Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj poruszono temat tych cwaniakow co wbili w ekspresowym tempie 250 lev na mapie od 180, tworca serwa stwierdzil, że niby to norma bo ponoć są inne, specjalne moby w tej grocie. No to się kur... pofatygowałem z p.expa na 2 h i przejeechałem całątą pier... kryptę aż do takiej komnaty na samiutkim końcu, gdzie nie da się wejsc choć jest niby tp ( na większosci privów tam sieznajduje komnata smoka, czy krysztalowa komnata ). Po drodze nie było żadnych specjalnych mobów, z których niby tak expresowo leci exp, ja przez jakąs godzinkę na 186 lev z pd wbiłem ledwie 1, 5 lev, gdybym stal i expil bez zwiedzania wbiłbym max 2 lev. Więc jak niby te nolify mogły tam wbić 250 lev, świadkowie pisali, ze zrobili to w godzinke ! Do tego wszystkie te wpisy userów zostały stąd usunięte... Reasumując - na tym serwie są równi i równiejsi, dla tych równiejszych teraz wejdzie eq na 250 lev, zeby mogli sobie już do woli nap...ać na wolnym innych graczy. Kolejny temat to ta sciezka nowa - dlaczego wymagane jest pt 3 osobowe jak do ww ?? Ktoś tu pisał, że nie każdy grra na 3,4,5 kont, nie chce sięszukac, prosic ludzi ,zeby zebrac ekipę i miałrację, ja też np lubię grać sam a chiclabym sobie te ściezki porobić... Ten serw jest tak niedoj.... jak jego twórca więc radzę go darowac...

Opublikowano

Server bardzo rozbudowany 10/10.

jabłko =zdrowie

zdrowie=siła

siła=dobry wyglad

dobry wyglad=dziewczyna

dziewczyna=seks

seks=AIDS

AIDS= śmierć

chcesz jabłko??

Opublikowano

,am pytanie czemu na zrobienie broni od 235 lvla na plus 2 jest 70% dla szamanki a dla innych klas 100%?> jak dzis tego nie naprawisz to nara kurwa ja dziekuje za taka niesprawiedliwosc!

Opublikowano
,am pytanie czemu na zrobienie broni od 235 lvla na plus 2 jest 70% dla szamanki a dla innych klas 100%?> jak dzis tego nie naprawisz to nara kurwa ja dziekuje za taka niesprawiedliwosc!

Dla kogo itemek?

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

no bron dla szamanki na 235 lvl jak chce zrobic na plus 2 jest 70% pokazane a inne klasy postaci maja ze 100% i pytalem taka jedna to powiedziala ze jej nie ulpeszylo na plus 2 ..... zalosne tyle ulpeszaczy a szamanka jako jedyna ma miec 70% szansy? aa i jeszce jedno czemu w tej krypcie v1 co tak boca ci z topki nie widac mobow?nie bedzie do tego latki?mowie o tych mobach co z nich leci ponoc duzy exp..bo tam wbili ten 250 lvl..

Opublikowano

Czyli na tym ma polegać w tej zj... grze expienie do 250 lev ?? Może psa jeszcze mam zabrac, żeby mi jakieś niewidzialne moby wywąchał a potem bić komnate, która jest ch... wie gdzie z wira miecza ? Żałosne...

Opublikowano

A ja wbiłem ten 250 i co nie ma co robić już. Więc zakończę przygodę z tym serwerem.

Lecz serwa polecam dla nowych graczy ;]

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

A ja wbiłem ten 250 i co nie ma co robić już. Więc zakończę przygodę z tym serwerem.

Lecz serwa polecam dla nowych graczy ;]

skoro wbiles ten 250llv i nie grasz podaj kordy gdzie expiles...

Opublikowano

aha zajebiscie to ja sie tyle mecze na drop ulpszaczy!ponad 3 tygodnie w ww by miec cale eq a ktos sobie w dt robi na bugu ja pirdole wychodze stad nawet nie wiedza co to za niewidzialne moby w krypcie z ktorych leci exp i tak expi topka na bugu

Opublikowano

dlaczego luki na 235 lvl maja tak wielkie dmg?????/ o wiele wieskze od np szamana i przy full abs roskami tarcza itp padam na strzale gz ktos tez zauwazyl ze archery maja za duze dmg w luku oprocz mnie??

Opublikowano

dlaczego luki na 235 lvl maja tak wielkie dmg?????/ o wiele wieskze od np szamana i przy full abs roskami tarcza itp padam na strzale gz ktos tez zauwazyl ze archery maja za duze dmg w luku oprocz mnie??

Oczywiscie ze maja za duze dmg!!! kur... jak inne profki bily tyle to byl placz i ga odrazu zmienil dmg innych profesji a tutaj to jest kabaret!!!

Opublikowano

ga zmiejsz defa w tym ubraniu od 220!!!!!mam 768 a kolega majac ubranie na 180 ma 350 defa w niej! a jak wiadomo im wiecej defa tym gorsze szanse ktos ma w pvp.....boze zmniejsz to!!!!! po co az tylweeee!i zmniejsz dmg w lukach

Opublikowano

ja pierdole!kto wymysla te eventy! w m1 ktos najebal tyle metkow ze stoi mi postac grafa sie sciela!!! i kazdy sie na to skarzy lagi w przehuj!!

Opublikowano

jak masz komputer z drewna to i sie zacina ^^boss masz najwiecej do powiedzenia a pewnie nawet 180 lvl nie wbiles ^^

SLodziaku zamknij juz dziub,z drewna to mial ktos kondony jak sie walil po pijaku.....i potem sa tego konsekwencje tak przykre prawiczki.

Opublikowano

PYTANIE DO GRACZY ZROBILEM ROSE NA LUDA Z TYCH ROS Z WW I KLIKNELEM NA NIA I CO?ZNIKLO!! NIE WIDAC NAWET CZY TO SIE WGL AKTYWOWALO ILE CZASU I CZY FAKTYCZNIE DZIALA TO 35% NA LUDA BO JAK DLA MNIE NIE MA ROZNICY..I KURDE TERAZ NIE WIEM CZY TO NIE DZIALA CZY PO PROSTU SIE NIE AKTYWOWALO!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...