Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nie no, pozdro, jak wprowadzicie KD 50k / 40k PZ to ja dziekuje za server. Jest ok - po co chcecie go zjebac?

Pisało do mnie kilka osób ze każdy się deda na skilla i żeby wprowadzić kd które dają 30k hp+ ciężkie do zdobycia to zrobiłem wam ankietę.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

@Pro100ST

Ta mistrzu, dedamy na skille od mentala ktory wali nadal po 25k+ przy 100% absu... A ja np grajac bodym hitam max po 6k przy przeszywce, to teraz wyobraz sobei taka sytuacje - 85k hp a ja wale po 6k. I jaki to ma sens? Teraz jak ktos sie wbija na spota czy na metka to hitam po 6k, eq mam dosc dobre i przegonie kolesia, a dodasz tylko HP wiec po 6k moge go sobie pol dnia hitac bo wypocic zdazy na lajcie, jedyna rzecz to taka ze bedzie sie latwiej przed mentalem obronic - ale to lepiej zabierz troche DMG mentalowi a nie dodawaj takie bezsensowne KD... Powaznie sie nad tym zastanow, bo niedlugo zrobisz server al'a xenoxmt2, gdzie hita sie po 100k / skille po 200k a ludzie maja po 600-800k pz.. Takie cos chcesz? ...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dmg menatala i sury wp do zmiany to oczywiste ale kurwa PRO100ST ogarnij sie i nie wprowadzaj niepotrzebnych zmian dla dzieci ktore ci placza ze je ktos deda tylko wez pod uwage propozycje doswiadczonych graczy. Zaproponuj jakis kanal ts zeby mozna bylo wejsc i pogadac z Toba o wprowadzeniu rozsadnych zmian i zajeciu sie powaznymi problemami. Prawda jest taka ze z absami nigdy nie padlem na skilla czy dwa w pvp z zadna postacia nawet z najlepszymi graczami na serwerze wiec nie pieprzcie ze schodzicie na skilla. Jesli nie potraficie zrobic eq to czyja wina? A kd 50k to bedzie porazka teraz w pvp z kims kto ma ogarniete eq bije sie max 5-10k ze skilla czy 5k max z hita i pvp jest wyrownane. A wyobrazcie sobie ze ktos wam sie wbija na spot i ma 100k hp i jak go wygonic bijac po 5-10k? Wiadomo ze wali sie po 100-200 tez tyle wale ale to osobom ktore nie maja absu wiec zastanow sie najpierw kto ci pieprzy glupoty ze przyda sie 50k hp, zrob postac testowa sprawdz dmg przy full abs a nie ktos ci sie pozali to lecisz na mpc forum i robisz ankiete. Wiadomo ze na 4funach 75% osob to straszne nieogary ktore nawet 4fun zaglosuja za wprowadzeniem kazdego gowna jakie im zaproponujesz. Tyle ode mnie jak dalej bedziesz sypal takimi asami z rekawa zobaczysz ile ci osob zostanie na serwie. I jak wprowadzasz nowe eq zadbal bys przynajmniej zeby ono jakos wygladalo bo te nowe bronie sa po prostu zalosne. Aha i co do eventow zrobil bys chociaz raz zapowiedziiany a ni lecisz do m i sypniesz 20 metkow na odpieprz. Jak robisz zuo powinno byc ogloszone to wczesniej wiadomo nie zawsze ale raz na jakis czas w dziale eventy na forum divineworld moglbys zapowiedziec.

Znowu PL ;D

Opublikowano

kd są zbyteczne, naprawienie dmg u postaci pomoze, bo z dobrym eq i dobrymi abs nawet teraz grajac bm wygrywam z mentalami na moim lvl ;] no ale skile sa przesadzone u mentala

KD NIE POWINNO BYC !!!!!

