Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Server Files

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To temat o plikach a nie o serwerze kiedy co i tp nie spamuj.

Mam już 21 itemków i wszystkie bossy w pierwszych lochach :) nie kompletne 2 zadania i jak na razie tyle czkam na reje to zrobie wszystko i postwie serwer :)

A na tym twoim servie jakie raty EXPa i KASY będą?

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja i moji kumple rozszyfrowalismy scripty i tam niema nawet scieżki do tego żeby działały lochy itd poprostu to takie jakby tylko do desingu a wiec poszperalismy troche i mamy orginalne pliki sf z ftp lecz chyba nie pełne ;/ moge pomoc z rej itd :)

[You]Znasz Php/Msql/Inne? Lub znasz sie na grafice napisz na pw!

Opublikowano

Haha smieszni jesteście nawet niemcy nie mają takiej władzy do roższyfrowania all a co mowic polak ? oglądaliście program polak potrafi ? jeżeli obejrzysz ten sam program z 5/15razy już chyba bedziesz wiedziec o co mi chodzi : Maszyny :D sam pracuje nad dopracowaniem db itd

Opublikowano

Jak powstanie to powstanie.

Dokładnie ja teraz modze z questami ale nie wiem czy bedzie dzialac :P

Opublikowano

Jak wpisuje "localhost' W przeglądarce to wyskakuje mi ikonka z fidgetem i czarny ekran. Wie ktoś o co kaman?

@down

Ok, odpuszczę sobie ;) Będę wyczekiwał kompletnych plików.

9amUS1C.png
Opublikowano

@UP jak masz problemy na tym kroku zakładania serwera to sobie odpuść na pewien czas aż piliki będą "pełniejsze" bo na razie nie ma zbyt wiele do roboty.

Opublikowano

Haha smieszni jesteście nawet niemcy nie mają takiej władzy do roższyfrowania all a co mowic polak ? oglądaliście program polak potrafi ? jeżeli obejrzysz ten sam program z 5/15razy już chyba bedziesz wiedziec o co mi chodzi : Maszyny :D sam pracuje nad dopracowaniem db itd

Jak skończysz podstawówkę to pogadamy wiedziałem że nic nie masz .

Naucz się pisać poprawnie po polsku ;x

Opublikowano

@UP Pytasz o to po raz piąty, a odpowiedź jest wciąż ta sama: "Jak będzie, to będzie" lub "Jak pliki będą kompletne".

Mam nadzieję, że to Ci wystarczy.

hehe wiesz on może nie łapie tego co piszecie ^^,kurde no normalnie nie mogę uwierzyć,że będzie serv sf'a kiedyś ;D

liczę na to,że nowa paczka pliczków wyjdzie już niedługo ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema Jestem nowy . Kiedy będzie ten serwer?? zwiększcie taty i żeby był pvp i na start 1000lvl i 999999999srebra i 99999999grzybków :)

Pozdro :)

Ludzie ja spróboje zrobić privka :)

Czekamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...