Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem bo na początku miałam ten sam problem co wy, później zresetowałam i niecałą minutę się patchowal i było gotowe ;x

sygn23a2.jpg
Opublikowano

PRO100ST MAM PYTANIE JAK JUZ JESTES

ZROBIŁEM ROSKE U KOWALA NA LUDZI I JAK KLIKNOŁEM TO ONA ZNIKŁA I NIGDZIE NIE MA INFO ITD ??

TO ONA DZIAŁA BO JA RÓŻNICY NIE WIDZE??

DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ

ps.

Daj jakieś info czy można się już zalogować bo niby ON a jak loguje i ma mi wgrać postać to kicka dostaje do logowania

jestem aktualnie na tej nowej mapce

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

pewnie zalezy od operatora netu. AAAAA AUTOPATHER DZIALA - ZOBACZCIE ZE ZMIENIA SIE WAGA KLIENTA POPROSTU TO TROCHE POTRWA - UZBROJCIE SIE W CIERPLIWOSC. WIEM BO SAM MYSLALEM ZE AUTOPATHER NAWALA ALE JEST OKI. pO POROSTU NIE JEST WYSWIETLONY PASEK POSTEPU TO WSZYSTKO

Opublikowano

Widzisz to jest jakieś popieprzone ??? Wcześniej zalogowałem dałem 10x kamien mino za wstęp na tą nową mapkę i co kicka dostałem nie mogę się teraz połączyć z główną postacią bo jak wlazłem nupkiem na konto okazuje się że mapka na którą się przeniosłem już nie istenieje WTF ;]

admin delikatny ogar jakieś info lub coś a nie w przysłowiowej dupie nas masz ;]]]

właśnie jak wlazłem nupkiem to już nie ma takiej opcji u teleportera i teraz nie wiem czy odbugowywać sobie postać czy co bo 0 informacji ;///

a kamienie minosa poszły kur...

Opublikowano

GordOnix dzięki za odpowiedź

no to jeżeli powinno wyświetlić się jakieś info z lewej górnej strony no to zgłaszam kolejny bug gdyż po kliknięciu na roske znikła nic się nie aktywowało ;//

można coś na to poradzić ???

Opublikowano

Naprawili wtedy kiedy sie o tym dowiedzialem, kazdy ma juz epickie eq,a my musimy dupe ruszyc i zbierac na ulepszacze,juz odbugowali to ... , Ehh co to za serwer nienormalny..

I pozdro dla ZoroKun Dziecko ktore kupuje wszystko w is,gra od rana siedzac przed dt, i bijac kazdego ..

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Troche śmieszne żeby server był aż tak pobugowany. A gdy już bug zostaje naprawiony to poł serva z niego skorzystało. Powinna być jakaś cofka z tym eq 235 lvl do 180. To moje zdanie ::>

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Heh.. a miałem już grać na tym serwie ^^ ... Ale zmienie zdanie chyba Po powyższych Postach ^^

33285.gif

35678.jpg

34964.gif

32345.jpg

34507.jpg

Daj MINUSA !

Dostaniesz Talon na kurwe i balon

Opublikowano

Heh, od startu server byl generalnie fajny, wbilem 182lvl, dobre eq do pvp jak i expa, milo sie gra... Ale teraz t o juz nie polecam... Byl bug z ulepszaniem na kmr, takwiec Ci co wiedzieli to porobili sobie full epiki na kamerze w DT, admini maja to w dupie i konsekwencji nie wyciagna. 250 lvl da sie wbic tylko bijac niewidzialne moby ze skilli, bo inaczej to 200 jest ciezko wbic. Ba... po 2% mi leci za duzy spot na v3 na 182 lvlu. To chyba smieszne jest.

Konkurs pvp? Nie cieszcie sie ze wygracie telefon bo H@ w chuja leci...

Kiedys - fajny.

Teraz - NIE POLECAM !

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...