Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze trza by jakas paczke z plikami dac osobna bo mi autopather tez stanol pobral z 4 giga i game ower.

A co do upa - ja jakos eqzrobilem normalnie bez bugow i km i jakos nie placze, z tego powodu ze ktos oszukuje. A co do innych priwow - to jest na nich to samo co tu jesli chodzi o haki. Tylko z tym wyjatkiem, ze mniej z powodu zabezpieczen, wiec tylko ci co potrafia je obejsc graja na km i innych badziewach.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja robilem cale eq bez moda w dt i jak sie dowiedzialem ze pol serwa na tym jedzie to sie wkurwilem ze taka opcja wgl jest noi wiecie mowie sobie sprobuje chociaz zrobic bron z um modem noi przez 5 dni siedzialem po 6 godz dziennie na tym botku i jedyne um jakie weszly to 16 a jak weszly jakies 20 to bez luda inta itp wiec nie podobaly mi sie wie to nie jest tak ze robienie broni modem to cos zlego bo i tak marna szansa ze cos wejdzie i sam potem bez moda zrobilem bron i mam 23 um 20 lud 15 inta 15 energia (jestem szamanem) ;p ale co do bonus swietchera to jestem przeciw.........i te kurwa dh!!!!! CZEMU ZNIKNELA MI ROSA NA LUDA KTORA ZROBILEM!!???? NAWET NIE DZIALA ONA A NNI 1 K ROZNICY KPINA! W HUJA ZROBIL NAS GA Z TA ROSKA

Opublikowano

BosSS95

Takie bronie jak 50sr+20 ludzi albo um20 i 20 ludzi, to wiekszosc robiona BSem a nie KMrmodem. O mod chodzi tu o to ze mozna bylo epiki robic w dt... No i wlasnie, duzo osob o tym wiedzialo a my sie meczymy... Dlatego pierdziele ten server i powodzenia^^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer pod IS, pro100ST wymyślił sobie telefon ( pomyślał, że każdy będzie w IS inwestował ( rosa na ludzi itd. ).

Ile zarobiliście na IS ?

Opublikowano

Serwer na początku zapowiadał się bardzo dobry, lecz po miesiącu jest straszna lipa.

Topowi gracze robią dosłownie ekwipunek na hakach ( wiem bo gadam z nimi na TS-ie),

bugów jest tyle że chyba do wakacji ich GA nie ogarnie.

Eventy były na początku aby zachęcić ludzi, teraz tylko GM wejdzie do m1 i da metiny( idiotyzm), przy których są takie lagi że szok.

Konkurs PvP był przesuwany i jeszcze się nie odbył.

NIE POLECAM.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

kurwa! jak niby sie robi 2 duchy ww?!!! bo zadna ku**wa nie chce odpisac jakby to byla jakas tajemnica roku powie ktos?dam limick lubie to-----aa i jedno podstawowe pytanie jakim cudem ten deepinlove ma juz bron na 250 ?!11 ponoc miala byc bizuteria na 250 i co?nie jakos jej nie ma a jedyny na serwie ten fraj....r kolega ga ma juz najlpesza bron na serwie aa i widzieliscie bony? skromne 28um 20 luda 15 kryt juz to widze ze nie bylo w tym ingernecji ga;) ODPISZE KTOSJAK ZROBIC 2 DUCHY?ALBO BEDE ROBIL SSY I WYSLE GA I POBANUJE CWANICZKOW I SIE SKONCZY BABCI SRANIE

Opublikowano

Dokladnie tez pytam ciagle tych botow jak ubijaja 2 duchy na raz,to mam odpowiedzi typu,nie pamietam,nie,wiem, skonczone smarki!!! a wiem ze na 100% da sie to jakos ustawic bo jeden typek ubil 10 razy 2 duchy.Moglby jeden madry podac na jakiej zasadzie to dziala.Nagroda nie ominie ;p

