Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Server Files

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze dawno zrobil bym dedyka ale niewiem ja kodkodowac pliki zend guard loaderem

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zend optimizer, ew zend encoder sluzy do kodowania plikow, przyspieszania dzailania aplikacji www. nie odkodujecie tych najwazniejszych plikow. chyba ze znajdziecie narzedzie zend decoder...szukalem nie znalazłem. choc w reugest.php prawdopodobnie sa zapytania do bazy i polecenia co robi dany przycisk w grze - a to nie trudno znalexc samemu, caly silnik sfgame i tak nie bedzie on kompletny - gdyz musza byc gdzies zamieszczone info jaki level ile musi zdobyc expa, ile kasy za misje na danym levelu posatci , a to juz jest slodka tajemnica tworcow

Opublikowano

Tez probowalem totzec do tych plikow ale to jest ze tak powiem "NIEMOZLIWE"

Opublikowano

Ekhem, skąd ściągnąć reszte plików potrzebnych do stworzenia? Strona z patchem nie działa... Nie ma tutaj chyba wszystkich linków. Prosiłbym o podanie strony do nich.

P.S Tak, czytałem cały temat i dupa za przeproszeniem.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Ekhem, skąd ściągnąć reszte plików potrzebnych do stworzenia? Strona z patchem nie działa... Nie ma tutaj chyba wszystkich linków. Prosiłbym o podanie strony do nich.

P.S Tak, czytałem cały temat i dupa za przeproszeniem.

Napewno czytałeś cały temat?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No wiec próbowałem postawić ten serwer wymarzony na tych plikach co są tu udostępnione i powiem wam, ze nie potrzebujecie ich.

Co potrzebujecie:

1. Apacha - zainstalujcie XAAMP

2. przyjrzyjscie się dokłądnie źródłu strony np s1.sfgame.pl

3. pobierzcie 3 - 4 pliki, najwazniejsze, javacriptowy, config itp - wstawiacie w odpowiednie katalogi

sfgame_conf.php - cos takiego, tam zmieniacie siezki z s1.sfgame.pl na np: http://localhost/sfgame/ , pozostawiacie sciezki do servera orginalnegi implaya - tam gdzie sa grafiki, I co najwaziejsze zmieniacie 1 sciezkke s1.sfgame.pl/request?regrandom%random - coś takiego , zamiast s1.sfgmae.pl wpisuecie adres swojego servera

oto sposob na nie pobieranie grafik tylko korzysatniez orginalnych źródeł

aha jeszcze sfgame422.swf pobrac i wsatwic na swoja strone, choc w suei moze i tez nie trzeba

No i po tym wszystkim nic wam nie bedzie działało bo nie ma pliku request.php - cała tajenica gry, tez zamieszczony w plikach niby serverowych, zakodowany zendem - moze i działa ja tam nie umiem zenda podłączyc

Na upartego sami mozecie stworzyc taki plik request.php

W nim wpisuejcie odpowiednie zapytania jakie gra wysyła i odpowiedzi na nie

do tego uzyjcie cURla,

Zatem nie sądzę by był jakiś nieoficjalny server do sfgame

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

poszukuje pliku Open-Source - Shakes and Fidget - Server żeby był folder stable jeżeli ktoś ma linka to niech poda bo mam zrobiony serw tylko potrzebuje tego pliku . Jak ktoś ma do dam +

Opublikowano

Ty nawet nie masz pojęcia o ortografii.

Zrobiłem jakiś błąd raczej nie ? To co ty mi tu gadasz o ortografi ?? Lepiej sam zobacz jak napisałeś wyraz ''ortografii'' : )

W grze pod nazwą MyjPtaka/Tulusek

Opublikowano

Właśnie on dobrze napisał dzieciaku, naucz się pisać idioto zanim innym zaczniesz wytykać błędy. Pisze się ortografii i nawet a nie 'nawed' wiec nie odzywaj się nawet. Sry za flame ale takie trolle jak on to po prostu zal ściska ;/

Opublikowano

Właśnie on dobrze napisał dzieciaku, naucz się pisać idioto zanim innym zaczniesz wytykać błędy. Pisze się ortografii i nawet a nie 'nawed' wiec nie odzywaj się nawet. Sry za flame ale takie trolle jak on to po prostu zal ściska ;/

Zależy w jakim znaczeniu :]

W grze pod nazwą MyjPtaka/Tulusek

Opublikowano

Ojj kolega widzę zakompleksiony...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...