Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za dużo tego wszystkiego, przynajmniej gdyby biżuterii takiej nie było i 6/7 bonusów....

Pozatym max 250 lvl to strzał w stopę, gdzie niby to wyexpić? Na to powinno być z 20 nowych expowisk, a nie 4-5... Niektórzy myślą, że są mądrzejsi od twórców gry i jak dadzą takie max to będą cool - kupa a nie kul, nie chce się grać z myślą że przepierdzi się na tych samych potworkach całe życie. Najwyżej 150 lvl w tej grze na prywatnych serverach, 250 to zdecydowanie za dużo na tą gre...

Opublikowano

Nowe zmiany wejdace w zycie 2011-12-2(Piątek):

-1 Rzecz to przeniesienie serwera na Lepsza Maszyne co wiaze sie z zmiana IP to podejrzewamy miedzy wtorkiem a sroda.

-Dodanie nowego Dungeonu polegajacego na zabiciu metkow oraz bossow w Grupie(Dodam w krotce ss i opisze na czym to polega)

-Dodanie Nowe Biżuterii na 220 Poziom

-Dodanie Nowego Poziomu Kamieni Duszy(W tym Również nowy poziom Kamienia Zin)

-I Kilka drobnych szczegółów.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Nowe zmiany wejdace w zycie 2011-12-2(Piątek):

-1 Rzecz to przeniesienie serwera na Lepsza Maszyne co wiaze sie z zmiana IP to podejrzewamy miedzy wtorkiem a sroda.

-Dodanie nowego Dungeonu polegajacego na zabiciu metkow oraz bossow w Grupie(Dodam w krotce ss i opisze na czym to polega)

-Dodanie Nowe Biżuterii na 220 Poziom

-Dodanie Nowego Poziomu Kamieni Duszy(W tym Również nowy poziom Kamienia Zin)

-I Kilka drobnych szczegółów.

I Kilka drobnych szczegółów.

Bugów ?

Pro100, masz swój serwer i grasz na serwerze bamusa, spoko.

Opublikowano

wez sie prosto nie kompromituj z tym wprowadzaniem nie ogarnales bugow z zwiazanych z wprowadzeniem ostatnich "nowosci" a Ty sie bierzesz za nowe rzeczy? jezeli nie masz nadal zielonego pojecia o co chodzi to przejrzyj choc raz swoje forum i zapoznaj sie z dzialem skargi i dyskusje

Opublikowano
Pro100, masz swój serwer i grasz na serwerze bamusa, spoko.

Teraz to mnie rozśmieszyłeś tekstem ze gram na serwerze bambuska nie gram na żadnym serwerze.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

nie polecam a ga zawsze sprytnie omija odpowiedzi na pytania dotyczace serwera ale juz ze nie gra na jakims zjebanym serwie nie omieszkal nie odpowiedziec ZRESZTA JEST TU EQ Z NAVI pewna gildia na serwie ma po 2.bronie typu 60 sr 29um pozdro

Opublikowano

Pro100ST kiedy weźmiesz się za naprawę misji z Mumią .. już bym 15 Chi zdobył dawno gdyby te mumie się liczyły... I zmień nagrodę za biologia pieczęcie bo 350 defa to chyba nie jest zajebista nagroda.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pro100ST kiedy weźmiesz się za naprawę misji z Mumią .. już bym 15 Chi zdobył dawno gdyby te mumie się liczyły... I zmień nagrodę za biologia pieczęcie bo 350 defa to chyba nie jest zajebista nagroda.

tak na marginesie,Jakie bony na mumie??;]

Opublikowano

po zalogowaniu wyskakuje takie małe okienko z pytajnikami, wtf?? please reply ;/

Opublikowano

nadal nie zalicza mumii..ten sekret chi widze w is pewnie dlatego nie dziala ten qest by gracze kupowali w is ten ulpeszacz na bron na 250 PROSTO UBILEM JUZ 18 MUMI I NIC DASZ MI TE SEKRETY CZY NAPRAWISZ TEN QEST? oczywiscie nagroda za pieczecie tez nie odbugowana tylko daje defa w nagrode NIE POLECAM ROBIC TYCH MISJI

Opublikowano

Widzę prosto częściej tu się udziela niż na forum.Grałem długo wbiłem 250 żeby zrobić itemek trzeba ciągle chodzić na ww monotonia.Na serverze nie ma ogólnie nic ciekawego ciągle coś się buguje były kolce które dawały srednie/um ludzie porobili potem je usunęli a im zostawili;/ sprawiedliwość? jak coś wgrywa to i tak nie działa wiec pozdro nie polecam

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

kolce z um nie sa az tak istotne lepiej zrobic abs i nie padac na skila niz jakies um ktore daja napawde malo niech sie lepiej zajma bugami typu qesty WIEC PYTANIE DO PROSTO KIEDY NAPRAWISZ MISJE?bo szczeze mowiac to mnie najbardziej zachecilo do gry na serwerze

Opublikowano

Ten serwer to dno jak można dodać Fikcyjnie drop ulepszaczy do broni na 250 lvl jak w grze tak naprawdę nie da się ich zdobyć??? wszystkie misje za które rzekomo dostaje się te ulepszacze są zbugowane i nie da się ich zaliczyć!!!tylko z IS można kilkaset zloty żeby ulepszyć bron Gratulacje,Nie polecam serwera!!! nawet nie zaczynajcie tu grac bo szkoda waszego czasu!!

Opublikowano

Ten serwer to dno jak można dodać Fikcyjnie drop ulepszaczy do broni na 250 lvl jak w grze tak naprawdę nie da się ich zdobyć??? wszystkie misje za które rzekomo dostaje się te ulepszacze są zbugowane i nie da się ich zaliczyć!!!tylko z IS można kilkaset zloty żeby ulepszyć bron Gratulacje,Nie polecam serwera!!! nawet nie zaczynajcie tu grac bo szkoda waszego czasu!!

popieram !!! i dodam jeszcze by bardziej Wam przedstawic sytuacje ze trzeba wyslac smsow za 300 zloty by miec ulpeszacze na jedna bron 250lvl i tu przypomne ze niejaki deepinlove mial tych broni dwie(kolega ga) i skromne bony 28um i 59 srednie Ja rozumiem ze ktos lubi wydawac kase na is ale watpie aby wydal na 4 fun 600 zloty na 2 bronie nie uwazacie? Bo w grze nie zdobyl napewno chi poniewaz one wgl nie zostaly wprowadzone/nie dropia nikomu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...