Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Server Files

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja czekam już prawie drugi rok i wielkie NIC

No to zamiast przez 2 lata czekać, sam byś się za coś wziął ;).

Przez 2 lata nauczyłbyś się wielu rzeczy, i mając dostęp do niepełnych plików chociaż trochę byś pomógł...

Opublikowano

No to zamiast przez 2 lata czekać, sam byś się za coś wziął ;).

Przez 2 lata nauczyłbyś się wielu rzeczy, i mając dostęp do niepełnych plików chociaż trochę byś pomógł...

A może sam umiesz?!? Próbowałem czytać jakąś tam książke o programowaniu, zrozumiałem tyle co: bla bla bla.

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

@Novekkk Co z tego, ze nie dziala ? Jest to tutaj wstawione, wiec mozna z tego korzystac. Nie wpadles na to, ze nasz kolega z mpc moze chce sprobowac swoich sil i sproboje rozszyfrowac reszte plikow ? Lub znalazl brakujace pliki i brakuje mu tylko tego ?

Opublikowano

Kolega z mpc? Wiesz, raczej mi się wydaje, że jakiś niemiec prędzej da pliki w 100% sprawne niż jakiś polaczek rozszyfruje resztę plików.....

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam ja mam pełno sprawne pliki serwerowe już gotowe i chcem zrobić serwer ale nie wiem o co chodzi z ustawieniami orprogramowania phpmyadmin oraz Xampp.Jeśli ktoś wie jak to się obsługuje to proszę napisać,bo mam zamiar zrobić serwa ale nie umiem obsługiwać tych programów.Z góry Dzięki Pozdro

Opublikowano

Witam to ja już wiem jak sie robi serwa ale jest jeszcze 1 problem.Gdy już wszystko robie oczywiście znalazłem poradnik na YT w wersji niemieckiej noi robiłem tak i po wszystkim jak gościu wpisywał localhost to mi wyskakiwało Xampp zamiast serwera a wszystko było dobrze i nie wiem czy czegoś brakuje,ale pliki były wszystkie dokładnie te co miał gościu jemu serw poszedł wszystko działało a mi wyskakiwał xampp.Jeśli ktoś wie co jest grane proszę o pomoc.Z góry dzięki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwera nie będzie tępe chuje bo nikt nie pracuje nad plikami.

Nawet jak ktoś zrobi nie liczcie że dostaniecie za darmo bo jesteście tępymi chujami.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wy chorzy czy udajecie.? Pliki sa awno udostepnione na epvp , na yt. macie filmiki ................................................... taki serwer to 10min roboty moge nawet poradnika napisac

Opublikowano

@UP

To zrób serwer jak taki hardcore jesteś. z Tego co wiem są pliki ale nie do końca uzupełnione. Nie działa PVP, Lochy i Karczma. więc takiego serwa można w dupę sobie wsadzić ._.

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam to Nowe Pliki cziała praktycznie wszystko postaram się jeszcze naprawić sklep Dzięki

http://www.mediafire.com/?bzoa1hvo8h9i29m

Pliki Edytowałem Ja

Prosił bym Mediatora o Dodanie je na Pierwszą strone Tematu z dopiskiem Kochanek17 :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Witam to Nowe Pliki cziała praktycznie wszystko postaram się jeszcze naprawić sklep Dzięki

http://www.mediafire.com/?bzoa1hvo8h9i29m

Pliki Edytowałem Ja

Prosił bym Mediatora o Dodanie je na Pierwszą strone Tematu z dopiskiem Kochanek17 :-)

Prosiłbym Screeny jakieś bo w ciemno nie będę ściągał.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...