Opublikowano

popieram w 100%co napisal MOJTO Po co komu kd witala o takiej ilosci hp? Ok spoko ja tez czasem lece na skila no juz trudno pogodzilem sie z tym ale zeby od razu wprowadzac takie cos ?? kpina. ja czasem takiemu bmowi wale po 3k a nie daj bog ma te kd witala plus swoje jeszce hp to gdzies 90 k hp spokojnie moze miec i co ja mam go ku rwa pol dnia bic?wez pomysl czlowieku zamiast wprowadzac to wprowadz lepeij te glupie flagi bo od piatku robie ww dolsownie non stop i jakos ani jedna i z matematycznego punktu widzenia nawet jakby to mialobyc te 15% to juz dawno powinien mi wyleciec AA I TE SWOJE EVENTY ZAPWOIADAJ A NIE ZRZUCASZ PO 50 METINOW KOLO SIEBIE I ZADOWOLONY FAKT ZUO FAJNIE ALE ZAPOWIADAJ I NIE TAK WSZYTSKO KOLO SIEBIE AA I CZEKAMY OD 3 TYG NA OBIECANE OX I KONKURS PVP

Opublikowano

co sie dzieje? i czemu te flagi nie dropia jezus maria i co to wgl za zrzucanie pare metionow na krzyz za urielem na ch5?? lepeij ox albo lepszy event

ddos

Opublikowano

Serwer kompletnie nie ogarnięty, mozna spotkać fajnych ludzi ale to jeden z plusów tego serwa.

Nie polecam. Kazda kalsa jest na swoj jebniety sposob zbugowana, Admini nie potrafią dostować dropu.

Opublikowano

jak ten niby rycerz nocy ma juz 241 ?;] a oni chca dodac nowa mapke a max tu 250 lvl heh lepiej zajac sie wprowadzeniem tych flag organizacja konkursow ox pvp itp a nie jakos daja rade expic na tym lvlu na tej mapce

Opublikowano

ddos byl czasem tak sie zdarza

Wiesz co to jest ddos?

to jest atak na sieć a nie na baze banych wiec itemy nie powinny znikac...

Opublikowano

Zgadzam się z resztą, dmg postaci w ogóle nie jest zrównoważone. Myślę, że gdy dodaje się pro bronie z dmg + Kd luda, to wypada dmg obniżyć. Obecnie jest tak; mam full ABS na 2rękę, tarcza wojownik + 5 czy jakoś tak, a mental wali mi po 50k ze skila....

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Wiesz co to jest ddos?

to jest atak na sieć a nie na baze banych wiec itemy nie powinny znikac...

wiem co to jest ale z zwiazku z ddosem byla paruminutowa cofka

Zgadzam się z resztą, dmg postaci w ogóle nie jest zrównoważone. Myślę, że gdy dodaje się pro bronie z dmg + Kd luda, to wypada dmg obniżyć. Obecnie jest tak; mam full ABS na 2rękę, tarcza wojownik + 5 czy jakoś tak, a mental wali mi po 50k ze skila....

jezus daruj sobie juz jest wszytsko ok

Opublikowano

Pro100 NIE SLUCHAJ SIE JAKIS DZIECIAKOW KTORE NIE POTRAFIA ZROBIC EQ DO PVP I PLACZA O TE KD 40/50k HP !

A eventy (zuo) robcie czesiej ale nie takie jak dzisiaj... Zrobcie osobno dla krolestw albo lvlami... Np metki 105-120 (atla) na ch2, metki 155/200 na ch3, bossy na ch4... Bo dzisiaj nawaliliscie tak ze ruszyc sie nie dalo bo lagi zamrazaly

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ta kd 50k jeszcze wprowadz absy po 50% i wogole bedzie pvp trwalo caly dzien;/ Jak jakis frajer sie wbije na spot to sie z nim bedzie trzeba 5 minut z tym kd meczyc. Jesto ok jak jest co za duzo to niezdrowo jak to mowia

AKURAT TY TO BEDZIESZ SIE MECZYL CALY DZIEN I NIE DASZ RADY BO JESTES CIENKI JAK SIK PAJAKA;]

xbjr.png

Opublikowano

PROSZE O SPRAWDZENIE GRACZA TOP ONE I TOP 2 kjeszce niedawno top one mial 241 lvl ja rozumiem ze mozna oporowo expic ale to niemozliwe aby wbili w tak szybkim tempie maxymalny lvl chodzi mi tu o top one chyba ze jest nowa mapka bo jezeli nie to NIE WIERZE ze w tak szybki sposob wbil 250 lvl,jeszce o godzinie 19 mial 241 a teraz 21 a on maxymalny lvl sry ale ja w to nie wierze nawet z pd tak sie nie da w v3

Opublikowano

@BosSS95

Ja wiem jak oni to robią, lecz tego wam nie mogę zdradzić. Nie używają oni, żadnych hacków itp. Lecz bardzo fajnego sposobu !

Co do kd wita, jestem na nie ! Wystarczy zrównoważyć postacie, a nie dawać KD +50 k hp.

Pozdrawiam CauchoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...