Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cofajac expa cofnijcie eq bo robione przez wiekszosc na ww na modzie, cofnijcie abs bo robione przez wiekszosc na bs, mozna zobaczyc w m1 w jinno postacie z wyrazem w nicku Tyracz, niekiedy ich stoi po 8 pod handlarka i co? patrza sie? napierdzialaja na bs az sie dymi, to tez cofnijcie, wogole cofnijcie wszystko, usuncie serwer, nie bedzie bugow i nie bedzie graczy i nie bedzie zetonow do kieszeni z is.

cofniecie expa= konkretny spadek gracze= zero zetonow z is= brak funduszy na serwer= upadek serwera= placz zal i bol

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokladnie jak up PRO100ST napisal ze zostaly dodane nowe mooby a nie ze to jakis bug wiec nie uwazam ze powinno sie za to kogokolwiek banowac. Z tego co widze to placza tutaj dzieci ktore nie potrafia wbic lvl albo im sie nie chce. Slowem - porazka... Przestancie plakac i poczekajmy az wypowie sie na ten temat PRo100ST

Znowu PL ;D

Opublikowano

tak tak dawajcie bany za bug chociaz to nie jest zaden bug tylko zwykle moby a to ze nie widzicie to juz wasz problem

ja np od wczoraj widze te moby i co tez niby korzystam z buga bo bije jakies inne moby?

Opublikowano

Na serwerze jest 1 bardzo duzy minus. Mianowicie brak jakichkolwiek zabezpieczen. Da sie tutaj cisnac na kazdych hackach a wkurwia mnie ze sie tak wyraze granie na serwerze gdzie na kazdym evncie lataja ludzie na drop hacku i zbieraja wszystkim drop... POd tym wzgledem tragedia ale ogolnie nie jest najgorzej

Znowu PL ;D

Opublikowano

czy ciebie do reszty po pierdolilo??jako pierwszy na serwie zglosilem ze topka expi na jakims bugu pisalem nawet pw do ga a on tylko napisal ze SA NOWE MOBY to tyle a wiec pojechalem w poszukiwaniu noiwych mowbow okazaly sie niwidzialne a wiec spytalem gdzie latka do nich NIKT NIE ODPISAL prosze przejzec forum sa takie moje wpisy olaliscie sprawe a teraz chcecie banowac? to nara

Słuchaj, nie mam zielonego pojęcia co Ci pro100 powiedziałem ... ale z mojej strony, jest to złamanie regulaminu i tyle.Ga będzie to sobie wyjaśnicie.

I na drugi raz, proszę grzeczniej.

Opublikowano

Bardzo polecam serwer dużo nowości nie łatwo zrobić nowe zbroje i bronie serwer 10/10 a prezka 10/10

idziesz do dt i masz ;]

Opublikowano

Tak.

nie polecam serwera z tego względu iż jest zbugowany, 90 % graczy używa Bonusswitchera, możesz wyzywać ; jechać po rodzinie ile chcesz ( i tak nie zbanują ). Jak coś dodadzą nowego na serwer to odrazu dodają miliard bugów.

Jeszcze raz NIE POLECAM

Opublikowano

wiesz co gordonix?mozesz mi pastowac buty bo ty nie masz wplywu czy zbanowane zostana osoby a ga nie chce stracic 20 graczy regularnie korzsytajacych z is ja sam kupilem tam roske mutanta 3 fryzury i inne pzdr to nie bug a brak latki by widziec te jebane moby!!!bugu nie ma! a jak jest to ja kurwa jako jedyny i pierwszy pare dni temu to zauwazylem i zglosielm!!!kazdy mnie olal to macie!! a i czemu nie dziala gra?nie patchuje wgl nie moge wejsc

Opublikowano

Zostały Dodane:

-Quest Z przeliczaniami zabic bossów

-Nowa Mapa Ścieżka Śmierci

-Nowe Bossy Mumia itd na Ścieżce

-Nowe itemki na 250lvl

no siema,sluchaj nie moge wejsc na gre patchuje i staje mi na:

Pobieranie pliku: pack/item.epk

ocb?

Opublikowano

no siema,sluchaj nie moge wejsc na gre patchuje i staje mi na:

Pobieranie pliku: pack/item.epk

ocb?

patchuje ci clienta zebys widzial nowosci

Opublikowano

patchuje z 5 min i juz sie prawie wszystko sciagnelo

sprawdzajcie wage plikow ktore sciaga wtedy najlepiej widac czy dziala

Opublikowano

patchuje z 5 min i juz sie prawie wszystko sciagnelo

sprawdzajcie wage plikow ktore sciaga wtedy najlepiej widac czy dziala

a jak sprawdzic ta wage plikow?? kurde az tyle mi sie pobiera;(((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...