Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pro100ST możesz mi pomóc? Aktualizowałem patchera 3 razy nawet zainstalowałem jeszcze raz metka i zaktualizowałem, ale dalej nie widzę Mumi, która przy wodzie na nowej mapce wali mnie po 11k-25k i otruwa..

Możesz mi pomóc np podesłać pliki z Packa Monster?

Ściągnij nowego clienta z strony i aktualizuj autopatcherem i będziesz widział Mumie.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gordonix dlacyego nie dziala roska na ludzi zrobiona z rosek z ww? robilem testy przed uzyciem i po uzyciu i nie ma nawet `1 k roznicy a daje ponoc 35% pytalem tez 10 osob z topki kazdy z nich to samo stwierdza.tak wiec mysle ze tylko ta z is dziala a tu specjalnie wprowadziliscie zeby tylko "byla" sobie

Opublikowano

Straszne rzeczy, chłopcze ... chyba Ci się serwery pomyliły, bo ja oczywiście się z takim przypadkiem nie spotkałem, zresztą jeżeli Team sprzedaje Itemki na pln, to prosimy o dowody. Myślę, że jak się odważyłeś napisać taką głupotę to się spokojnie, odważysz się przestawić dowody.

Opublikowano

dowod dam jutro z samego rana spoko;) tylko Cie zatka na pw przeslac czy na forum w temacie? a i wejdz na konta deepa jestemnupem i luki i zbanuj za kamer moda a nie udajesz ze kurwa tego nie widzisz

Opublikowano

Serwer dobry , bardzo dobry . Mogliby jedynie naprawić punkty statystyki . Po 124 lvl już się nie nabijają oO Ktoś ma max np wit , int zreczność i chciałby wbić siłę a tu lipa .protest.gif

L7VaIos.jpg

Opublikowano

ej a ja mam taki oto problem:

mam Windows 7 64bit. Ściągam klienta ,ale jest w nim patcher tylko. ok. włączam i na początku od razu staje na plikach item.

czekam 1 h. nic .czekam 2 h nic. czemu?

Opublikowano

Patrysiu, Po pierwsze nie Moderator, tylko Administrator ale to szczegół, Zamykam tematy, tylko wtedy gdy jest taka potrzeba, nie wiem, jeżeli nieumyślnie zamknąłem temat po prostu wystarczy mi napisać na PW, lub zgłosić tego posta przez panel ostrzeżeń, i na drugi raz prosiłbym troszkę grzecznej bo myślę że jeszcze nie zdążyliśmy się poznać a , niestety takie "Debilne" wypowiedzi podkreślają twoją niedojrzałość.

Opublikowano

Patrysiu, Po pierwsze nie Moderator, tylko Administrator ale to szczegół, Zamykam tematy, tylko wtedy gdy jest taka potrzeba, nie wiem, jeżeli nieumyślnie zamknąłem temat po prostu wystarczy mi napisać na PW, lub zgłosić tego posta przez panel ostrzeżeń, i na drugi raz prosiłbym troszkę grzecznej bo myślę że jeszcze nie zdążyliśmy się poznać a , niestety takie "Debilne" wypowiedzi podkreślają twoją niedojrzałość.

Kochany co to kur.wa za galop???z mamusia rozmawiasz??nie pomylilo ci sie cos??niedojrzale to Ty nasienie spiles chyba w lonie,od jakiegos cygana,jestes zwyklym pastuchem butow,tak,krociotki szczylu,moze skype 1 vs 1?jbc Pw.

Opublikowano

Taki z Ciebie "ADMINISTRATOR" ze nawet odniesc sie nie potrafisz do wypisanych przeze mnie wad serwera A co do mojej dojrzalosci/niedojrzalosci mysle ze nie jestes odpowiednia osoba by to wgl kwestionowac

Opublikowano

No widzisz kochana, najwidoczniej nie jesteś taką dojrzałą kobietą jak sobie wyobrażasz, tutaj oczywiście chodzi o dojrzałość "Umysłową", To, że Ci biust się powiększył i te sprawy, to nie oznacza, że jesteś aż taka dojrzała (Zresztą to nie istotne) Nie pamiętam, byśmy byli na Ty , Gówniarzu ? Mogłaś się powstrzymać od tego typu komentarzy, bo naprawdę aż mi Ciebie żal. A ty mój drogi Panie, nie broń pańskiej Dziewczyny, Kobiety czy tam koleżanki bo naprawdę pasujesz sobie przez to reputacje.

Zresztą, ja was nie proszę byście grali na serwerze, nie podoba się ? Do widzenia.

Opublikowano

@GordOnix

Ostatnim zdaniem podkresliles jaki mjestes super administratorem. To Wlasnie WAM, TEAMOWI powinno zalezec, powinniscie zachecac do gry, a nie podejscie "nie podoba sie - dowidzenia"...

Nie warto tu grac, nie polecam servera...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

1 - był bug na exp topka wyexpila sobie ten 250 po 2 tygodniach usunięto ta możliwość Gwarantuje bez bugu nie wbijecie tego lvla na serwie( a co za tym idzie nie założycie nowej broni itp)

JAK NIE WBIJESZ?! wchodziłaś na mapę od 230lvl?! w 5minut bez pd wbiłem z 234 na 235, kumpel z gildii w 2h z 235 na 250 z PD wbił, wiec nie pierdziel mi tu że nie wbijesz 250, bo to to akurat lajt.

Ciężej wbić 230, ale jak się potrafi grać to się da i to wbić, bez bonu 150% exp wbiłem 232 :c

nie ma mnie tu

Opublikowano

Widzisz ja jestem inny, nie proszę ani nie błagam żeby ktoś grał na serwerze, to jest tylko i wyłącznie wasza decyzja, oczywiście nie zrozum mnie źle, że mi w ogóle nie graczach nie zależy wręcz odwrotnie.

Opublikowano

Serwer dobry ale ...

- Ceny nie dostosowane do dropu yang

- Same jak narazie nie ogary grają wgl nie idze przetestować all bo .. Sura 101 lv (chyba) Kozaczy bo grał cały dzień i noc i myśli że Pro <lol2> ! Ma eq itp i z buffem lata bo m1 i zabija na wolnym nie weim czy tego dzieciaka to podnieca :> Bo chyba tak nie prułem się do niego a on mi na rodzinę wjechał ! >< A gm ładnie zadowolony w kółeczku sobię stał ! >< Co jak co ale nikt mi nie bd obrażał rodziny ! ><

Nick gracza : SexyBooy czy coś takiego ! Tępić go na tym serwie ! (Kozak w necie .... w świecie ) To tyle z mojej strony

Pozdrawiam smile.gif

Serwer dobry ale ...

- Ceny nie dostosowane do dropu yang

- Same jak narazie nie ogary grają wgl nie idze przetestować all bo .. Sura 101 lv (chyba) Kozaczy bo grał cały dzień i noc i myśli że Pro <lol2> ! Ma eq itp i z buffem lata bo m1 i zabija na wolnym nie weim czy tego dzieciaka to podnieca :> Bo chyba tak nie prułem się do niego a on mi na rodzinę wjechał ! >< A gm ładnie zadowolony w kółeczku sobię stał ! >< Co jak co ale nikt mi nie bd obrażał rodziny ! ><

Nick gracza : SexyBooy czy coś takiego ! Tępić go na tym serwie ! (Kozak w necie .... w świecie ) To tyle z mojej strony

Pozdrawiam smile.gif

no grają tam nie ogary
Opublikowano

pomorze ktoś ?

Nie sorry ja z warmińsko mazurskiego.

6/7 bony są dostępne tylko w IS-ie ?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...