Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Server Files

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To będzie ten serw czy nie na start 20lvl :) i fuul grzybków i 20000kasy :) Pozdro. Sry Ale niemoge się już doczekać i dlatego tak psizę :(

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej, jak wam wgl. działają te serwery (ale bez karczmy)

To niech moze kazdy dostanie na start 250-500 lvl 999999999golda i 99999grzybków jak umiecie to mozecie dac też jakiś secik(eq)

Opublikowano

Tak i może 100zl do tego ?

haha mnie tym tekstem rozwaliłeś do końca :))))

Dobra na twój serwer nie czekamy :*

na cba to sobie możesz notatnik postawić

wiesz co jak cos nie umiesz to sie najlepiej nie odzywaj xD

Opublikowano

Ja mam full pliki brakuje tylko poczty robiłem od podstaw gram z kolegami Pliki Mogę sprzedac ^^ Ostrzegam że drogo

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja mam full pliki brakuje tylko poczty robiłem od podstaw gram z kolegami Pliki Mogę sprzedac ^^ Ostrzegam że drogo

To sobie sprzedawaj zakaz handlu na forum :)

Czekamy na darmowe od elese ;P

Opublikowano

Pewnie ściemnia :) a nawet jeśli nie to tylko kwestia czasu jak ktoś kupi i postawi serwer ale i tak mi się wydaje że albo koleś sobie robi jaja albo to zwyczajny oszust.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Jeśliby ktoś zrobił prywatny server do sf game, nieżaden 1 dniowy tylko porządny, to hmm 100 osób pierwszego dnia. Oczywiście od 1 lvl tylko staty powiększone i grzybki oraz gold. Wtedy można by było wbić np. 500 lvl nie w 1 dzień tylko w 1 miech :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

100 osób 1 dnia?chyba powyżej 1000 jeśli by ktoś rozgłośił dobrze.

A gdyby przetrwał pierwszy miesiąc to połowa ludzi z PL by się na priv przeżuciło xD

Opublikowano

A ja ci powiem żeby chyba jaja robisz przeciez nie ma jeszcze 100% plików do Shakesa to po co piszesz takie głupoty jak masz pliki to sie podziel a nie mówisz że masz i dasz za kase to chyba jakieś żarty :(( koleś zero estetyki pfffffffff
Opublikowano

Właśnie pobieram, jak wszystko ogarnę to stawiamy serwer. Ale na razie to mi się wszystko pobiera.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Moze ma je z jakiegos innego zrodla niz wszyscy szukali ?, skad wiesz poczekajmy na jego wypwiedz. A poki co daj mi choc troche nadzeji ^^

Opublikowano

szukałem specjalnie dla was prawie 2 h coś na temat tych plików z innego źródła i nikt nad tym nie pracuje każdy czeka od elese.

dodam że elese planuje zrobić płatną bete na vps :)

Opublikowano

Szkoda, ze platny ale w sumie to sie nie dziwie. Ziomus niezle sie nameczy nad tymi plikami wiec chce miec cos z tego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie do zrobienienia serwera.

Wszytko jest ok ale gdy się rejestruje wszystko wypelnilem, naciskam OK i nic sie nie dzieje

jak to naprawic?

Opublikowano

UP@OMG czytaj posty a nie...Pliki są jeszcze nie kompletne i nie można sie zarejestrować zanim coś napiszesz czytaj wszystkie posty...

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...