Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

deepinlove ten typ tez do sprawdzenia lecz przez kogo skoro jest pupilkiem GA to pelen navi zaden mental na servie nie bije 30k duchowym we mnie bez kryta a ten jakiej by broni nie zalozyl to klepie 35k+ bez kryta

xbjr.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Deep nie ma eq z navi z tego co mi wiadomo. Widziales jego bronie? 26 um + ludzie np miecz boga + fryz z is + bug z pieczecia psa + rosa na ludzi z is to sie nie dziw ze tyle trzaska. Nie liczac oczywiscie full eq lodowe itd. Ciezko bedzie dorownac mu w pvp bo to koles ktory siedzi na ww 24/7 wiec moze zrobic eq jakie mu sie zywnie podoba.

Znowu PL ;D

Opublikowano

Ta z navi nie, ale Bonusswitcher chodził cały dzień + kamer mod.

Opublikowano

KRYPTON +9- w 15 lvl 244k ze sfery

BRON NA 235 (przerobiona z kryptona tego wyzej) +9- w 15 lvl 242 ze sfery

tyle ulepszaczy a dmg mniejsze alez milo ^^^

Opublikowano
kiedy te flagi kiedy ox kiedy konkurs pvp

Flagi w najbliższy weekend jak dopracujemy skille

Ox już będzie na 100% w weekend

A flagi będą dropic na nowej mapie nad która prace trwają.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

@BosSS95

Ja wiem jak oni to robią, lecz tego wam nie mogę zdradzić. Nie używają oni, żadnych hacków itp. Lecz bardzo fajnego sposobu !

Co do kd wita, jestem na nie ! Wystarczy zrównoważyć postacie, a nie dawać KD +50 k hp.

Pozdrawiam CauchoPL

fajnego sposobu?chyba bugu PROSTO PRZYJRZYJ SIE TYM POSTACIOM DWOM Z TOPKI BO DZIWNYM ZBIEGIEM OKLOLICZNOSCI Z TEJ SAMEJ GILDI I TAKI SZYBKI LVL W BARDZO KROTKI CZAS NAPEWNO UZYWAJA BUGU

Flagi w najbliższy weekend jak dopracujemy skille

Ox już będzie na 100% w weekend

A flagi będą dropic na nowej mapie nad która prace trwają.

SLUCHAM? TO FLAGI JEDYNIE NA MAPCE OD 235 LVLU?CZYLI INNI GRACZE KTORZY NIE MAJA TAKIEGO LVLU NIE MAJA MOZLIWOSCI ICH ZDOBYCIA? POZDRO POMYSL BEZ PRZYSZLOSCI

Opublikowano

prosto ty nic nie cuduj ze skilami bo tylko spie rdolisz jak zwykle te skile zostaw juz jak jest no i nie wprowadzaj tego kd witala i flagi mialy dropic w ww ale pomine ten fakt bardzo nie fer ze dopiero od 235 lvlu zostaw wkoncu te dmg postaci nic nie kombinuj bo napawde juz za bardzo jest juz namieszane aa i postac luka i depplove jakos tak i inni maja bonus switchera nie mozesz tego jakos namierzyc?

Opublikowano

Moje 3 grosze a więc

Sztylety na 235lvL +9 mają 10% szybkości ataku ???? żart ???

Ninja i tak jest bugnieta wystarczająco to jeszcze wprowadzesz noże które tak wolno biją ????

ehhh

to zaczyna byc meczace rozwawialem z archerem co mi napisal ze dagger to najgorsza postac w grze i do expa i do pvp ??

super widac jakies faworyzowanie ;///

przyjżyj się temu bo to jest naprawde dziwne ;///

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

a moim zdaniem jak ga na swoj sposob bedzie zaczynal naprawianie wszytskich klas to wkoncu wszytsko jednak zepsuje i serwer upadnie przez tak blaha sprawe

Opublikowano

To zdecydujcie się bo raz piszecie zostawić skille\postacie tak jak jest a już w następnym poście dagger bugnięty naprawcie te postacie.

Opublikowano

W najbliższy weekend będą wielkie zmiany:

-Nowe questy (typu biolog) dostępne u sury obok kowala w m1 od 180 do 210 co 10 lvl.

-Nowa mapa Ścieżka Śmierci (już skończona)

-Nowe ulepszacze do itemków 250lvl ale to zaraz

-Nowe itemki mające 1 poziom na 250lvl

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

-Nowe questy (typu biolog) dostępne u sury obok kowala w m1 od 180 do 210 co 10 lvl.

A gdzie napisałeś + infinity.png bugów ?

Opublikowano

ninja slaba? hahaha zapraszam do m1 jinno wlasni w tej chwili zobaczyc ninje sexi lejdi w akcji z zoltych majaca 236 lvl jest nie do zdarcia

aa i pytanie jest tu 6 skil?bo ona uzywa ciagle 6 skila

skad te nowe ulpeszacze? z tej sciezki smierci?jaki lvl trzeba na nia miec?trzeba w pt jak na ww? i opisz ja aa i te flagi daj w ww jako drop SPRAWDZISZ WKONCU TEGO TOP ONE I TOP DWA NA JAKIM BUGU JECHALI?BOZE KAZDY MI SIE TU WYDAJE ALBO WSPOMAGANY PRZEZ TEAM ALBO JADACY NA BUGU

Opublikowano

Dziś skończyłem grę, ze względu na to że serwer jest b.latwo, full eq w maks 5 dni.

Ciekawy, ale znudził się szybko, bo za latwo. Czekam na s3, bardziej hard. <33

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Dziś skończyłem grę, ze względu na to że serwer jest b.latwo, full eq w maks 5 dni.

Ciekawy, ale znudził się szybko, bo za latwo. Czekam na s3, bardziej hard. <33

spie rdalaj nie wracaj tesknic nikt nie bedzie

edit KONCZYSZ GRE A WLASNIE DT ROBISZ HAHAHA SZYDERA

Opublikowano

moze mi ktos napisac na jakim bugu wbili ten lvl z topki?ga nic nawet nie komentuje jezeli do jutra nie zdziala cos w tym kierunku i nie sprawdzi lub nie zbanuje ich to ide stad bo napawde syf kila i mogila

Opublikowano

Popieram x2 up bez sensu wprowadzac juz eq na 250lvl jak dla mnie jak wyrzucisz wszystkie nowosci w tym tygodniu to serwer pocignie niedlugo juz bo kazdemu sie odechce grac jak nic nie bedzie dodawane powinienes wprowadzac nowy item raz na tydzien 2 a nie wysypiesz sie juz ze wszystkiego. Przedobrzysz mowie Ci to. A z luka nigdy nie bralem pvp wiec nie wiem jak bije ale jak sie bilem z top to deep najlepszy zobacze jak spotkam tego luke czy taki dobry jak mowisz. A co do poprawia postaci to jedynie sure wp mozesz troche ogarnac reszta niech zostanie jak jest bo jest naprawde ok. Ninje dobre lataja na serwerze wystarczy potrafic zrobic eq

Znowu PL ;D

Opublikowano

czytam co ludzie pisza i mi sie odechcialo tu grac,a serio bylo milo....zawsze i wszedzie pupilki są i beda i to w koncu rozpier*ala kazdy serw. pro100 musisz byc jak alll lamy...co z wami kurwa jest...i nie pros mi tu o dowody pupilkowania, tylko wez prysznic i zrob rachunek sumienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...