taka opcja :O kliknęłam wyslij i nawet wyświetlił mi się komunikat, że zostanie wysłany do mnie email. Problem polega na tym, że email nie przyszedł. I uprzedzając Twoje następne pytanie w zakładce spam też nie ma.

Opublikowano

Zaje fajną filozofią jest też czytanie ze zrozumieniem: postąpiłam zgodnie z tym co jest napisane na stronie, miał przyjść email z dalszymi wskazówkami i nie ma - również w skrzynce spam.

Czyli wytłumaczę bo widzę, że nie rozumiesz: jestem zarejestrowana, w zakładce trial wpisany jest mój email, wpisałam nawet kod weryfikacyjny bo wyobraź sobie jest tam taka opcja :O kliknęłam wyslij i nawet wyświetlił mi się komunikat, że zostanie wysłany do mnie email. Problem polega na tym, że email nie przyszedł. I uprzedzając Twoje następne pytanie w zakładce spam też nie ma.

Sprawdzilem to .....

Korzystam z poczty GMAIL ... mail z kluczem dotarl do mnie po 10 sekundach ....

Moze poczta stanowi problem ?

Opublikowano

właśnie sciągnełam ten program..ladnie się zainstalowal...ale wyskoczył mi klucz! a miał byc darmowy;/

a może coś zle robie??

pomocy!!

Opublikowano

właśnie sciągnełam ten program..ladnie się zainstalowal...ale wyskoczył mi klucz! a miał byc darmowy;/

a może coś zle robie??

pomocy!!

Po rejestracji wersji trial optrzymacie takiego meila :

Welcome to Farmer.

Your trial license is assigned to WASZ ADRES EMAIL

Before you can use trial license, you must first activate it by selecting the following link:

http://farmer.botsarea.com/index.php?action=trial;u=41;code=4ef8fa6598df4f27ff1b < ----- tu bedzie Twoj indywidualny link aktywacyjny

Should you have any problems with the activation, please contact us.

Regards,

The Farmer - Best Farmerama Helper Team.

.................................................................................................

Klikasz w link i otrzymasz klucz ktory wpisujesz w okienko programu po jego instalacji .....

Jezeli nie dotarl do Ciebie email aktywacyjny napisz do mnie na PW.

W wiadomosci podaj adres email na ktory rejestrowales darmowa wersje programu Farmer - wysle w Twoim imieniu zapytanie do suportu BotsArea.

Opublikowano

Jezeli nie dotarl do Ciebie email aktywacyjny napisz do mnie na PW.

W
wiadomosci podaj adres email na ktory rejestrowales darmowa wersje
programu Farmer - wysle w Twoim imieniu zapytanie do suportu BotsArea.

Opublikowano

dziekuje juz zrobiłam..jak wyczytalam najpewniej i najszybciej przyjdzie klucz na gmaila....

ale patrzac ba tego bota...tesknie za starym:(:(:(

Opublikowano

dziekuje juz zrobiłam..jak wyczytalam najpewniej i najszybciej przyjdzie klucz na gmaila....

ale patrzac ba tego bota...tesknie za starym:( :(:(

Nazbyt zaawansowany jak dla Ciebie ?

No coz ..... :D

Opublikowano

Nazbyt zaawansowany jak dla Ciebie ?

No coz ..... :D

... a prosze mi tu nie dokładac do pieca co??!!:)

byc może i za bardzo zaawansowany... ale te wyskakujące reklamy dobijaja...;/

ale dam radę... kobieta zawsze daje rade:P

Opublikowano

no...dobra... to chyba rzczywiscie jest za bardzo zaawansowany:D to co mam ściągnąc?? :D

prosze o pomoc:D

Wejdz na forum .... poczytaj co ludzi pisza .... poczytaj o ustawieniach ......

Farmer dziala juz dwa lata i ciagle jest modyfikowany dla nas ..... zglaszamy ewentualne "zachcianki" a one sa dodawane na biezaco....

Dbaja o nas w BotsArea :)

Sam program jest do pobrania w dziale Download - po prawej stronie tu http://farmer.botsarea.com/index.php

Forum w jezyku polskim jest natomiast tu http://farmer.botsarea.com/polish-room/

Opublikowano

Wejdz na forum .... poczytaj co ludzi pisza .... poczytaj o ustawieniach ......

Farmer dziala juz dwa lata i ciagle jest modyfikowany dla nas ..... zglaszamy ewentualne "zachcianki" a one sa dodawane na biezaco....

Dbaja o nas w BotsArea :)

Sam program jest do pobrania w dziale Download - po prawej stronie tu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Forum w jezyku polskim jest natomiast tu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Podobno regulamin zabrania podawania tu linków do innych forów...

Prosimy o skasowanie wszystkich postów dotyczących FarmHelpera, nie chcemy aby pisano o nim w takim towarzystwie...

Ponoć temat założony był dla FarmHelpera o czym świadczy pierwszy post, zawierający przekłamane linki do reklam zamiast do strony bota..

Pewnie ten post zaraz zniknie...Tak jak inne posty mówiące prawdę o działalności bost...Jakoś ich nie weryfikujecie...

Brawa dla adminów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...