Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Server Files

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech ktoś zrobi poradnik jak zrobić serwer. Będę bardzo wdzięczny :)

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Tylko za nim do czego kolwiek ruszy firma która sworzyła gre shakes może go pozwać o kradzież plików serwerowych i będzie lipa a już widziałem na epvp taki temat.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Tylko za nim do czego kolwiek ruszy firma która sworzyła gre shakes może go pozwać o kradzież plików serwerowych i będzie lipa a już widziałem na epvp taki temat.

On je sam robi wiedz jaka kradzież plikow ? Grafika jest taka sama ale na nia nie ma praw autorskich :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kierwa mac jak serwer będzie to na pewno ktoś napisze w tym temacie albo założy nowy z informacją ze takowy serwer właśnie powstał i można na nim grać więc proszę nie spamować ! :)

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli to nie fake to super! Niech ktos kto sie na tym zna postawi ten server na tych plikach :D Z gory dzieki

Opublikowano

Na filmiku ziomus pokazuje, ze ma karczme. Czy to tylko wizualny efekt a na wyprawe sie nie da wyruszyc ?

Opublikowano

Ja na tych plikach postawiłem serwer ale nie na żadnym hamachi czy coś :) serwer stoi na stronie pozostało mi jeszcze kilka przeróbek naprawienie rejestracji,ogarnięcie spolszczenia (które jest w paczce ale go nie czyta) oraz dodanie siebie jako admina/zrobienie panelu adma :)

Opublikowano

@UP Tylko, ze nie dziala ci karczma, lochy i kilka innych rzeczy. Chyba, ze sam to zrobiles :D.

Zrobiłem :) to jest tylko kilka plików php i dodanie questów

Już wszystko ładnie śmiga,lecz questy są zmienione jest trochę takich śmiesznych i reszta normalnych ale nie spotkacie ich na oryginale sf.

Nie ma ogra jest troll face ogólnie postacie są zmienione nie ma ani jednej oryginalnej postaci.

Itemki i cała reszta pozostała bez zmian.

Opublikowano

Jak zrobiłeś to zapraszamy do działu tworzenie gier Via WWW. Pomożemy przetestować ci grę i sprawdzimy pod kątem bezpieczeństwa.

A pro po, jak zrobiłeś całą grę w PHP, to w grze nie masz:

-panelu wyglądu postaci - potrzeba JavaScript

-przyciski wyboru rasy, klasy, płeć - przyciski radio z Java Script

-animacja płomieni

-animacja walki - potrzeba mnóstwo grafik

-wszystko co wiąże się z animacją to potrzebujesz Java Script

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...