Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W kolczykach na 180lvl jest mozliwosc trafiania srednich i um DeepInLove nie jest zadnym moim "pupilkiem"kilka razy z nim pisałem.Teraz powiem tak od siebie DeepInLove inwestuje bardzo duzo w IS wiec niema sie co dziwic ze ma itemek na 250 a 2 rzecz jak by byl moim pupilkiem to nie dostal by bana za kmr moda.Tyle odemnie Nowa mapa Gwarantowana juz na 100% w ten Weekend.

PS:Sorki wielkie ze teraz nie mam czasu na serwer ale mam bierzmowanie w grudniu i muszę zdać 193 pytania i się uczę w Weekend na pewno znajdę czas.

Przed chwila zmienialem bony w lodowych kolczykach i nie mozna wkladac zadnych um i sr w nich wiec pozdro,znow zmyslasz cos zeby zbyc graczy.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W kolczykach na 180lvl jest mozliwosc trafiania srednich i um DeepInLove nie jest zadnym moim "pupilkiem"kilka razy z nim pisałem.Teraz powiem tak od siebie DeepInLove inwestuje bardzo duzo w IS wiec niema sie co dziwic ze ma itemek na 250 a 2 rzecz jak by byl moim pupilkiem to nie dostal by bana za kmr moda.Tyle odemnie Nowa mapa Gwarantowana juz na 100% w ten Weekend.

PS:Sorki wielkie ze teraz nie mam czasu na serwer ale mam bierzmowanie w grudniu i muszę zdać 193 pytania i się uczę w Weekend na pewno znajdę czas.

hola hola! robilem 2 godziny temu te kolczyki na 180 a nastepnie 40minut robilem bony bo chcialem zrobic full abs i 5 k pz ale wychodzily jakies dziwne wiec zmienialem zmianialem ale jakos nie natknalem sie na sr lub um a wiec KLAMSTWO! nie da sie czegos takiego juz wbic! USUN IM TO EQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Albo tez odchodze z kolegami

Opublikowano

hola hola! robilem 2 godziny temu te kolczyki na 180 a nastepnie 40minut robilem bony bo chcialem zrobic full abs i 5 k pz ale wychodzily jakies dziwne wiec zmienialem zmianialem ale jakos nie natknalem sie na sr lub um a wiec KLAMSTWO! nie da sie czegos takiego juz wbic! USUN IM TO EQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Albo tez odchodze z kolegami

zapomnial wam powiedziec ze juz sr i um nie mozna wkladac do kolcow nie potrzebnie sie meczyliscie ;d

Opublikowano

Dzisiaj o Godz 18 Odbędzie się Event Obrona Kamieni Metin.Wygrane Królestwo będzie miało ZuO i raty większe.

bys kur....zrobil obiecane ox w zeszlym tygodniu i o turnieju pvp nie wspomne...aa no i oczywiscie nowa mapa wczoraj dodana to parodia!!!15 kamieni beran na wejscie a w niej nic nie dropi sam syf,strasznie nieogar wprowadzasz na server.

Opublikowano

ogólnie serwer "extra" tylko te bugi...

nie wspominając o słabym dropie kamieni i ulepszaczy na 180lvl.

A jak koledzy administracji coś przeskrobią to oczywiści bana nie dostaną bo oni święci...

Najlepiej abyście zwiększyli drop i naprawili bugi niż bawić się w dodawanie nowych map itp.

KONIEC NA TYM KONCIE

Opublikowano

Restart Przewidywany na godz 20:00

-Dodanie questa polegającego na:(zabiciu 3x Mumi,Nagroda: 1x Chi)-Mozna go robic w nieskończoność

-Quest Polegający na Biologu na 230lvl(oddawanie Pieczeci Minotaura 30x 100% na zaliczenie co 1h)

-Quest polegający na zabijaniu 30x Metinow Wieży Wygnańców Nagroda:Spora ilosc kamieni berana minotaura 200x Red perel i 3x Chi

-3 Pytania Quiz Kowal zada Wam zagadkę

-Pracujemy nad Katakumbami..

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Chętnie bym se na nim pograł ale ciągle AVG pokazuje mi że jest wirus i nie mogę włączyć ;/

Nie reklamujemy kanałów YT w sygnach

Opublikowano

@UP

Zobaczysz potem ze kasa nie ma wartosci tutaj.

Tutaj musisz miec perly i brochy bo to za nie wszystko kupisz.

Za kase jedynie te rzeczy dla siebie typu zmiany 6/7 ...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano
Mi niestety nie chce się zpatchować, jak już ściągnę i zainstaluje. Wyskakuje okno patcha i nic...

Patchowac sie patchuje na 100% jak masz wolny internet to musisz sporo poczekac.

A jezeli np sciaga ci sie plik item.eix item.epk i chcesz zobaczyc jak szybko ci sie sciaga wejdz do folderu pack znajdz ten plik wez na niego prawym własciwosic i zobacz ile zajmuje zgas okno i wlacz za pare minut i zobacz czy przybylo

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Pro100ST Mam taką propozycję. Czy możesz zmienić quest u biologa z konarami aby można było oddawać np co 3 min albo 5 min albo żeby było 100% na wejście ? Bo ten quest jest bardzo bardzo długi.

Opublikowano

Pro100ST możesz mi pomóc? Aktualizowałem patchera 3 razy nawet zainstalowałem jeszcze raz metka i zaktualizowałem, ale dalej nie widzę Mumi, która przy wodzie na nowej mapce wali mnie po 11k-25k i otruwa..

Możesz mi pomóc np podesłać pliki z Packa Monster?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...