Opublikowano

Mi się raz udało ustawić 2 duchy ale niestety nie pamiętam jak pewnie ma to coś związek z klikaniem "UP" po smoku

Opublikowano

kurwa! jak niby sie robi 2 duchy ww?!!! bo zadna ku**wa nie chce odpisac jakby to byla jakas tajemnica roku powie ktos?dam limick lubie to-----aa i jedno podstawowe pytanie jakim cudem ten deepinlove ma juz bron na 250 ?!11 ponoc miala byc bizuteria na 250 i co?nie jakos jej nie ma a jedyny na serwie ten fraj....r kolega ga ma juz najlpesza bron na serwie aa i widzieliscie bony? skromne 28um 20 luda 15 kryt juz to widze ze nie bylo w tym ingernecji ga;) ODPISZE KTOSJAK ZROBIC 2 DUCHY?ALBO BEDE ROBIL SSY I WYSLE GA I POBANUJE CWANICZKOW I SIE SKONCZY BABCI SRANIE

Weź już 12-letni chłopcze się nie napinaj tak. Zazdrościsz graczom że potrafią więcej od Ciebie i Cię jadą w PvP.

Tylko tutaj bluźnisz co świadczy o Twojej kulturze. Taki cwany jesteś to podaj swój nick w grze.

DeppInLove zrobił miecz bez używania żadnych haksów itp.

Miał wszystkie ulepszacze, ma nakręcony film.

Pozdrawiam napinaczy

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Weź już 12-letni chłopcze się nie napinaj tak. Zazdrościsz graczom że potrafią więcej od Ciebie i Cię jadą w PvP.

Tylko tutaj bluźnisz co świadczy o Twojej kulturze. Taki cwany jesteś to podaj swój nick w grze.

DeppInLove zrobił miecz bez używania żadnych haksów itp.

Miał wszystkie ulepszacze, ma nakręcony film.

Pozdrawiam napinaczy

chodzi mi o bony baranie a ulpeszacze mogl miec od ga kolegi jego;) mogl se nawet matke nagrywac co mnie to interesuje?lykasz wszytsko jak pelikan aa i ps na forum divine jakos pisza ze kupil ta bron a tu nagle filmik i komu tu wierzyc? P.S to ja jade deep;)

Opublikowano

Post mogłeś edytować a nie pisać jeden pod drugim, chyba nie myślisz że na tym serwerze coś będzie na czas lub coś będzie zrobione dobrze, konkurs pvp też miał być a nie ma.

Opublikowano

Up, widocznie przeznaczenie na wszelkie możliwe sposoby próbuje dac ci do zrozumienia: sp.... jak najdalej od tego g... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Opublikowano

Czy pomorze ktoś wkońcu i wrzuci item.epk ?

Już uploaduję. Post zedytuję jak wyślę.

@EDIT:

Link do plików item.eix, item.epk. Wklej je do folderu pack w lokalizacji klienta.:

Item:

http://www.megaupload.com/?d=WRQTB5YG

Skan:

http://img215.imageshack.us/img215/531/skant.png 

- Plik ma więcej niż 20mb

Opublikowano

hmm mialy byc nowe rzeczy itp nowa mapa itp nacieszylem sie nowa mapa gmm 2 minuty log i mapy nie ma a clienta patchuje zawsze ;] jednym slowem pro100 lecisz sobie w ch

xbjr.png

Opublikowano

Mapa była wgrana owszem, ale pojawiły się jakieś problemy, dlatego ją chwilowo "usunął", aby gracze nie mieli problemów. Zostanie i tak na dniach dodana..

Opublikowano

zmniejszycie to dmg w luku na 235!!!?to jest jawne faworyzowanie! prawie kazda osoba w m1 pada na strzale majac full abs !!!!!!i jeszce te kolce dajace 20na strzale i nawet glupie kd mam!!!!!! oni za duzo bija z tego luku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...