Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer strasznie monotonny ;(

Na samym początku wydawał się interesujący i wymagający ,lecz jak była możliwość robienia sobie EQ w DT na 145 - 235 + za pomocą "Metin2 Multihack Injector.exe" i zbugowanych mobach w atla v1 ,gdzie za 1grupkę na 180 - 250 szło 3/4% + . Niestety DT zostało naprawione i moby usunięte ,więc nie przejmujcie się ,że koledzy z gry mają wyższe lvl i lepsze EQ takie uroki tego serwera ; d

Lecz jak ktoś chce pograć na 4fun połączony z Easy z ulepszaczami na 210 + eq ,to polecam ; p

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cala topeczka poczynajac od tych pseudo kozakow archerow ktorzy ciesza sie zawyzonym dmg w luku konczac po zalosnych mentalach typu deepinlove korzystajacyh z moda bugow itp na potege gdyby przyszlo co do czego nie mieli by takie eq bez przekretow

Opublikowano

Flagi w najbliższy weekend jak dopracujemy skille

Ox już będzie na 100% w weekend

A flagi będą dropic na nowej mapie nad która prace trwają.

No ladnie weekend sie juz konczy a obietnica z ox niedotrzymana;)

Opublikowano

placzecie nad tym ox jakby wam zlowia kotletem zabili ogarnijcie sie i nie plakac moze Pro100 nie ma czasu lub konczy mape jak zrobi to zrobi nie to nie ;] proste

Opublikowano

i co gordonix siedzisz w temacie jak piz*a i nie piszesz?spac bo matka za patelnie bedzie musiala znow siegnac

Siedzę w temacie i czytam, niekoniecznie muszę się wypowiadać bo nie mam zdania, a Twoje wypowiedzi są tak niskie że powinienem w ogóle je zignorować i nie wdawać się z " debilem " w dyskusję. Jutro szkoła, idz spać bo nie wstaniesz.

Opublikowano

cala topeczka poczynajac od tych pseudo kozakow archerow ktorzy ciesza sie zawyzonym dmg w luku konczac po zalosnych mentalach typu deepinlove korzystajacyh z moda bugow itp na potege gdyby przyszlo co do czego nie mieli by takie eq bez przekretow

Tępy idiota z ciebie archer jak i mental nawalają kosmiczny dmq ze skili przez pieczecie mutanta psa i rose na ludzi a ty pajacu płaczesz że dmq jest zawyżony .

Dmq jest normalny tylko topka potrafi grać to i mocno nawala nq.

super001.png
Opublikowano

Tępy idiota z ciebie archer jak i mental nawalają kosmiczny dmq ze skili przez pieczecie mutanta psa i rose na ludzi a ty pajacu płaczesz że dmq jest zawyżony .

Dmq jest normalny tylko topka potrafi grać to i mocno nawala nq.

a to slyszalem ze roska nie dziala ludzie na forum pisali ze klikali i znikalo i porownywali dmg i nie bylo roznicy ale nieistotne o co chodzi z tym bugiem na mutanta psa?dlaczego tak duzo osob go ma bo watpie ze z is bo bardzo drogi ;p

Opublikowano

Jeśli chodzi o serwer to polecam, jeśli chcecie pograć dla przyjemności to jest to serwer idealny. Jednak jeśli ktoś chce grać tylko po to aby być TOP 1 w PvP to nie jest to serwer dla niego.

Bugów jest trochę ale można przeżyć ...

PS: WIdać że sporo osób zazdrości topce i stąd te spory itd. ... nie lepiej to zignorować ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up co to za przyjemność jak broń na 180lv bije mniej niż broń na 145lv ? To jaki jest sens expienia, dropienia ulepszaczy jak eq na wyższy lv jest gorsze, a twoja topka której niby zazdrościmy eq wbiła na bugu w dt max lv wyexpiła na niewidzialnych mobach, a i tak sporo z nich teraz kończy grę.

Opublikowano

@MentalWojo

A co mnie topka obchodzi? Na swoim lvlu wiekszosc jade, mam dobra bron i to mi starcza... A server jest niestety troche pobugowany, a pro100 ciagle obiecuje, a robi juz malo. Na starcie ciagle aktualizacje, zeby pokazac ze jest super team i zachecic do gry, jak licznik mu skocyzl do 600 online w godzinach szczytu i kasy troche wplynelo z ISu to juz sie uspokoil bo wie ze ma zarobek, a teraz hejty mozecie mnie zjechac za prawde...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Właśnie Pro100 może wbijesz na konta paru graczy i zabierzesz im te wspomagacze^^

Kiedyś się dało wbić w kolce sr i umki a teraz dupa,więc jeśli niemożliwe wykrycie u wszystkich tych kolców to może przywrócisz żeby znowu kazdy mógł wbić w kolce um i srednie bo teraz to troche nie fer

super001.png
Opublikowano

Wlasnie PRO100ST troche zrabales sprawe z tymi kolcami. Ma je juz kilka osob i jakie ktos ma z kimi szanse teraz jak bija z nimi sporo wiecej? Dlugi te kolce na serwie ma jakies 10 osob jak nie wiecej a nie 3.

Znowu PL ;D

Opublikowano

Moze to głupio zabrzmi ale nie wiem jak uruchomić ten serwer pobrałem całego clienta... zainstalowalem i wchodze w ten folder i nei wiem którym plikiem uruchomić grę ...

Opublikowano

Nie grajcie na tym serwerze, bo to jedna wielka strata czasu. Ja wyrzuciłem / sprzedalem za 1 yang eq ( pozdrawiam szczęśliwców ). Zróbcie tak samo ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...